À propos de l'entreprise

1. Boutique de vitrerie et miroiterie

Écrit par l'entreprise

Marka Artforma vodeći je proizvođač LED osvijetljenih ogledala u Poljskoj i Europi. Stalno unaprijeđen proizvodni proces i dugogodišnje iskustvo u industriji jamstvo su najkvalitetniji proizvod s gotovo neograničenim mogućnostima modifikacije. Svaki proizvod je ručno izrađen za individualna narudžba kupca.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

2,7

Tous les avis

(10)

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Dva skupa ogledala, dva razočaravajuća iskustva

Vrlo sam razočaran svojim iskustvom s Artformom.

Moje prvo ogledalo već je po dolasku imalo probleme s kvalitetom. U području zaslona (sat/vremenska postaja) na površini ogledala bila je jasno vidljiva mrlja, a osvijetljena slova i brojevi izgledali su zrnato umjesto oštro i jasno. Iako je taj problem na kraju riješen, nije ulio povjerenje.

Nažalost, moje drugo iskustvo bilo je još gore. Nakon što je renovacija naše kuće završena, raspakirali smo zamjensko ogledalo, čija je vrijednost kupnje bila približno 840 €, i otkrili da je staklo bilo potpuno razbijeno.

Razumijem da sam štetu prijavio izvan jamstvenog roka i cijenim činjenicu da je korisnička služba tijekom cijele naše komunikacije ostala ljubazna. Međutim, umjesto da ponudi razumno rješenje iz dobre volje, Artforma je u potpunosti odbila moj zahtjev i ponudila samo 8 % popusta na buduću kupnju.

Nakon dva problematična iskustva sa skupim ogledalima više nemam povjerenja ponovno naručivati od Artforme, pa takav popust za mene nema nikakvu vrijednost.

Nisam tražio potpuni povrat novca niti besplatnu zamjenu. Zatražio sam samo razumnu djelomičnu naknadu kao gestu dobre volje, ali čak je i to odbijeno.

Na temelju svog iskustva ne mogu preporučiti Artformu za skupa ogledala izrađena po mjeri.

24 juillet 2026
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

Primila sam potpuno razbijeno ogledalo…

Primila sam potpuno razbijeno ogledalo i napisala reklamaciju 03.07. na koju mi nikada nisu odgovorili. Uredno sam poslala slike i paketa i ogledala koje je jos u originalnom pakiranju, razbijeno sa odlomljenim coskovima i komadicima stakla unutar pakiranja. Ne bacajte novac kupovinom na njihovoj stranici.

3 juillet 2026
Avis spontané
Noté 4 sur 5 étoiles

Nice design

Nice design, hanging elements could tight mirror better towards the wall, mirror glass thickness could be bigger, missing protective tape on the backside to keep mirror glass at place in case being broken

11 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ogledalo koje smo dobili ne izgleda kao…

Ogledalo koje smo dobili ne izgleda kao na fotografiji. Veoma je lagano ,na prvu imate osječaj da je od plastike. Ukrasni dio na slici izgleda kao da je od stakla dok je to nekakva naljdpnica stopljena sa staklom sa stražnje strane. Fotografija je s upaljenim led dok ugašeno izgleda skroz drugačije,stavite objektivnu sliku skroz ugašenog ogledala i navedite od kojeg je materijala ukrasni dio ogledala. Srdačan pozdrav!

4 mars 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus