Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Varen blev bestil for næste en måned siden, 3 mail er sendt afsted men inden respons. Kunne være rart at vide om varen bliver leveret eller om jeg skal finde den et andet sted. Desværre er det ligesom... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Den første varer vi modtag var desværre delt i to grundet noget hård behandling under transport. Det var et rullegardin. Vi sendte et billede og Bo i deres kundeservice svarede indenfor meget kort tid... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte et stort rullegardin for nogle år siden, det var billigere end andre steder og god kvalitet. Den lille tap der holder gardinet fra at rulle frit, knækkede så for nyligt, men jeg skrev til a... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde I forsøgt at ringe tilbage en ekstra gang senere på dagen, havde I fået 5 stjerner. Nu får I 4 stjerner. Jeg bestilte og betalte med mobilpay for 2 persienner om fredagen, de blev afsendt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de rideaux
  2. Magasin de rideaux et stores
  3. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

Écrit par l'entreprise

Hos aurora cph finder du både elegante og praktiske gardinløsninger af høj kvalitet - nemt, billigt og hurtigt. aurora cph er et gardinoutlet som fungerer som en online webshop - du bestiller, vi leverer, du monterer

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 4 sur 5 étoiles

God service og godt produkt

Årsagen til den manglende 5. stjerne er, at der var lidt udfordringer i forhold til leverings oplysninger, hvor jeg modtager en besked om, at GLS havde modtaget besked om pakken, og der så gik nogle dage uden at der skete noget. Jeg rettede henvendelse til kundeservice, hvor medarbejderen var sød, venlig og hjælpsom, og kunne fortælle at varen ikke var produceret endnu og ville komme indenfor 14 dage. At jeg havde modtaget besked om pakken var en fejl.

25 octobre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Jeg er super glad for mine gardiner

Jeg er super glad for mine gardiner, de er flotte og er en rigtig god kvalitet. Leveringstiden var noget lang og vi kunne ikke komme i kontakt med nogle i virksomheden hverken på mail eller telefonisk

4 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Reagerer ikke på reklamation

Vi har sendt reklamationsmail ang. striber i textil og fejl i syning, men har intet hørt. 😔

10 juillet 2023
Logo de aurora cph

Réponse de aurora cph

Hej kunde i Viby J, vi har den 19/7 svaret på din reklamation og vi afventer blot fotos af defekten på dit gardin, så vi kan afslutte reklamationen. Skriv til os på support@auroracph.dk med dit ordrenummer til reference, så vi kan hjælpe dig med af lukke reklamationen.
Hilsner fra aurora cph

Noté 2 sur 5 étoiles

Pris

Til den pris bør levering og opsætning være del af pris. Især hvis der bliver bestilt mere end een persienne.
I det mindste bør der leveres skruer der passer til diverse overflader.
Jeg er nu endt med småskidt resultat, som jeg dog er klar over tildels pga egne håndværksevner.. eller mangel på samme
VH
AP

22 juin 2023
Logo de aurora cph

Réponse de aurora cph

Hej Anders, vi er kede af du er endt med et utilfredsstillende resultat. Vi skriver dog i produktteksten på hjemmesiden, at det bliver leveret uden skruer, da det afhænger af materialet som der skal monteres på.
Hilsen fra aurora cph

God betjening

Hurtig levring. Jeg havde opgivet en forkert størrelse, fik en god og hurtig betjening med henblik på tilbagelevering

21 mai 2023

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus