Varen blev bestil for næste en måned siden, 3 mail er sendt afsted men inden respons. Kunne være rart at vide om varen bliver leveret eller om jeg skal finde den et andet sted. Desværre er det ligesom... Voir plus
Den første varer vi modtag var desværre delt i to grundet noget hård behandling under transport. Det var et rullegardin. Vi sendte et billede og Bo i deres kundeservice svarede indenfor meget kort tid... Voir plus
Jeg købte et stort rullegardin for nogle år siden, det var billigere end andre steder og god kvalitet. Den lille tap der holder gardinet fra at rulle frit, knækkede så for nyligt, men jeg skrev til a... Voir plus
Havde I forsøgt at ringe tilbage en ekstra gang senere på dagen, havde I fået 5 stjerner. Nu får I 4 stjerner. Jeg bestilte og betalte med mobilpay for 2 persienner om fredagen, de blev afsendt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Écrit par l'entreprise
Hos aurora cph finder du både elegante og praktiske gardinløsninger af høj kvalitet - nemt, billigt og hurtigt. aurora cph er et gardinoutlet som fungerer som en online webshop - du bestiller, vi leverer, du monterer
Kløvervej 6, 3390, Hundested, Danemark
- support@auroracph.dk
- auroracph.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg kan desværre ikke anbefale dem
Jeg kan desværre ikke anbefale dem. Jeg havde bestilt nogen rullegardiner, der er fine nok, men at sende 4 af den til addressen og det sidste til pakkeshop er bare for dumt. Især eftersom at jeg har sklerose og derfor er dårligt gående.
Det er bare elendig service.
Gardinet passede i størrelse.
Jeg købte et stort rullegardin for…
Den lille tap der holder gardinet fra at rulle frit, knækkede så for nyligt, men jeg skrev til aurora og hørte om jeg kunne få et nyt hjulkit til et gardin. De sendte et gratis, det passede ikke helt, men jeg fik det til at fungere og den nye mekanisme virker mere solid og holdbar end den gamle. God kunde service.
Varen betalt men ingen levering :-(
Varen er betalt medio august 2024, men er ikke leveret. Ingen mulighed for kontakt pr telefon (Telefonnummer eksisterer ikke). Og den såkaldte "support" e-mail svarer ikke.
Brug ikke firmaet.

Ingen kontakt
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dem siden 6. juni for at høre om stofprøver før bestilling men der er ingen respons på mail og intet telefonnummer, så jeg ville ikke lægge mine penge hos dem.
Hurtig levering og produktet var som…
Hurtig levering og produktet var som beskrevet. Dog bar indpakningen præg af de havde ligget på lager meget længe. De var ualmindeligt støvede af fint brunligt betonsstøv eller lign. fra et lager vil jeg antage. Jeg blev møgbeskidt.
Virkelig fine gardiner og god service
Køb af rullegardin.
Køb af rullegardin.
Meget hurtig pakning og levering. Fine mail fra firmaet😊
Pengene blev først trukket da varen var leveret det er service😍
Køb aldrig noget hos Aurora.
Køb aldrig noget hos Aurora.
De giver ikke pengene retur.
Så dårlig behandling…

God oplevelse
Det har været næsten umuligt at finde nogle rullegardiner til et babyværelse. Det fandt vi hos Auroracpr. Let at bestille og kom hurtigt til afhentning i pakkeshop. Beslag var lidt tynde, men vi havde nogle liggende fra Faber, som vi har brugt istedet. Alt i alt en god oplevelse, som vi gør om igen, hvis vi får flere børnebørn😄

Ringe kundeservice
Købte mørklægningsgardiner et stykke tid siden og nu er snoren så røget af og umulig at sætte på.
Jeg har nu skrevet til deres kundeservice 2 gange uden så meget som et eneste svar retur. De virker til at være ret så ligeglade, så snart de har fået solgt deres vare. Jeg beder endda i mailen om et tilbud på en ny levering.
Jeg forstår ikke man har en såkaldt "kundeservice" men at de ingenting svarer på ens forespørgsler.
Dårlig service, middelmådig kvalitet
Modtog rullegardin i forkerte mål + det var skævt. Kvaliteten virker ikke bedre end IKEA, tværtimod nærmest.
Jeg reklamerede over varen og spurgte om det var muligt at lave nogle små justeringer i mål/rulleretning hvis der alligevel blev produceret et nyt. Dette blev fuldstændig ignoreret selv efter jeg sendte flere emails. Ubesvarede emails var et tema fra start til slut i min generelle kommunikation med firmaet. De svarer kun på hvad de gider. Og der er ikke muligt at opdrive et telefonnummer til dem.
Det nye rullegardin er endnu ikke åbnet endnu, men jeg håber da i det mindste at målene passer.
Det er helt klart sidste gang jeg benytter mig af dette firma.
Rigtig størrelse og god kvalitet !
Kunne jeg give mindre end 1 stjerne
Kunne jeg give mindre end 1 stjerne, fik de det.
Bestilte gardiner d. 25/12-23
4/1-24 fik jeg at vide de ville blive leveret d. 15/1-24
Siden har jeg intet hørt og ingen svar på mine mails.
Begynder at tro det er et fusker firma. Køb jeres gardiner et andet sted!!
Der er ingen fortrydelsesret på 14 dage…
Der er ingen fortrydelsesret på 14 dage når man bestiller noget på mål skal man lige være ops på.
Hurtig og god ekspedition☃️
Meget nem og hurtig service
Meget nem og hurtig service .
Jeg bestilte og 3 dage efter stod det hele leveret i min opgang .