Aterium

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg bestilte to øreringe hvor af den ene vare var en bestillingsvare. Efter 6 måneders ventetid og jeg stadig ikke havde fået min ordre valgte jeg at bytte til nogle andre produkter, som var på l... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang leveringstid… jeg har endnu ikke modtaget min vare… Jeg bestilte for 10 dage siden… Update! Indehaveren ringede til mig adskillede gange efter min anmeldes her på trustpilot, både om morgenen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet ved aterium af flere omgange, og har alle gangene været ovenud tilfreds med både produkter og service. Deres smykker holder sig virkelig flotte, og hver gang jeg har kontaktet dem med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg handlede hos aterium for nogle år tilbage, hvor jeg købte 3 sæt øreringe. Da jeg modtog dem, havde jeg lidt problemer med at låsen på den ene ørering drillede. Jeg sendte en mail til aterium og ko... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Aterium sælger smykker til fantastiske priser og i høj kvalitet.

Coordonnées de contact

Noté 1 sur 5 étoiles

Ikke meget hjælp at hente

Jeg bestilte nogle smykker hos Aterium. Jeg bestilte nogle via Instagram i deres online lagersalg, og så bestilte jeg et baetag på hjemmesiden. Jeg fik at vide, at de to ordrer sagtens kunne blive sendt i samme pakke, så jeg slap for at betale 2x porto, jeg skulle blot oplyse mit ordrenummer fra hjemmesiden. Som sagt så gjort, men da jeg modtager min pakke, er det kun ordren fre hjemmesiden der er afsendt. Jeg prøver først via Instagram at komme i kontakt, men får i første omgang ikke noget svar. Jeg sender efter noget tid en mail, hvor jeg bliver bedt om at sende screenshots af min korrespondance til ateriums instagramkonto. Efterfølgende får jeg besked på at billeder e er for store, og jeg sender en ny mail, med mindre billeder. Herefter hører jeg ingenting.
Jeg lagde min ordre i september, og idag d. 13. December har jeg endnu hverken fået mine penge tilbage, eller fået det jeg har bestilt.
Jeg kan desværre ikke anbefale Aterium.. Ihvertfald ikke deres kundeservice - eller mangel på samme.

13 décembre 2022

Rigtig dårlig kundeservice

Super dårlig oplevelse og super dårlig kundeservice. Mit armbånd gik i stykker efter 1 uges brug. Armbåndet var egentlig ret fin i sig selv, men efter det gik i stykker, var der nærmest intet hjælp at hente.

Jeg skulle redegøre for alt der var sket, og hvordan armbåndet var gået i stykker. Dernæst skulle jeg sende armbåndet tilbage til reparation, hvor Aterium sendte mig en forkert pakkelabel, hvor den blot sendte pakken tilbage til mig. Efter at have modtaget en ny label, sendte jeg den afsted – og har intet hørt fra firmaet. Jeg har prøvet at række ud til dem i 1 måned nu, og der gik i forvejen 2-3 uger, før der blev gjort noget ift. at armbåndet var i stykker.

Jeg anbefaler bestemt ikke dette sted, og det er desværre også sidste gang, jeg køber herfra!

Utrolig dårlig oplevelse..

1 octobre 2022
Logo de Aterium

Réponse de Aterium

Hej Natacha

Vi er ked af du ikke føler du har fået den hjælp du ønskede.

Mvh Aterium

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg undrer mig…

Jeg bestilte d. 2/10 3 ringe. Fik at vide at der var et par dages ekstra leveringstid på en af ringene, hvilket jeg bekræftede, var okay.
15/10 har jeg hverken modtaget pakken eller en besked fra gls om at pakken skulle være afsendt. Jeg sender hende derfor en besked. Her får jeg at vide, at hun vil skrive til GLS, men at jeg først kan forvente svar om mandagen. Jeg skriver og hører mandag d. 18/10 for en status, får at vide at pakken er gået tabt, men at GLS har fundet den og at jeg vil modtage den senest 22/10.
D. 24/10 har jeg stadig ikke modtaget noget. Sender hende en besked igen, hvortil svaret er, at hun har fået at vide at GLS er forsinket med 2 dage, men at jeg vil få pakken dagen efter.
Sjovt nok går der ikke mere end 5 minutter fra jeg skriver beskeden, til at jeg får en besked fra GLS, om at pakken NU er afsendt.
Modtager pakken dagen efter og kan se på fragtlablen, at den er lavet få minutter efter min besked mandag d. 24/10!
Så pakken er først blevet afsted på dette tidpunkt!!

