Service???? Vores Audi Q4 er leaset via Audi i september 2025. Altså det er jeres egen bil. For et par måneder siden forsøgte jeg at bestille tid til at få skiftet til sommerdæk. Der var 3 måneder... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afste... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi havde en rigtig god oplevelse da vi købte vores Audi. Sælgeren Alexander var rigtig god til og besvare alle vores spørgsmål og henvendelser. Vendte altid tilbage når man havde ringet til ham. 😊 M... Voir plus
Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Danemark
Demande des avis aux clients
I am writing this in English to reach as many people as possible and hopefully save others from going through the same experience.
My experience with Audi Amager has been extremely disappointing and frustrating. From the beginning, the level of service and professionalism has not matched what you would expect from a brand like Audi. There have been repeated issues with my car, long waiting times, and poor coordination between departments.
One of the biggest concerns is the lack of accountability. When problems occur, it feels like responsibility is constantly pushed around rather than properly handled. Instead of clear solutions, I have often been met with delays, unclear answers, and additional costs.
There also seems to be a lack of available parts and proper follow-up, which only adds to the inconvenience and wasted time. As a customer, you expect efficiency and transparency — unfortunately, that has not been my experience here.
I strongly recommend that anyone considering this dealership does their research first. There are videos online, including Jon’s video on YouTube, that reflect similar concerns and experiences, which I unfortunately can now relate to.
Overall, this has been a very poor experience, and I would not recommend Audi Amager based on how my case has been handled.

Réponse de Audi - Amager
Det har været en god oplevelelse at handle med Jerry og Alexander fra Audi Amager. Kan kun anbefales. Min søn har allerede fået Jerrys nummmer.

Réponse de Audi - Amager
Vi har netop modtaget vore Audi Q4, leaset ved Audi Amager, virkelig en god oplevelse hele vejen igennem lige fra sælger Jannik, til Alexander gennemgik og udleverede bil til os, alle aftaler overholdt og hurtigt svar på henvendelser.
Kan klart anbefales

Réponse de Audi - Amager
Søde og i mødekommende personaler og et meget behageligt forløb hvor alle aftaler er overholdt. Meget hjælpsomme efterfølgende i forbindelse med at vi skulle lære vores nye bil at kende. Kun positive ting at fortælle.

Réponse de Audi - Amager
Rigtig god service og et professionelt salgsteam

Réponse de Audi - Amager
Jeg er for anden gang på 6 måneder blevet indkaldt til Audi (Amager) for at få udbedret en fabrikationsfejl på min bil.
Værkstedet oplyser, at de skal have bilen i 3 dage, og jeg får derfor en afleveringstid kl. 10.
Efterfølgende bliver jeg ringet op og får at vide, at bilen i stedet skal afleveres kl. 7.30. Det kan jeg ikke nå på grund af aflevering af børn, hvilket jeg forklarer.
Jeg tilbyder derfor selv, at de kan have bilen en dag ekstra, så afleveringen kl. 10 stadig kan fungere. Det bliver dog afvist. Beskeden er, at bilen enten skal afleveres kl. 7.30 – eller også må jeg selv betale for en ekstra dag med lånebil.
Jeg har ærligt talt aldrig oplevet en så ufleksibel tilgang til kundeservice. Når man som kunde allerede skal bruge tid og besvær på at få udbedret en fabrikationsfejl, tilmed for anden gang. burde man som minimum kunne finde en løsning, der tager hensyn til kunden – ikke kun værkstedets interne tider.
Der var heller ingen forståelse for situationen eller blot en simpel beklagelse for det ekstra besvær. I min verden er det altså helt misforstået kundeservice.
Opdateret: Jeg har modtaget et svar fra Audi/Semler, men desværre virker det som et standardsvar, der ikke forholder sig til de konkrete forhold i min anmeldelse. Min pointe handler netop om manglende fleksibilitet i forbindelse med en fabrikationsfejl og afleveringstidspunkt, hvor kundens hverdag efter min mening bør vægte højere end interne processer

Réponse de Audi - Amager
Jeg har nu nok en gang fået en privatleasing af min nye Audi hos Audi Amager og som altid så er det en super fed oplevelse af være kunde der. Alt spiller bare Max lige fra dag et hvor man bestiller sin nye bil og under hele processen til den bliver leveret. Jeg har været kunde hos Audi Amager i flere år og jeg vil til hver en tid vende tilbage også når jeg næste gang skal have en ny Audi. Tak for jeres altid professionel måde af være på og det er så fedt af man altid er i gode hænder når man vælger af handle bil hos Audi Amager

Réponse de Audi - Amager
Gennemgående god behandling fra personalet - særligt salgskonsulent, der også ydede god rådgivning ifbm. konfigurering og udlevering. Kan varmt anbefale denne forhandler!

Réponse de Audi - Amager
Salgschefen vidste præcis hvilken bil jeg ville have og sørgede for, at jeg fik den sidste nye model med alt det lækre udstyr, som der skal være i en lækker Audi A6 e-tron.

Réponse de Audi - Amager
Forfærdelige mennesker. Snyder købere, og selv efter beviserne er fremlagt, fralægger de sig alt ansvar, når de sælger biler med skader; uden selvfølgelig at oplyse dette til køberen. Aldrig køb herfra; Tjek Anders Berner på youtube, som har lavet en video omkring deres snyderi.
Føj.

Réponse de Audi - Amager
Er selv en gammel ræv i branchen , så syntes at personerne der servicerede os var kompetente og imødekommende.

Réponse de Audi - Amager
God modtagelse og færdig til tiden, og prisen som aftalt.

Réponse de Audi - Amager
Audi Amager får fortjent fuld plade.
Semler derimod får nul stjerner for deres håndtering af deres medarbejders hårdhændede behandling af Anders Berner.

Réponse de Audi - Amager
Lige nu er det eneste jeres priser og ventetid er lidt nervøs da det er en skolebil hvis jeg får et akut problem

Réponse de Audi - Amager
Venlig og imødekommende personale.
Gode vente omgivelser.
Alt i alt en god oplevelse.

Réponse de Audi - Amager
For snart fire år siden blev jeg den lykkelige ejer af en Audi Q3 Plug-in Hybrid. Et premium-brand, troede jeg. De første 1-2 år var bilen fantastisk og fungerede, som den skulle.
Men derefter begyndte problemerne.
Audi MMI-systemet stoppede med at fungere stabilt. Telefonopkald falder ud, systemet fryser, og generelt er infotainmentsystemet upålideligt – i en bil i denne prisklasse.
Jeg gjorde selvfølgelig det naturlige: Kørte til Audi for at få problemerne løst. Her fik jeg at vide, at det skyldes softwarefejl – og at det ville koste ca. 12.000 kr. at udbedre.
Undskyld mig… skal jeg som kunde betale for at få rettet fejl i jeres software? På en bil, der kun er få år gammel? Jeg troede, jeg havde købt kvalitet, der holdt mere end to år.
Samtidig købte vi en Hyundai i10 som ekstra bil. En lille, billig koreansk bil – med et system, der på overfladen minder om det i Audi. Den har aldrig haft problemer. Det får én til at stille spørgsmål: Hvordan kan et “budget-brand” levere mere stabil teknologi end et tysk premium-brand?
Det stopper desværre ikke her. Audi ringer jævnligt i forbindelse med service og forsøger at sælge ekstra ydelser og produkter – til en bil, der i forvejen har haft markante problemer. Hver kontakt er en påmindelse om et fejlkøb.
Og lad venligst være med at ringe og forsøge at sælge service eller ekstra produkter.
Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at de medarbejdere, jeg har været i kontakt med, altid har været virkelig søde og professionelle. De kan desværre bare ikke gøre for, at produktet ikke er bedre.
Vi har desværre beholdt bilen, da værditabet er massivt (jeg forstår desværre godt, at der ikke er flere mennesker der vil købe brugt Audi'er). Til gengæld har vi købt en BMW som primær bil. Indtil videre fungerer den upåklageligt.
Min oplevelse med Audi har været en kæmpe skuffelse. Premium-pris – men langt fra premium-oplevelse.

Réponse de Audi - Amager
En savoir plus sur les différents types d'avis.