autostylingstockholm.se Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Inhandlade en del detaljer till min BMW G21 (ny grill samt frontspoiler) av Autostyling i deras butik och fick mycket god service samt även råd hur jag skulle gå tillväga vid monteringen. Dessa råd v... Voir plus

Jag åkte dit för att köpa och montera nya backspegelkåpor till min bil och blev mycket nöjd. Personalen var supertrevlig och extremt serviceinriktad och gjorde det lilla extra som man som kund förvä... Voir plus

Förstagångsköpare som upplevde en toppenbutik! Väldigt brett utbud och med betydligt bättre priser än jag kunde tro. Förutom att jag hittade saker jag inte visste fanns till bilen så ställde personale... Voir plus

Beställde emblem till BMW M140. Emblemen kändes väldigt plastiga samt billiga, dessutom var x-drive emblemet större än original, samt siffrorna på "M140" emblemet var inte samma storlek som origi... Voir plus

1. Marché de pièces automobiles

har bedrivit handel inom bilstyling och biltillbehör sedan 2018. Från vårt huvudlager i Vallentuna sker vår internetförsäljning och det är här du hittar vår butik. I anslutning till butiken har vi även möjlighet att hjälpa dig med montering i vår verkstad på plats. Vår vision är att bli Sverige ledande företag inom styling och tuning delar till bilar. Vi kan erbjuda dig mer än 10.000 artiklar direkt i vår webbshop. På Autostyling stockhom är vi 5 anställda som gärna hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Vår personal har ett genuint bilintresse och brinner för de bildelar vi säljer. Våra ledord är: Hög kvalitet, Hög servicenivå och Vänligt bemötande.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

222 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Bästa stället

Bra service! Alltid snabb leverans :) butiks personalen alltid lika trevliga . Aldrig haft strul med dem och har handlat där i 2års tid rekommenderas 5/5
Kolla deras sortiment brett urval så de bara shoppa på :-)

12 février 2024

Super nöjd med servicen.

Super nöjd med servicen.
Fick åka och hämta delar efter stängningstid, och fick även mina spgelkåpor monterade.
Väldigt service inriktade och väldigt duktiga!
Rekommenderar starkt och besöka deras butik i Vallentuna

10 janvier 2024

Supernöjd kund

Jag åkte dit för att köpa och montera nya backspegelkåpor till min bil och blev mycket nöjd. Personalen var supertrevlig och extremt serviceinriktad och gjorde det lilla extra som man som kund förväntar sig.

Dessutom är de varor de säljer av hög kvalitet. Jag vill starkt rekommendera er att handla av Autostyling Stockholm. Seriösa aktörer måste stöttas.

18 janvier 2024

Riktigt bra service

Riktigt bra service. Hade valt ut en grill, spoiler samt nytt emblem till min Mercedes. Allt blev monterat perfekt och de jobbade 1 timma övertid för att få det gjort, billigt och utmärkt, som det ska vara :)

15 janvier 2024

Företag som lurar folk

Köpte en produkt hos de som passade inte beskrivnigen, passade inte på min bil heller och jätte låg kvalite. När jag vill returnera produkten betalade jag 150kr för frakten och när de fick den klagade de att boxen har skador och de kan inte återbetala den. De sa också att de kan inte skicka tillbaka produkten till mig utan att jag måste åka lång väg till Vallentuna och ta produkten om jag vill. Jätte bra företag om du vill bli lurad och rånad.

12 janvier 2024

Hej stefan
Vi lurar inte folk, Vi är ett seriöst företag och håller hög kvalite och har många nöjda kunder. Däremot kan du inte returnera en produkt repig och saknar sina fästmaterial, och även utan skyddsemballage, Vi bad dig komma in o kika på hur produkten ska se ut och hur du returnerade varan til oss!

Perfect store, kind staff.

Perfect store, lovley staff, very helpfull, owner is very kind and full of knowledge and experince, he installed a spoiler for my car in few minutes. Mommo the owner is very kind and like his work!

12 décembre 2023

Varning för detta bluff-företag

Företaget följer inte distansköplagen. Returnerar man en oskadad vara inom 14 dagar har man rätt till HELA kostnaden av varan återbetald.
Detta företag tar alltså alltid ut en avgift på 10% av varans kostnad vid returer. Något man alltså INTE får göra enligt distansköplagen. Detta har även bekräftats av Konsumentverket efter kontakt med dem. Konsumentverket har även uppmanat mig att anmäla företaget genom Konsumentverkets hemsida, vilket jag gjort. Uppmanar samtliga som läser detta att göra en anmälan (tar 5 min max).

Från konsumentverkets hemsida:
"Konsumenten är inte skyldig att betala några kostnader utöver returfrakt och om varan är skadad, ersättning för varans värdeminskning."

Läser man andra negativa kommentarer här så märker man ganska snabbt att detta företag verkligen gör allt för att slippa hantera returer. Då ska ni inte heller ha en e-handel!

2 janvier 2024
Avis spontané

Dålig kundservice dem hjälper absolut…

Dålig kundservice dem hjälper absolut inte.för en vinge tog dem två veckor och vi håller på med dem fortfarande dem vill inte ersätta mig med en ny vinge eller hitta en lösning.deras vinge är snett och dem försöker att övertyga mig att de är bra.köp aldrig härifrån.dem ljuger hela tiden att dem ska skicka tejp och lim men dem gjord inte det….

8 décembre 2023

Réponse de autostylingstockholm.se

Hej, din retursedel använde du aldrig, Var ärlig och meddela att du värmde upp vingen för mycket och brände lacken när vi bad dig värma upp tejpen om du monterar ute, trots detta bad vi dig posta tillbaka för att få en ny som goodwill, för den delen även heter du inte alex juhan!
Vi skickade ny tejp för att du inte lyckade montera vingen första gången och limmet bjöd vi på!

Beställ ej här ifrån!

Beställ ej här ifrån!

Jättesvåra att få i kontakt med. Levererade fel produkt så den måste skickas tillbaka, måste ändå betala en frakt på 800kr för ingenting!!!

2 novembre 2023

Réponse de autostylingstockholm.se

Hej finns ingen frakt för 800kr så detta stämmer inte. om vi levererar fel produkt så står vi för kostnader för retur och byte av del!