Lisez les avis des autres
Wordt altijd vriendelijk en met respect geholpen en mijn poes en hondje worden liefdevol verzorgd, deze twee hebben ook totaal geen angst als ze daar zijn.
Heel fijn dat je tot in de operatie kamer mag komen totdat je huisdier onder narcose is . Zodra de operatie voorbij was kwam de arts alles vertellen en mochten we daarna in de verkoeverruimte bij onze... Voir plus
Verkeerde diagnose en wel een gepeperde rekening. Echt belachelijk. Paar keer bij jullie geweest met onze labrador. Maar kreeg alle keren superjonge dierenartsen in opleiding? Die vaak nog minder wis... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Zoekt u een goede dierenarts die niet alleen liefdevol met uw huisdier omgaat, maar ook de beste zorg geeft? Kom langs bij één onze dierenklinieken.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- anicura.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Zeer empatische en vriendelijke…
Zeer empatische en vriendelijke medewerkers, zo wel Velserbroek als in IJmuiden.
Wordt altijd vriendelijk en met respect…
Fijne praktijk
Fijne praktijk! Met vriendelijk personeel, goede communicatie
Ervaring bij Dierenkliniek Sleeuwijk
We kwamen een aantal malen voor progestron bepaling, dit ging vlot, uitslag werd snel doorgebeld, 30 dagen na de dekking werd de drachtecho met succes uitgevoerd. We kregen daarbij korting omdat er ook progesteron was bepaald. De dierenarts was vriendelijk en kundig. Ik ben al met meerdere honden hier geweest voor progesteronbepaling en drachtecho.
Zorg op maat.
Een dierenartsenpraktijk waar niet alleen het dier maar ook de baasjes centraal staan.
Emotionele 2 daagse die goed opgevangen werd.
Ondanks geen afspraak en nieuwe klant:
- Vriendelijke en empathische ontvangst.
- Luisterbereid.
- Goed aangebrachte info en vraagstelling.
- Duidelijke info over verbonden kosten.
- Geen onnodige onderzoeken. Was gericht op de
vaststellingen.
- Duidelijke facturatie
- Geruststellend.
Goede zorg voor mijn dieren
Hele fijne schone en verzorgde kliniek, vriendelijke medewerkers die duidelijk hart voor dieren hebben!
Ik kan altijd snel terecht.
Ik kan altijd snel terecht. De mensen zijn echt heel lief voor de dieren en mijn kat is nooit bang bij de dierenarts. Dus ik blij en mijn kat ook blij.
Super lieve dierenartsen luisteren goed…
Super lieve dierenartsen luisteren goed en denken goed mee en hebben meerdere opties. En altijd met een goed gevoel de praktijk verlaten. Gewoon toppers
Hele fijne lieve arts wat mn bulletje…
Hele fijne lieve arts wat mn bulletje heeft gecastreerd zowel voor mij als mn hond. Nam de tijd na afloop informatie gegeven
Super fijn personeel
Super fijn personeel. Weten wat ze doen. Leggen alles heel duidelijk uit, nemen de tijd voor je. Echt super fijn om daar te komen. We hebben 1.45 uur gereden maar ik zou het zo weer doen!!
prettige dierenkliniek
Excellent doctors
Goede zorg en communicatie
Altijd een positieve benadering van…
Altijd een positieve benadering van mijzelf en van de hond.
Fijne dierenkliniek
Ik wordt altijd prettig geholpen door Anicura in Roelofarendsveen. Heb vertrouwen in hen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.