Hvis du kommer forbi Kolding midtby vil jeg anbefale dig at tage et smut forbi Amoode. Her finder du et lækkert udvalg af indehaverens eget tøjmærke. Comfy og ufattelig lækker kvalitet. Anne Mette er... Voir plus
L'entreprise a répondu
En dejlig aften, hvor jeg fik lavet nogle flotte kort at tage med hjem
L'entreprise a répondu
Super kvalitet og lækkert dansk design. Jeg har flere gange handlet hos AMOODE både i det fysiske studio i Kolding og via Instagram. Jeg har været meget tilfreds og kun mødt god service og mange... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lækre varer og flotte designs i høj kvalitet. Har handlet hos Amoode mange gange og kan kun anbefale denne fine butik, som tænker bæredygtighed i produktionen. Nemt at handle via Insta.
L'entreprise a répondu
Limited & exclusively produced womenswear made to last ♡ Designed from sustainable principles of making styles according to your mood from deadstock fabrics produced in Portugal. Made to make you feel your best and intended as wardrobe favourites ✦ After 20 years of working in the fashion industry Anne Mette Bjerre Hansen vision is to make creative and limited collections used as favourites for all seasons ✦ In a mix of bold graphic statements and casual silhouettes she aim for the women who likes to set apart and enjoy exclusive and limited designs ✦ All the styles are designed with the fabric in mind. As a trained textile designer Anne Mette selects fabrics of high quality and in a beautiful finish ✦ This focus in the design process is part of her sustainable mindset to give longer life to your clothes ♻ The studio is based in Kolding, Denmark and is open for appointments. Feel free to visit and explore the collection firsthand ♡
Farverstræde 5, 6000, Kolding, Danemark

Réponse : amoode
Meget god kvalitet og utrolig god service ifbm. ombytning af vare.

Réponse : amoode
Efter at have luret på hjemmesiden længe, besøgte jeg showroomet i Kolding, så jeg havde mulighed for at prøve den style, som jeg havde udset mig.
Design, snit og kvalitet er fra øverste hylde, og jeg er fuldstændig forelsket i min nye skjorte, som allerede er strøget ind på toppen af yndlingsitems.
Glæder mig allerede til at udvide garderoben med mere amoode. ✨

Réponse : amoode
Smukkeste varer af fineste kvalitet og altid den bedste service. Virkelig et godt koncept at bruge de fantastiske kvaliteter som bliver til overs fra andre produktioner, så man kan købe nyt med god samvittighed.

Réponse : amoode
Har handlet flere gange hos amoode og kommer helt sikkert til at handle der igen:) Ud over at selve stofkvaliteten bare er super lækker, så er det en kæmpe kvalitet at stilen og de enkelte designs er langtidsholdbare, så det er tøj jeg kan bruge i mange år og i kombination med skiftende modetrends.
Kan varmt anbefale at have et par amoode designs eller flere i garderoben😊
Og bor man tæt på Kolding skal man unde sig selv et besøg i amoodes showroom:)

Réponse : amoode
Super kvalitet og lækkert dansk design.
Jeg har været meget tilfreds og kun mødt god service og mange smil alle gangene.
Tøjet er af super kvalitet og AMOODEs design rammer bredt.
Jeg kan lide AMOODEs udtryk, kvalitet og især finder jeg tankerne om bæredygtighed bag designet og produktionen interessant og nødvendig.
Jeg vil helt sikkert anbefale at handle hos AMOODE.

Réponse : amoode
Jeg har i over to år fulgt AMOODE på Instagram og nogle gange tænker man hvorfor? Designet og kvaliteten er helt i top. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos AMOODE❤️

Réponse : amoode
Virkelig lækre kvaliteter koblet med bæredygtighedshensyn til produktion og sourcing af materialerne gør AMOODE til en lille solstrålehistorie for Kolding, der gennem mange år har været byen, hvor mange af landets dygtigste tekstil- og modedesignere er blevet uddannet. Således også Anne Mette, der ud over sin smilende personlighed også er uddannet tekstildesigner fra Designskolen Kolding og har en veludviklet og sikker sans for både formgivning og materialer, som tilsammen gør hendes designs både lækre, elegante og med højt kvalitetsindtryk. Imødekommende betjening og god service, samt muligheden for at komme forbi fysisk og opleve det hele med egne øjne, har været med til at gøre mit køb til et hit. Helt sikkert anbefalelsesværdigt!

Réponse : amoode
En savoir plus sur les différents types d'avis.