Forhåndsbestilling på ark ifm mammut salget. Fikk aldri sms om henting. Da jeg tok kontakt fikk jeg beskjed om at den ikke var hentet innen tiden. Ringte og da sa de at det var så mange bestillinger s... Voir plus
Fikk forsendelse i SEKS ULIKE PAKKER og de mener dette er fullstendig rasjonelt og greit, fordi det opplyses i vilkår. Seks x papp, seks x hentemeldinger, 2 x dager pakker ankom... nei dette er ikk... Voir plus
Har handlet hos Ark, og de har brukt over en uke på å få sendt siste del av pakken jeg bestilte. Dette er rett og slett ikke akseptabelt i 2026. Da jeg tok kontakt med kundeservice, opplevde jeg... Voir plus
Sendes ofte innen 1 virkedag av bestilling, godt utvalg. Lett å kunne returnere/bytte i butikk. Ikke helt godt for miljøet når man bestiller 5 bøker som blir sendt i 5 ulike pakker, men skjønner at... Voir plus
Greie priser, lusen service
Greie priser, begredelig service.
Bestilte 2 varer, de sendte bare den ene, uten å gi noen beskjed. Jeg tok kontakt og fikk høre at den siste varen har kansellert, fordi de hadde gått tom (sto tydelig merket "på lager" når jeg bestilte), og at jeg derfor måtte kjøpe i en av butikkene deres. Ingen i nærheten hadde varen på lager, men det hadde Ark-butikker flere andre steder - til tross for rotet de skapte (og at jeg må skaffe julegaven annensteds 50% dyrere) nektet de å være behjelpelig med å få tilsendt fra en av butikkene.
Ikke ville kundesenteret fikse det, og ikke ville de gi meg nummeret så jeg kunne spørre selv.
Påstanden var gjennomgående "dette er ikke _mulig_ å gjøre", men selvsagt er det det - litt fleksibilitet, en telefon og to e-mail så hadde det vært i orden. Jeg tilbød meg også å lage og sende pakkelapp selv, uten at det hjalp på tonen.
Bestilte varer på tilbud
Bestilte varer på tilbud. Etter 2 uker unten noe info ringte jeg og fikk høre de ikke hadde varene. Sente klagemail, uten å få svar. Kommer ikke til å handle hos ark igjen.
skuffende, uoversiktelig, ikke kundevennlig:(
Selve kommunikasjon er veldig god og rask. Ordren (besto av ca. 5-6item) kom i tre(!!!) ulike pakke og tre varer manglet. Puslespillpakke vi har bestilt består av fire puslespill i en pakke. Det sto tydelig på nettet. Vi har fått kun en plate. Etter kontakt med dem så fikk vi tilsendt pakken og fikk beholde den ene platen. Men i steden for pakken fikk vi en til plate og ikke alle fire.Så tok vi kontakt igjen. Svaret var meget sjokkerende for meg. De har valgt å endre beskrivelsen på nett slik at ordren gjald kun én plate og ikke pakke. Uten prisendring.... og forresten på beskrivelsen sto (står fremdeles) at puslespill består av 5brikker, men det er 7brikker. Stor forskjell for en 2åring....meget skuffende. Vi har bestilt en pakke med 4 ulike motiv som vi betalt for og ikke har fått. Alrdi mer fra ARK.:((((
Fornøyd stamkunde
Kjøpt fra dem en del gjennom årene. Kun 1 gang det ble litt rot med en ordre, men med upåklagelig kundeservice så ordnet det seg fort! Fantastiske tilbud og priser har dem også 👍
Ark skryter av bytteretten sin der man…
Ark skryter av bytteretten sin der man ikke nødvendigvis trenger kvittering. Dette er bullshit. De spør alltid etter kvittering og har du ikke det så får man ikke byttet, verken tilgodelapp eller til en annen bok. Useriøst.
Tok 4 1/2 uke å komme.
Sendt senere enn forventet, men det var en importert bok fra England. Kom i en fin pakke og raskt da den kom til Norge. Vil bruke ARK.no til å bestille bøker fremover.
Dårlig kundeservice
Datteren min fikk gavekort på 350 kr sendt via Arks SMS-gavekort-tjeneste. Da vi skulle bruke det i Arks butikk på Alexander Kiellands plass, ville ikke kassen akseptere kortet. Saldoen var på 350 kr, men det hjalp ikke. Etter flere forsøk, måtte vi bare gi opp. Jeg spurt om han kunne slå av prisen i kassen tilsvarende gavekortet samtidig som han noterte ned nummeret på gavekortet for å rette feilen etterpå, men det kunne han ikke... Noen dager senere ble uheldigvis sms-en slettet ved bytte av telefon. Da jeg ringte ARK sentralt opplyste jeg om det og ba dem sende sms-en på nytt - til sammen nummer. Men det kunne de ikke, fordi jeg mangler ordrenummeret - som er i smsen. Dårlig kundeservice på flere nivå her, ARK.
Effektivt og enkelt!
Enkelt, effektivt og bra! God kundeopplevelse fra start til slutt. Bra levert!
Quick and excellent deliveru\y
Nice
Hver gang jeg bestiller bøker som ikke finnes i Norge, så sendes de fra England og er der innen ca. 1 uke. Holdes vanligvis av 1 uke, men har fått 人間失格 til å bli holdt av til jeg hentet den - 2 måneder senere med forespørsel.
Bøkene er i god stand, og det er greie tilbud.
