Varen blev bestil for næste en måned siden, 3 mail er sendt afsted men inden respons. Kunne være rart at vide om varen bliver leveret eller om jeg skal finde den et andet sted. Desværre er det ligesom... Voir plus
Lisez les avis des autres
Den første varer vi modtag var desværre delt i to grundet noget hård behandling under transport. Det var et rullegardin. Vi sendte et billede og Bo i deres kundeservice svarede indenfor meget kort tid... Voir plus
Jeg købte et stort rullegardin for nogle år siden, det var billigere end andre steder og god kvalitet. Den lille tap der holder gardinet fra at rulle frit, knækkede så for nyligt, men jeg skrev til a... Voir plus
Havde I forsøgt at ringe tilbage en ekstra gang senere på dagen, havde I fået 5 stjerner. Nu får I 4 stjerner. Jeg bestilte og betalte med mobilpay for 2 persienner om fredagen, de blev afsendt... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Hos aurora cph finder du både elegante og praktiske gardinløsninger af høj kvalitet - nemt, billigt og hurtigt. aurora cph er et gardinoutlet som fungerer som en online webshop - du bestiller, vi leverer, du monterer
Coordonnées de contact
Kløvervej 6, 3390, Hundested, Danemark
- support@auroracph.dk
- auroracph.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
'En ordre skal fjernes to forskellige…
'En ordre skal fjernes to forskellige afhentningsstedet
Ikke smart,😃
Super hurtig ekspedition
God service og godt produkt
Årsagen til den manglende 5. stjerne er, at der var lidt udfordringer i forhold til leverings oplysninger, hvor jeg modtager en besked om, at GLS havde modtaget besked om pakken, og der så gik nogle dage uden at der skete noget. Jeg rettede henvendelse til kundeservice, hvor medarbejderen var sød, venlig og hjælpsom, og kunne fortælle at varen ikke var produceret endnu og ville komme indenfor 14 dage. At jeg havde modtaget besked om pakken var en fejl.
Varen var bare super som forventet.
Rigtig god og hurtig service.
Hurtig ekspedition og levering til døren. Rigtig god og hurtig service - en af varerne var desværre forkert, men den rigtige blev straks sendt uden beregning og besvær for mig.
Jeg er super glad for mine gardiner
Jeg er super glad for mine gardiner, de er flotte og er en rigtig god kvalitet. Leveringstiden var noget lang og vi kunne ikke komme i kontakt med nogle i virksomheden hverken på mail eller telefonisk
Hurtig ekspedition og hurtig levering
Hurtig ekspedition og hurtig levering. Så jeg har ikke noget at klage over.
Hurtigt levering og et glimrende produkt
Reagerer ikke på reklamation
Vi har sendt reklamationsmail ang. striber i textil og fejl i syning, men har intet hørt. 😔

Réponse de aurora cph
Vældig fine foldegardiner til en meget…
Vældig fine foldegardiner til en meget rimelig pris, leveret meget hurtigt, jeg er en glad og tilfreds kunde, tak.
Pris
Til den pris bør levering og opsætning være del af pris. Især hvis der bliver bestilt mere end een persienne.
I det mindste bør der leveres skruer der passer til diverse overflader.
Jeg er nu endt med småskidt resultat, som jeg dog er klar over tildels pga egne håndværksevner.. eller mangel på samme
VH
AP

Réponse de aurora cph
Hej alt var så godt tak for jeres gode…
Hej alt var så godt tak for jeres gode arbejde 😉😉
God betjening
Hurtig levring. Jeg havde opgivet en forkert størrelse, fik en god og hurtig betjening med henblik på tilbagelevering
Fine gardiner pakket god ind under…
Fine gardiner pakket god ind under transporten. Alt i alt en god oplevelse
Det var anden gang jeg handlede med jer…
Det var anden gang jeg handlede med jer og det funger bare pil op
Pakken kom allerede på anden dagen og…
Pakken kom allerede på anden dagen og det var nemt at bestille 😀
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.