Ich habe ein Dunkelhöhle für Erwachsene im Shop gefunden. Leider habe ich in Deutschland nichts vergleichbares gesehen. Per Mail habe ich mich nach einer anderen Zahlungsmöglichkeit erkundigt. Was sol... Voir plus
Lisez les avis des autres
En af mine søde kollegaer har længe anbefalet jer og endelig gav jeg efter - købte jeres tangle therapy relax i grå/hvid/mørkeblå og er SÅ glad for den!! Virkelig god kvalitet og der sker rigtig meget... Voir plus
L'entreprise a répondu
Synes dét er sjovt at læse folks negative anmeldelser af jer, og at de regner med at kunne sende gamle, brugte eller beskadigede varer retur, og at I så bare sender pengene retur. I så fald vil jeres... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Autismeshoppen.dk drives af DJW Autismeshoppen ApS. Vi specialiserer i udvikling og salg af produkter til børn og voksne med autisme. Desuden håndplukker vi en række speciale varer og hjælpemidler, der gør livet som autist nemmere. Blandt vores produkter finder du kugledyner, Time Timer, udviklingslegetøj, bøger om autisme og inkontinensprodukter.
Coordonnées de contact
8000, Aarhus C, Danemark
- kundeservice@autismeshoppen.dk
- autismeshoppen.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Rigtig træls oplevelse ifm returnering af vare
Rigtig træls oplevelse ifm. returnering af den købte vare. Følte mig som en forbryder, der forsøgte at snyde virksomheden. Jeg fik ikke det fulde beløb retur, og jeg har svært ved at forestille mig, at mange gør det, pga. virksomheden har utroligt mange forholdsregler omkring det at prøve varen. Vær derfor særlig opmærksom på dette ift dit køb hos Autismeshoppen.

Réponse de Autismeshoppen.dk
Betjeningen og handlen er præcis og god
Jeg kunne ikke komme igennem på telefon…
Jeg kunne ikke komme igennem på telefon
Og syntes ikke det var overskueligt at bytte et par badebukser som var købt for store. Har derfor købt to gange for at ramme den rigtige str. Det er dyrt i længden.

Réponse de Autismeshoppen.dk
Eneste minus at der ikke var snore til…
Eneste minus at der ikke var snore til begge smykker, men kun til det ene.
Jeg havde åbenbart misforstået dette. Ellers ganske tilfreds med købet og hurtig fremsendelse
Virkelig hurtig levering
Fint produkt og lynhurtig levering
Hurtig levering og god behandling
Hurtig levering og god behandling, også ved ombytning !!!
Bestilling og modtagelse gik nemt
Bestilling og modtagelse gik nemt. Dog er fragt lidt dyr, når man bare skal have en enkelt lille ting, men sådan er det jo også hos mange andre webshops.
Godt og hurtigt svar på spørgsmål
Godt og hurtigt svar på spørgsmål
Gode være til en god pris
Modtog produktet dagen !
Modtog produktet dagen efter jeg bestilte det!. Super gode priser, gode informationer og fine videoer på nogle af tingene. Tak for en god handel.
Meget hurtig ekspedition:) Jeg havde…
Meget hurtig ekspedition:) Jeg havde lavet en fejl ved bestilingen, sendte derfor en mail sent lørdag aften, fik svar en halv time senere, at fejlen var rettet. Det er da fornemt! Kugledynen er som forventet, tung og behagelig at putte under for min søn. Den har tilsyneladende forbedret søvnkvaliteten.
Hurtig levering og varen er i top.
Hurtig levering af godt produkt
Hurtig levering - fantastisk kugledyne - også til forbedring af søvn når man som jeg har lidt for mange bolde i luften og tænker for meget på dem om natten.
Jeg købte en kugledyne til min søn og…
Jeg købte en kugledyne til min søn og jeg fik den 3 dage efter.. God service og det gik hurtigt med at få den. Min søn er meget glad for sin dyne.
Købte 2 dyner de blev leveret på 2…
Købte 2 dyner de blev leveret på 2 dage.
Jeg kom til at lave en dobbelt betaling.
En hurtig mail med oplysninger og vupti fik mine penge tilbage med det samme.
Virkelig god service..
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.