Får ikke bestilt bok tross bekreftelse - upålitelig ARK butikk i Alta, Troms & Finnmark
ARK Bokhandel ga i "mammutsalg-perioden" mulighet til bestilling av bok til redusert pris ved "Klikk&Hent", og nettbutikken indikerte at det finns et (1) eksemplar i Alta-butikken nærmest meg (120 km). Jeg fikk med en gang bekreftelse på at det tilgjengelige eksemplar (som var til salg til halv pris og eneste eksemplaret) ble reservert til meg, noe som registrerte på nettsiden ved at det tilgjengelige eksemplaret forsvant ifra utvalget. En time senere fikk jeg info om at dette eksemplaret plutselig ikke kunne reserveres alikevel... slik forretningsgang reduserer troverdigheten til ARK-kjeden, og jeg tviler på at jeg vil spilde tiden min på å benytte tjenesten igjen, nu som Norli etterpå kunne tilby en pålitelig tjeneste med een gang. Kan dermed kun bli 2/5 stjerne ifra meg, siden jeg ikke fikk produktet jeg bestilte i det hele tatt, og kommunikasjonen ikke var troverdig.
Ventet på en bok i snart tre måneder og venter fortsatt..
Jeg bestilte og betalte for to bøker i slutten av november 2020. Den ene boka har jeg fått, men den andre venter jeg fortsatt på (februar 2021). Har sendte flere e-poster og etterlyst boka, men har ikke fått svar på noen av dem. Elendig kundeservice!
God kundeservice
Posten hadde desverre gjort en feil med leveringen min, da jeg kontaktet ark kundeservice var de utrolig behjelpelige og hyggelige. De hadde svar på alt jeg lurte på og sendte raskt ny pakke uten ekstra kostnader.
Lang ventetid på kundeservice telefon. Fikk aldri svar på Mail.
Styre unna
Ark tilbyr den dårligste service jeg har opplevd:
Jeg har bestilt i butikk en bok som var på lager på nettbutikk og flere andre Ark butikker. Det tok over en måned for å levere.
I mellomtiden prøvde jeg å tar kontakt med kundeservice og fikk aldri noe svar.
Når bok endelig kommer til butikken, mottar jeg en melding om at boka skal hentes innen en uke. Altså kjører jeg til butikken som er 20m kjøring og får vite at jeg ikke kan hente bok med bytte lapp på grunn av korona tiltak. De eneste som er tilbudt meg er å kjøpe boka med vipps, dvs. betale to ganger for en vare.
Nå har jeg en bytte lapp som ikke kan brukes inntil videre og en bok jeg ikke kan hente inntil videre som jeg ventet på i over et måned uten forklaring.
Det er utrolig dårlig gjort.
Forbløffende dårlig
Forbløffende dårlig. Lang leveringstid, 2 og halv uke fra bestillingsdagen. Ringte opp kundeservice etter en uke og fikk beskjed om at produktet skulle bli sendt neste dag, noe som ikke var tilfelle. Prøvde å avbestille produktet når dette ikke var blitt sendt innen 2 uker. Fikk beskjed av kundeservice om at dette ikke var mulig men at jeg derimot kunne returnere pakken når den kom frem. Ble derimot ikke opplyst om at dette var på egen regning. Siste gang jeg handler på ARK.
Mottok aldri varene.
Bestilte 2 bøker i Desember 2020, og har fremdeles ikke mottatt verken sporingsnummer, faktura eller varen. Nå er det snart februar, og jeg venter fremdeles. Styr unna.
STYR UNNA!
Bestilte masse varer før jul. Julegaver og annet. Jeg fikk mange pakker, selvom de var fra samme bestilling. Det virker som de plukker, pakker og sender, uten å se om andre varer også er på lager. Mail mottatt for hver forsendelse med oversikt over hva som ble sendt og hva som sto igjen. Uoversiktlig og rotete, heller ikke alltid korrekt.. Én vare ble ikke sendt. Forsinket utgivelse. Nå har jeg ved flere anledninger forsøkt å få de til å sende denne siste boken(utgitt nå). Min siste mail har de ikke en gang besvart. Jeg har handlet mye på nett,- aldri har jeg opplevd maken. ARK en stooor jobb å gjøre mht å optimalisere pakking og frakt. Og mht å levere innen rimlig tid, samt vennlig og saklig kundebehandling/ bahandling av klager . Hadde jeg tenkt meg om hadde jeg valgt en annen butikk,- mannen min har samme erfaring fra en tidligere bestilling, så dette er ikke et engangstilfelle, men rett og slett bare en DÅRLIG nettbutikk. Styr unna!!
Prøvd å kontakte kundeservice over mail…
Prøvd å kontakte kundeservice over mail 2 ganger nå, ikke fått svar. Har ikke hatt noe problem fram til nå. Fitte irritert.
Treigt og ingen info
Bestillte en bok, som står skal ta 4-7 dager å levere, nå har det gått snart en mnd og ikke hørt noe om leveringen
Feil med produktet og får ikke svar fra kundeservice
Jeg har kjøpt en lydbok fra Ark sin nettbutikk. Når jeg mottok lydboken, var dette kun en datagenerert stemme som leste boken, og ikke et menneske. Det står på nettsiden at lydboken er spilt inn av et menneske, og det er også et bilde av coveret som bekrefter dette. Jeg har prøvd å sende melding til kundeservice på mail, da de ikke tar telefoner for tiden pga. covid-19. Det har gått over 2 dager og har ikke fått noe svar.