This Store has the worse return policy the quality of men’s sweater I ordered was terrible all sleeves too short shipping. Return cost was over 100.00 it went back to China even though it had a return... Voir plus
En nettbutikk som utgir seg for å selge kvalitet, men er helt annet som blir sendt og det kommer fra kina. Bestilte noen skjorter av «LIN», så trodde jo det var det jeg fikk. Men neida her kommer det... Voir plus
OBS!! Dette er bare lureri! Bestilte skjorter i str XXL, fikk 2 stk i M/L. I reklamen sa de «Gratis frakt i Norge», dette gjaldt visstnok ikke returen. Her var det snakk om 6-800 kr til Kina…..selvom... Voir plus
Jeg bestilte et ullprodukt fra annejohansen.com, som i stedet sender et produkt som er likt å se til, men som er 100 % polyester. Returen er langt fra så enkel som annonsert på annejohansen.com,... Voir plus
N'a pas répondu aux avis négatifs
Forbrukerrådet blir varslet
Forbrukerrådet blir varslet. Dette er ren lureri. Kinavarer til ekstremt dårlig kvalitet. Ingen mulighet for retur i Norge, til tross for at firma har "shipper" adresse Aslakveien 14, Oslo. Ingen pakkseddel er vedlagt, str er helt latterlig feil, feil farge og helt ubrukelig plaststoff i jakken. Bildene på siden er svært misvisende.
Fullstendig lureri
Skulle lest andres erfaring med annejohansen.com før jeg bestilte varen, for her er det mange med samme opplevelse; bestilt produkt og levert produkt er overhodet ikke over ens. Tror jeg gir skoene til frelsesarmeen og tar det på egen opplæringskappe.
Webhandel på norsk, sendes fra Kina
Webhandel med norsk preg, sendes fra Kina. Jeg mottok feil vare, og da kreves det at det returneres til Kina med sporing. Portokost blir da lik det varen koster. Her er det litt lotto med sluttresultat, så jeg vil styre unna denne netthandelen for fremtiden. Kundeservice svarer, men når man stiller kritiske spørsmål til dem blir det stille.
Kina-dritt fra ende til annen. Ligg langt unna.
Vi bestilte en bukse Herre str L ut fra størrelsestabellen. Buksa kom etter lang tid og kunne passet et lite barn. Mikroskopisk! Langt unna passe. Pengene tilbake ved retur kunne vi ikke få fordi «produktet var rabattert». Dette er Kina-dritt under dekke av et skandinavisk navn. Ligg langt unna.
AIkke bestill fra Annejohansen- elendig kvalitet!!
Klærne ligner ikke på klær som vises på nettsiden. Ikke bestill herfra!!
Du får verken reklamert eller penger i retur.
Kvaliteten på klærne er elendig, størrelsene er helt feil og klærne ser forferdelige ut!!
Totalt useriøs aktør
Totalt useriøs aktør. Umerket genser i umerket emballasje uten produktbeskrivelse. Dårlig kvalitet. Ingen reell returmulighet. Betalte på forhånd, fikk tilsendt kun ett av to bestilte produkter. REN SVINDEL!!!!
Svindel!
Svindel!! Bestilte et produkt som var helt avvikende fra det de reklamerte med. Var ikke et eneste spor av kashimir, fargen var helt annerledes, passformen og selve plagget var helt annerledes og det er rett og slett svindel. Hadde ikke betalt 50 kr for det plagget, hvertfall ikke 700 kr.
Jeg bestilte flotte støvletter i…
Jeg bestilte flotte støvletter i lær.fikk plast støvletter. Helt ubrukelige. Denne butikken har ingen troverdighet!!!
Ren svindel
Ren svindel. Bestilte en fin vest i merinoull og fikk en stygg uformelig, og dårlig sydd vest i polyester. Vanskelig å returnere. For rabatterte varer refunderer de ikke kjøpesummen, men utsteder en verdikupong. Alt er jo naturligvis rabattert og likevel fem ganger dyrere enn varen er verdt.
Styr unna
Styr unna. Overhodet ikke samme vare som på bildene. Elendig kvalitet.
Ren svindel
Samme som de under har opplevd- annonserer cashmir- leverer polyester, retur og tilbakebetaling ikke mulig. Ren svinder!
Oppfordrer alle til å sende inn klage til Forbrukerombudet så de kan stoppes.
jeg har også fått tre ukjente belastninger ca kr 300 - kinesisk lignende navn på min konto siste uker- mistenker hacket fra samme leverandør.
Svindel!Bestilte og betalte en vare til…
Svindel!Bestilte og betalte en vare til 700 kr, som aldri ble mottatt.😆Prøvd oppnådd kontakt med firmaet, uten hell.🙄
Dette er svindel
Produktet på bildet ligner ikke på det som er levert. Ikke en gang samme materiale (ull/plast) som i annonsen. Ingen følgeseddel. Ikke mulig å returnere. Ikke mulig å få igjen pengene. Uetisk. Svindel. Lureri. Man får ikke det man tror man kjøper - og betaler for. Søppel.
søppel
Produktet på bildet ligner ikke på det som er levert. Ikke en gang samme materiale (ull/plast) som i annonsen. Samme jakke i annen nettbutikk til 10% av prisen. Ingen følgeseddel. Ikke mulig å returnere. Ikke mulig å få igjen pengene. Uetisk. Svindel. Lureri. Man får ikke det man tror man kjøper - og betaler for. Søppel.
Ikke som beskrevet
Ikke som beskrevet. Dårlig kvalitet. Varen sendes fra Kina.
Dette er svindel
Dette er svindel. Varene var ikke som beskrevet. Det var ingen følgeseddel. Du må henvende deg til virksomheten for å få angreskjema. Du får ikke pengene i retur ettersom det er salgsvare - da får du kun tilgodelapp. Hele butikken er på salg, så i realiteten får man aldri pengene tilbake. Styr unna!
Dette er bare lureri
Dette er bare lureri, genseren vi bestile er ikke den vi fikk, ikke lik i det hele tatt!!! Dyr var den også, er vel ikke mulig å få tilbake penger heller vil jeg tro, når det er en forbanna jallabutikk
STYR UNNA!!!!!