Utmärkt service. Fick ett, av fraktbolaget, skadat "bilbord". Skrev och skickade bilder på det skadade bordet, Inga problem, ett nytt sändes omgående till mig. Har bara gott att säga om Anouto. Kerst... Voir plus
När skjortan kom motsvarade den varken storlek eller färg. På hemsidan står det att retur är möjligt (vilket även svensk distansköplag förespråkar) men vid kontakt sinkas hela tiden retur med hjälp av... Voir plus
Ny bluffverksamhet på Facebook som har en anonym sajt (ingen som helst företagsinformation) och säljer vad som ser ut att vara fina produkter till bedrägligt låga priser. Eftersom företaget kommer... Voir plus
Fick beställningen, en matta till köket, snabbt och fraktfritt, bara på 4 dagar (till skillnad från Wish och andra siter). Varan var precis så som den såg ut på hemsidan.
Aucune trace de demande d’avis
Répond généralement dans un délai d'un mois
Les gens ont aussi consulté
Skickade efter kattleksak
Skickade efter kattleksak, påse med rörlig boll i som man laddar med usb. Jodå, påsen kom men ingen boll. Helt värdelös. Dyr var den också. Finns ingen jag kan kontakta om detta vad jag sett. Man lär av sina misstag.
Självklart en avisering om när leverans…
Självklart en avisering om när leverans sker!
snabb leverens
Leverenasen kom efter 40 dagar, levererar inte deras egna ord.
Leverenasen kom efter 40 dagar och det blev förseningar md betalningen som gjorde att jag själv fick stå för kostnaden samt deras kundservice är jätte seg på att svara och svarar inte ordentligt på följdfrågan vilket resulterar att allt dröjer. Under all kritik!
Köp inte från helt anonyma sajter typ anouto.com!
Eftersom företaget kommer att kommentera mig väldigt snabbt så vill jag påpeka att om ni inte anger företagsuppgifter alls och var ni är verksamma, så kvarstår kritiken!