Aterium

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg bestilte to øreringe hvor af den ene vare var en bestillingsvare. Efter 6 måneders ventetid og jeg stadig ikke havde fået min ordre valgte jeg at bytte til nogle andre produkter, som var på l... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lang leveringstid… jeg har endnu ikke modtaget min vare… Jeg bestilte for 10 dage siden… Update! Indehaveren ringede til mig adskillede gange efter min anmeldes her på trustpilot, både om morgenen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har handlet ved aterium af flere omgange, og har alle gangene været ovenud tilfreds med både produkter og service. Deres smykker holder sig virkelig flotte, og hver gang jeg har kontaktet dem med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg handlede hos aterium for nogle år tilbage, hvor jeg købte 3 sæt øreringe. Da jeg modtog dem, havde jeg lidt problemer med at låsen på den ene ørering drillede. Jeg sendte en mail til aterium og ko... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Aterium sælger smykker til fantastiske priser og i høj kvalitet.

Coordonnées de contact

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service, dårlige smykker, blir blokeret hvis du udtaler dig

Efter min kritik omkring min personlige oplevelse af firmaet bliver jeg blokeret. Og kan derefter se via min venindes Instagram profil at hun kalder hendes nye trustpilot anmeldelser uærlige og siger vi ik har handlet med hende, og det jo så nemt for hende at skjule når hun sletter vores Instagram samtale. Men jeg har heldigvis taget screenshots af hendes ubehagelige måde at skrive på og af min betaling via mobilepay.

Men derudover siger hun nu også på hendes Instagram at man meget gerne må hjælpe dem og skrive gode anmeldelser for at overdøve alle de mennesker der skriver kritik om firmaet. Det er virkelig uprofessionelt at manipulere de “unge piger” hun selv siger handler hos hende til at skrive gode anmeldelser. Det skal aldrig være efter specifik opfordring at man skal give en god anmeldelse og det burde hun også selv vide... Hun påstår så også at det er helt okay at skrive en dårlig anmeldelse hvis man virkelig har handlet hos hende, men det passer jo ikke når jeg bare blir blokeret efter jeg har gjort det. Det er virkelig ikke et firma man burde støtte før der kommer bedre styr på både smykke kvalitet, og kundeservice. Hun anmelder også min kritik her til truspilot for at få den ned og påstår jeg ik er kunde men den er herefter blevet verificeret af trustpilot.

Anbefaler aterium

Jeg har intet dårligt at sige om aterium, har fuldt ud været tilfreds med mine køb, både forsendelse, service og levering var i top. Man kan trygt handle hos dem! Det er en skam at en enkelt fejl, gør at mennesker føler sig berettiget til skrive falske anmeldelser, for at ødelægge virksomhedens ry, det er dybt rystende.

Mvh.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig flotte smykker til gode priser…

Virkelig flotte smykker til gode priser man ikke kan få andre steder. Personlig service hvor man hurtigt kan få svar over Instagram. Man kan virkelig mærke ejeren elsker sin forretning og kunder. Hun virker rigtig sød og hjælpsom. Jeg har købt en perlehalskæde, som jeg går med hver eneste dag. Det holder super godt og perlerne er ægte til små penge. Jeg har kigget og kigget andre steder og det koster ikke under 800kr. Kan varmt anbefales!

Noté 5 sur 5 étoiles

KÆMPE anbefaling fra mig!

KÆMPE anbefaling fra mig!
Super flotte smykker til en formidabel pris. Kvaliteten af smykkerne er god ift. prisen, og jeg bruger dagligt mine øreringe og halskæder fra Aterium uden brugstegn! 🤩
Havde købt en halskæde hvor låsen var gået i stykker, som jeg sendte retur på deres regning. Postnord smed pakken væk, og efter jeg skrev til dem på insta kontaktede ejeren mig og sammen fandt vi en løsning sagen. Få dage efter leverede postnord pakken til dem, og jeg fik en helt ny halskæde sendt min vej! Simpelthen fantastisk kundeservice, og jeg havde ro i maven efter samtalen med ejeren! ❤️
Klart et sted hvor jeg køber mange af mine fremtidige smykker! Kæmpe anbefaling herfra!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fine smykker til en god pris og…

Super fine smykker til en god pris og fantastisk service!

Jeg købte et par øreringe fra Arterium, rigtig god kvalitet, og de kom i den flotteste indpakning, der bare gjorde oplevelsen ekstra god. Vil købe herfra igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt de fineste smykker til både…

Har købt de fineste smykker til både mig og min datter. Handlen gik helt som den skulle, ingen problemer med hverken kommunikation eller forsendelse. Priserne er rigtig gode/ billige....men er overrasket over hvor godt smykkerne holder. Jeg bruger mine creoler næsten hver dag, og de et stadig ligeså smukke som da jeg fik dem hjem.

Noté 5 sur 5 étoiles

De får den bedste anbefaling fra mig!

Super flotte smykker og stort udvalg til en helt kanon pris!
For mig er det simpelthen så rart jeg ikke er nervøs for at have smykkerne på altid om det er hverdag eller en tur i byen, fordi de netop er til rigtig gode priser 😍
Super sød og hjælpsom lige siden det startede med at man købte via Instagram ❤️
Hjemmesiden og hjertet bag får alle mine bedste anbefalinger!

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn lille virksomhed 🌸 De fineste…

Skøn lille virksomhed 🌸 De fineste smykker til vildt gode priser ❤️ Super kundeservice og man modtager smykkerne i de fineste smykkeæsker.

Jeg har handlet ved Aterium mange gange efterhånden og der leveres den samme super kundeservice hver eneste gang ❤️

Der er tit gode rabatter og kampagner med procenter, og det er en fornøjelse at følge med på deres Instagram profil 🌸

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra ☀️

Kh. Louise

Jeg kan varmt anbefale Aterium

Jeg kan varmt anbefale Aterium! Christina er meget professionel og gør sit bedste for at kunderne er glade! Hun er god til at melde ud, hvis der er lang leverance på nogle af smykkerne! Jeg er så glad for mine smykker! De er unikke på deres egen måde og god kvalitet!😍🙏🏽 Jeg kunne ikke være mere tilfreds!

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig fine smykker af høj kvalitet

Jeg har bestilt smykker hos Aterium design to gange. Begge gange er varen leveret indenfor den tid, der var lovet.
Jeg har begge gang bestilt halskæder som er forgyldt. Den ene har jeg nu haft i halvandet år og har gået rigtig meget med den og man kan slet ikke se det på forgyldningen, hvilket er super imponerende til de lave priser Aterium har✨ Jeg elsker også de lækre farvestrålende æsker smykkerne leveres i🍭 Alt i alt mine bedste anbefalinger til at shoppe smykker her!

De bedste anbefalinger

Der er IKKE ÉT dårligt ord at sige om denne smykke-virksomhed og ejeren bag! Jeg har lagt utallige ordrer, og hver eneste gang er jeg blevet mødt med fantastisk service, der er foregået med stor passion og hjælpsomhed fra alle parter! Jeg har personligt ikke fundet andre steder med så unikke smykker og holdbarhed til de priser! Noget jeg som studerende virkelig har sat pris på 🙈🙏🏽 Alle varmeste anbefalinger herfra ❤️

ALDRIG nogle problemer

Jeg ELSKER Aterium, næsten alle mine smykker er der fra. Jeg har aldrig haft nogle problemer og alt er altid blevet leveret super hurtigt.
Jeg skal ihverfald snart handle der fra igen 😀

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus