Audi - Amager Avis 656

TrustScore 4 sur 5

4,2

Englandsvej 437, 2770 Kastrup, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot showroom hos Audi Amager, perfekt service og sælgerene har styr på alt. Bilen blev leveret som aftalt til tiden. Kan klart anbefales 👍😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Medarbejderen var flabet og nedladende overfor mig. Derefter skrev jeg en klage til Audi Amager og Audi Danmark - det var dumt nok ham der svarede. Jeg tog ham i direkte at lyve over for mig på s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Skulle have bilens software opdateret og da vi samtidig skulle rejse på ferie fra Kadtrup slog vi to fluer med et smæk. Vores flyver blev forsinket, og vi ankom derfor uden for åbningstiden. Vi kunne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super dejlig oplevelse af købet af min nye Audi Q6, meget venligt personale hele vejen igennem lige fra selv købet hos Thomas til jeg overtog bilen, da følte jeg mig klædt godt på da jeg kørte afste... Voir plus

À propos de l'entreprise

Coordonnées de contact

• Englandsvej 437, 2770, Kastrup, Danemark

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

4,2

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 4 sur 5 étoiles

Lige nu er det eneste jeres priser og…

Lige nu er det eneste jeres priser og ventetid er lidt nervøs da det er en skolebil hvis jeg får et akut problem

18 février 2026

Hej Hans,

Vi forstår godt din bekymring omkring priser og ventetid. Vi arbejder løbende på at reducere vores ventetider, men da vi er et foretrukket værksted, kan der desværre forekomme ventetid. Vi tilbyder dog en akut-række, og vi kan altid undersøge, om et af vores andre værksteder har tider tidligere.

Med hensyn til priser afspejler disse, at vi er et autoriseret værksted samt vores beliggenhed.

Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber altid efter at levere den bedste service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

Hej Jan,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har oplevet god service og behandling hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang

Noté 5 sur 5 étoiles

Venlig og imødekommende personale.

Venlig og imødekommende personale.
Gode vente omgivelser.
Alt i alt en god oplevelse.

18 février 2026

Hej Anita,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Det glæder os, at du havde en god oplevelse hos os, hvor du blev mødt af imødekommende og service-minded personale.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang!

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan man komme til at hade en bil og et brand? Ja – desværre.

For snart fire år siden blev jeg den lykkelige ejer af en Audi Q3 Plug-in Hybrid. Et premium-brand, troede jeg. De første 1-2 år var bilen fantastisk og fungerede, som den skulle.

Men derefter begyndte problemerne.

Audi MMI-systemet stoppede med at fungere stabilt. Telefonopkald falder ud, systemet fryser, og generelt er infotainmentsystemet upålideligt – i en bil i denne prisklasse.

Jeg gjorde selvfølgelig det naturlige: Kørte til Audi for at få problemerne løst. Her fik jeg at vide, at det skyldes softwarefejl – og at det ville koste ca. 12.000 kr. at udbedre.

Undskyld mig… skal jeg som kunde betale for at få rettet fejl i jeres software? På en bil, der kun er få år gammel? Jeg troede, jeg havde købt kvalitet, der holdt mere end to år.

Samtidig købte vi en Hyundai i10 som ekstra bil. En lille, billig koreansk bil – med et system, der på overfladen minder om det i Audi. Den har aldrig haft problemer. Det får én til at stille spørgsmål: Hvordan kan et “budget-brand” levere mere stabil teknologi end et tysk premium-brand?

Det stopper desværre ikke her. Audi ringer jævnligt i forbindelse med service og forsøger at sælge ekstra ydelser og produkter – til en bil, der i forvejen har haft markante problemer. Hver kontakt er en påmindelse om et fejlkøb.
Og lad venligst være med at ringe og forsøge at sælge service eller ekstra produkter.

Når det er sagt, vil jeg gerne understrege, at de medarbejdere, jeg har været i kontakt med, altid har været virkelig søde og professionelle. De kan desværre bare ikke gøre for, at produktet ikke er bedre.