Jeg undre mig over, hvorfor der skulle være så mange søforklaringer. Det havde været helt fair, hvis hun blot havde sagt, at der var yderligere forsinkelse på eller at hun havde glemt ordren.. nu virker det bare utroværdigt og jeg handler der ikke igen.

25 octobre 2022

Mine oplevelser med Aterium

Mine oplevelser med Aterium er meget blandet. Senest bestilte jeg tre justerbare ringe på tilbud. Jeg bestilte dem d. 2 oktober via dm på Instagram. Et par dage efter min bestilling lagde de op på deres story at der ville være længere leveringstid, grundet mange ordre. De henviste til deres handelsbetingelser på hjemmesider, for ens rettigheder som forbruger. Her stod der at alle ordre vil blive sendt indenfor senest 6 hverdage. Derfor væbnede jeg mig med tålmodighed omkring min pakke. Da der var gået 7 hverdage og jeg ikke har hørt om at min pakke er på vej fra leveringsselskabet, skriver jeg en besked. Jeg spørger hvorvidt min pakke er blevet sendt endnu og udtrykker min bekymring over at jeg ikke har modtaget nogen information om pakken. Jeg skriver den 11. Oktober og får at vide hun har set på gls om hvor langt min pakke er og at jeg vil modtage pakken den følgende fredag. Jeg modtager den dog ikke den fredag og tænker at gls nok bare er langsom. Da det bliver tirsdag ugen efter så bliver jeg frustreret. Jeg bliver bekymret om min pakke overhovedet kommer og skriver igen. Jeg spørger hvornår jeg kan forvente af pakken kommer og får igen bare at vide den kommer den følgende fredag. Jeg spørger derfor om der er track and trace på pakken så jeg selv kan slå den op og se hvornår den kommer. Der får jeg at vide der er men da jeg så spørger om pakkenummeret får jeg at vide hun ikke må sende min det pga. “gdpr lovgivning”. Dette undre mig stærkt da et pakkenummer ikke er en personfølsom oplysning. Om torsdagen modtager jeg en mail fra gls om at min pakke er på vej. Om lørdagen d. 22 oktober modtager jeg pakken. Synes det er vildt ærgerligt at det skulle tage næsten tre uger før jeg modtager min ordre, og jeg ikke helt vidste hvornår jeg kunne forvente den kom. Den ene af ringene er helt perfekt og lige hvad jeg havde håbet på. Den anden er okay men åbeningen på bagsiden er skæv og meget stor så den nogengange klemmer lidt på huden og kan ikke presses mere sammen. Derudover er der to ridser der ikke virker intentionelt. Den tredje ring er slet ikke den samme finish af guld som de to andre og virker meget tynd. Men det er nok mere mit eget fejlkøb. Det er ellers ærgerligt da jeg ellers har været super glad for nogle smykker fra dem som jeg fik i fødselsdagsgave. Alt i alt en øv oplevelse når man ellers har været glad for dem.

2 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Modtaget forkert vare og ingen service

Jeg har for over en uge siden endelig modtaget min pakke efter en måneds ventetid. Ventetiden var jeg indforstået med da jeg havde bestilt to ringe som var forudbestilt. Men da jeg endelig modtager pakken har jeg modtaget en halskæde i stedet for de øreringe jeg har bestilt. Jeg skrev en mail til aterium med det samme og fik kun lige et hurtigt svar tilbage med at jeg skulle sende et billede af det jeg havde modtaget. Det gjorde jeg samme dag jeg modtog mailen og nu er der gået en uge hvor jeg intet har hørt.
Er super ærgerlig over det her og synes ellers virkelig det er nogle fede varer. Men synes virkelig ikke det er optimalt at jeg skal gå en uge uden svar og at der ikke er tiltro til at jeg taler sandt når jeg skriver at jeg har modtaget en forkert varer.

Hørte fra dem dagen efter jeg havde skrevet denne anmeldelse. De mente ikke jeg havde sendt et billede af det jeg havde modtaget. Sender så igen et billede til dem og de besvare mig så på den mail som jeg sendte en uge tidligere som de mente de ikke havde modtaget.

De besvarede med at nu havde de endelig fået billedet og de ville selvfølgelig sende de rigtige øreringe.

Efterfølgende opfordre de mig til at tage min anmeldelse ned da de jo ikke har gjort noget forkert. (Igen på den mail som de mente de ikke havde modtaget).

Nu er der gået halvanden uge og jeg har stadig intet modtaget. Skrev til dem tirsdag og fik at vide onsdag at de skulle komme torsdag. Men har intet modtaget…

Jeg opdaterede anmeldelsen for 2 dage siden om at jeg intet havde modtaget. Nu er det kommet og jeg kan se på mit pakkesporingsnummer at det er sendt for 2 dage siden (d.24/10) selvom de skrev til mig for en uge siden at det kom torsdag (d.20/10) det vil sige at de lovede mig at sende mine øreringe d. 13/10 da jeg rykker en uge senere d.20/10 siger de at de kommer d.21/10 men sender dem faktisk først til mig d.24/10.

11 octobre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Lang leveringstid… jeg har endnu ikke…

Update!
Indehaveren ringede til mig adskillede gange efter min anmeldes her på trustpilot, både om morgenen men også sent om aftenen/eftermiddag. Hun har også forsøgt at få min dårlige anmeldelse fjernet..
Hold jer væk, så uprofessionelt.

28 septembre 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har skrevet en mail til dem for 6…

Jeg har skrevet en mail til dem for 6 dage siden. Pengene er trukket og ingen varer eller svar på henvendelser. Skrev til dem på Instagram hvor de åbenbart ikke har noget med hjemmesiden at gøre. Har bestilt på Instagram før og fik svar på levering. Er skuffet.

30 août 2022
Logo de Aterium

Réponse de Aterium

Hej Sara,

Det beklager vi du har haft denne oplevelse hvis du vil sende en mail til

Ateriuminfo@gmail.com

Så får jeg pigerne til at kigge på det med det samme .

Mvh Nora

Noté 5 sur 5 étoiles

Kæmpe udvalg af varierende unikke…

Kæmpe udvalg af varierende unikke smykker, hvor sortimentet ofte udvides! Desuden er kvaliteten den bedste jeg har oplevet til prisklassen. Jeg kan som oftest ikke tåle smykker i samme prisklasse, men jeg reagerer ikke på nogle som helst fra Aterium. Servicen er i højsædet og ejeren af virksomheden er bare så oprigtig og herlig. Jeg kan kun anbefale at handle hos Aterium. 🫶🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Super sødt personale, leveringen er super hurtig. Har bestilt fra aterium.dk 2 gange nu og har ikke skulle vente længe på mine pakker. Smykkerne super god kvalitet og jeg elsker enligt bare at shoppe smykker derfra :p

Noté 1 sur 5 étoiles

Leveringstiden har rundet en måned

Jeg bestilte for en måned siden nogle ringe som jeg stadig ikke har modtaget. Der går over en uge uden jeg hører fra dem. Jeg skriver en mail og spørger hvornår min ordrer bliver sendt. Det viser sig så, at de kun opdaterer deres lagerstatus en gang om ugen og at det jeg havde bestilt derfor ikke var hjemme. (Det stod der ikke, da jeg bestilte - fordi de først opdaterede ugen efter) Jeg står nu og ikke kan afbestille min ordrer, fordi det er forudbestilling og ligeledes ikke kan få mine penge tilbage. Øv!

For 2 uger siden får jeg at vide, at mine ringe ville komme hjem ugen efter og ville blive sendt samme uge. Jeg står stadig og ikke har modtaget min ordrer.

Jeg sendte min ordrer afsted d. 26/7, og i dag er det den 26/8.

Mega god service

Deres smykker er super flotte og verdens bedste service hvis man har nogen spørgsmål så svarer de rigtigt hurtigt og hjælper en på en rigtig god måde😊🤍

5 août 2022

Fantastisk service

Fantastisk service. Dejlig overskuelig hjemmeside med smukke billeder. Alle bestillinger kommer altid hurtigt og alting foregår problemfrit.

9 juillet 2022

Kæmpe anbefaling herfra 💕

Havde købt en halskæde og armbånd gennem et billigt tilbud de kørte, da jeg fik det var der både en hårelastik og en ekstra ankelkæde i som undskyldning for ventetid (rest ordre). MEGA god stil, kæmpe anbefaling herfra, smukke smykker og sindsyg kundeservice - vil fortælle alle og enhver om dem 💕

24 juin 2022

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus