Inhandlade en del detaljer till min BMW G21 (ny grill samt frontspoiler) av Autostyling i deras butik och fick mycket god service samt även råd hur jag skulle gå tillväga vid monteringen. Dessa råd v... Voir plus
Jag åkte dit för att köpa och montera nya backspegelkåpor till min bil och blev mycket nöjd. Personalen var supertrevlig och extremt serviceinriktad och gjorde det lilla extra som man som kund förvä... Voir plus
Beställde emblem till BMW M140. Emblemen kändes väldigt plastiga samt billiga, dessutom var x-drive emblemet större än original, samt siffrorna på "M140" emblemet var inte samma storlek som origi... Voir plus
har bedrivit handel inom bilstyling och biltillbehör sedan 2018. Från vårt huvudlager i Vallentuna sker vår internetförsäljning och det är här du hittar vår butik. I anslutning till butiken har vi även möjlighet att hjälpa dig med montering i vår verkstad på plats. Vår vision är att bli Sverige ledande företag inom styling och tuning delar till bilar. Vi kan erbjuda dig mer än 10.000 artiklar direkt i vår webbshop. På Autostyling stockhom är vi 5 anställda som gärna hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Vår personal har ett genuint bilintresse och brinner för de bildelar vi säljer. Våra ledord är: Hög kvalitet, Hög servicenivå och Vänligt bemötande.
moränvägen 13, 18640, vallentuna, Suède
- 08202111
- info@autoss.se
- autostylingstockholm.se
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 71 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Grym service!
Mycket bra hjälp, åkte fyra timmar för hämta min delar. Mycket bra💪
Mycket trevlig personal
Fick snabbt hjälp och väldigt schysta o…
Fick snabbt hjälp och väldigt schysta o fick mina grejer fort :) rekommenderar verkligen
Snabb leverans.
Beställde en GTR grill till min Mercedes GLC. Fick den levererad på en dag ifrån Autostyling Stockholm.
1760:- inklusive.
Kvalitet och passform perfekt.
Rekommenderas
Extremt trevlig personal
Väldigt bra företag
Väldigt bra företag, väldigt kunnig personal,
Fick hjälp även med installation,
Tjejen i butiken mycket hjälpsam
Bra priser snabba leveranser och…
Bra priser snabba leveranser och kvalitet på produkterna.. 💯 Jag är helt nöjd o fått det jag beställt varje gång 👍
Jag beställde ett par runningboards…
Jag beställde ett par runningboards (sidesteps) för 4 495 kr och valde att hämta dem i butik. Efter att ha kontrollerat produkten valde jag att utnyttja min ångerrätt och returnerade den personligen till butiken.
Vid återlämningen informerades jag om att 5 % skulle dras av med hänvisning till Klarna-avgifter och administrationsavgift. Samma dag fick jag ett mail om återbetalningen där 224 kr hade dragits av, utan någon information om att avdraget berodde på en skada eller värdeminskning.
Först flera veckor senare fick jag ett nytt mail där en annan förklaring angavs. Då hävdade företaget att produkten inte hade packats tillbaka korrekt och skrev att detta "skulle orsaka en repa". För mig var detta en annan motivering än den jag fick vid returen.
Jag kontaktade Klarna och bestred avdraget, men mitt ärende ledde inte till någon förändring.
Min upplevelse är att kommunikationen har varit bristfällig och att motiveringen till avdraget har ändrats under ärendets gång. Därför kan jag tyvärr inte rekommendera företaget utifrån min egen erfarenhet.
Super bra service
Super bra service, väldigt hjälpsamma kring vad som passar bilen. Super trevlig personal! Tack för hjälpen!
Mycket vänligt o professionellt…
Mycket vänligt o professionellt mottagande. Hjälpte med montering. Allt 100%. /B
Rekommenderar starkt
Rekommenderar starkt. Jätte bra produkter och är verkligen nöjd.
Fantastisk bemötande som vanligt och…
Fantastisk bemötande som vanligt och alltid bra resultat!
Grymt bra upplevelse
Förstagångsköpare som upplevde en toppenbutik! Väldigt brett utbud och med betydligt bättre priser än jag kunde tro. Förutom att jag hittade saker jag inte visste fanns till bilen så ställde personalen upp och hjälpte till på plats; uppskattas varmt!!
Riktigt dålig firma då dem levererar…
Riktigt dålig firma då dem levererar andra varor än vad som beställt. Det har hänt mig flera gånger och dem själva säger att det ska passa men det gör det inte då det kan vara grejet till en helt annan modell.
Otroligt snabba på att packa ens order
Otroligt snabba på att packa ens order, grym kundservice och kvalitets produkter.
Solklart val när man behöver biltillbehör oavsett om det är privat eller till företaget!

Réponse de autostylingstockholm.se