Vi har desværre beholdt bilen, da værditabet er massivt (jeg forstår desværre godt, at der ikke er flere mennesker der vil købe brugt Audi'er). Til gengæld har vi købt en BMW som primær bil. Indtil videre fungerer den upåklageligt.

Min oplevelse med Audi har været en kæmpe skuffelse. Premium-pris – men langt fra premium-oplevelse.

14 février 2026

Hej Daniel,

Vi er utrolig kede af, hvis du føler, at vi ikke har levet op til dine forventninger og at du har haft en dårlig oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: kontooprettelser@semler.dk og indlede en dialog med os.

Vi håber, at vi må byde dig velkommen igen en anden god gang.

Noté 1 sur 5 étoiles

Virkelige dårlig information omkring…

Virkelige dårlig information omkring jeres privat leasing, når man spørger til råd omkring aflevering , er der fejl information
Lang værkstedsventetid og meget lang vente tid hos deres dæk hotel

13 février 2026

Hej Christina,

Vi er kede af at høre, at du har modtaget forkerte eller mangelfulde informationer om privatleasing.

Hvis du ønsker yderligere dialog eller svar på dine spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail kontooprettelser@semler.dk med bilens registreringsnummer, dit telefonnummer samt en kort beskrivelse af, hvad din henvendelse drejer sig om, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og alt spillede maks

Super service og alt spillede maks. Thomas og Alexander var verdensklasse

30 janvier 2026

Hej Erik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er utrolig glade for at høre at du har haft en god oplevelse hos os, hvor alt forløb præcis som det skulle!

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Super god service

Super god service

23 janvier 2026

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet super god service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god og behagelig oplevelse

Det var en god og behagelig oplevelse. Teamet gjorde det super godt

23 janvier 2026

Hej Cecilie,

Rigtig god oplevelse!

22 janvier 2026

Hej Ole,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse! Det betyder meget for os, at du tager dig tid til at dele det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden god gang.

Topservice på alle punkter

Topservice på alle punkter, både arbejde og betjening. Priserne kunne dog være lidt bedre men kvalitet koster jo.

7 janvier 2026

Hej Ranko,

Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker mange gange for besøget, hvor det glæder os, at du havde en god oplevelse med god service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang! Rigtig god dag!

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er virkelig ærgerligt!

Det er virkelig ærgerligt, at skulle skrive denne anmeldelse om et bilhus, hvor man forventer rigtig god service og kundeopmærksomhed.

I dag var anden gang, at jeg besøgte bilhuset og desværre blev opmærksomhed og service ikke mødt på nogen måde! Første gang brugte jeg ca. 10 -15 min. uden at nogle sælgere henvendte sig og spurgte ind til om jeg havde brug for informationer etc. Jeg havde ikke så meget tid, så jeg slog det hen og tænkte, at de havde travlt med arbejde, men undrede mig alligevel over den manglede interesse fra sælgernes side…

Anden gang jeg besøgte bilhuset var så i dag og med intention om at få vurderet min nuværende Audi og specifikt ift en privatleasing aftale for 12 måneder på en A6 e-tron Sportback eller Avant. MEN, det samme skete igen og denne gang var jeg trods alt i bilhuset i 30-35 min. og kiggede præcist på de 2 udgave af A6’eren, som de havde holdende. Hvad der gjorde oplevelsen endnu dårligere var, at der kom faktisk en anden kunde ind efter mig og han havde været der i ganske kort tid, da der var en sælger, der henvendte sig til ham.

Så jeg må konkludere, at jeg åbenbart ikke så “rigtig” ud i deres øjne, hvilket simpelthen er for dårligt og fuldstændig ude af trit med hvad Audi ellers bryster sig med af god kundeservice.

Så spørgsmålet er om jeg skal prøve en 3. gang og lade tvivlen komme de snobbede, fordumsfulde og ringe sælgere til gode eller om jeg i stedet skulle tage til en BMW eller Mercedes forhandler, hvor de vitterligt ved hvordan man tager imod nye kunder og altid giver god service, uanset om det ender i en handel eller ej. Der kunne Audi Amager lære noget…

En ting er dog sikkert, jeg kan virkelig godt lide Audis biler! Så om jeg vender tilbage må tiden vise…

13 janvier 2026

Hej Peter,

Jeg er rigtig ked af at høre om dine to oplevelser. Det er langt fra den service, vi ønsker at give vores kunder, da vi altid stræber efter at yde god service. I perioder med travlhed, hvor ingen sælger er ledig, kan der desværre forekomme ventetid, men det ændrer ikke på din oplevelse.

Jeg vil meget gerne bede en sælger om at kontakte dig, så I sammen kan få en dialog og finde en løsning på leasing samt en pris på din nuværende Audi. Hvis du har lyst til at give os en tredje chance, må du meget gerne sende en mail til kontooprettelser@semler.dk med dit navn, telefonnummer samt en kort beskrivelse af din oplevelse. Du må også meget gerne oplyse, hvilken bil du ønsker at lease, så sælgeren er bedst muligt forberedt, inden du bliver kontaktet.

Vores kunder betyder meget for os, og vi bestræber os altid på at levere den bedst mulige service. Din feedback bliver taget med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremadrettet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en god oplevelse specielt fra…

Altid en god oplevelse specielt fra salgs teamet

7 janvier 2026

Hej Max,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at det altid er en god oplevelse hos os – særligt med salgs­teamet. Din feedback betyder meget og er med til at motivere os i hverdagen.

Noté 5 sur 5 étoiles

God dialog under hele forløbet

God dialog under hele forløbet - og aftaler blev overholdt fra A til Z.

30 décembre 2025

Hej Adam,

Mange tak for din anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en god dialog gennem hele forløbet, og at alle aftaler blev overholdt fra A til Z. Netop tydelig kommunikation og troværdige aftaler er noget af det, vi lægger stor vægt på.

Hej Lucinda,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever god og effektiv service – det sætter vi stor pris på, at du deler.

Noté 5 sur 5 étoiles

"Second to None" Rigtig god oplevelse.

"Second to None" Rigtig god oplevelse.
Meget behagelig tilgang til salget og god viden om produktet. Kan kun anbefales videre.

24 décembre 2025

Hej Mark,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en "second to none" oplevelse, med en behagelig tilgang til salget og god rådgivning omkring bilen. Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os videre – det betyder meget.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Super god oplevelse hos Audi Amager

Super god oplevelse hos Audi Amager. Alt har fungeret perfekt fra prøvekørsel til køb og udlevering af bil. Søde imødekommende mennesker i hele butikken og kommunikationen med sælger har været perfekt fra start til slut. Kæmpe anbefaling til Audi Amager herfra. Bilen kører som en drøm.

19 décembre 2025

Hej Louise,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse hos Audi Amager – fra prøvekørsel til køb og udlevering af bilen. At du oplever søde og imødekommende medarbejdere i hele butikken og en kommunikation med sælger, der har fungeret perfekt fra start til slut, betyder meget for os.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

Professionelt

24 décembre 2025

Hej Lars,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er yderst tilfreds med handlen

Jeg er yderst tilfreds med handlen. super venlig personale.

20 décembre 2025

Hej Kristian,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,

Rigtig god vejledning

Rigtig god vejledning, betjening og opfølgning.

19 décembre 2025

Hej Line,

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige modtaget vores nye Audi Q4 og…

Har lige modtaget vores nye Audi Q4 og det har været en fornøjelse at lease bil hos Audi Semler, Amager. Yderst behagelig og professionel service hele vejen i processen. Sender de bedste anbefalinger👍👏🏻
Hilsen
Jan

23 décembre 2025

Hej Jan,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi takker for besøget og ser frem til det næste!

Med venlig hilsen og ønsket om en god dag,
Audi– en del af Semler Mobility

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus