Dackleader.se Avis 7 551

TrustScore 4 sur 5

3,9

Bra däck till vettiga priser! Leveransen var sämre beställde med leverans till dörren ser postnord utanför porten å däcket i bilen 3 minuter senare får jag meddelande att de ej kunde leverera fick å... Voir plus

Mina sommardäck kom som beställd, och i tid, så den biten va ok. Men det visade sig att två av däcken hade hål i gummin, och jag fick åka tillbaka till verkstaden för att laga däcken redan dagen eft... Voir plus

Ok leveranstid men det bästa var att det levererades färska däck. Det var första gången jag beställde däck via internet, rykten var att däcken kunde vara något "gamla" ( ett år eller så, vilket inte ä... Voir plus

1. Magasin de pneus

À propos de Dackleader.se

Sedan vår start 2016 har vi blivit en ledande aktör på den europeiska marknaden för onlineförsäljning av däck. Denna framgång bygger på förtroendet från många yrkesverksamma och föredragen av hundratusentals konsumenter. Vårt rykte grundar sig på tre pelare: noggrannhet, excellens och konkurrenskraftiga priser.

Våra expertteam är engagerade i att erbjuda dig en exceptionell kundupplevelse, stödd av effektiv logistik och optimerade processer, vilket garanterar maximal tillfredsställelse vid varje köp.

Vårt åtagande? Att ständigt erbjuda dig de bästa priserna på marknaden. För dina behov av däck, välj excellens och tillförlitlighet genom att välja vårt företag.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

8 k avis

väldigt nöjd

andra gången att jag beställda däck hos dackleader och jag är väldigt nöjd. snabbt leverans, enkelt att beställa, bra priser,

16 avril 2026

Kunde bli mycket bättre på kundservice

Jag beställde totalt fyra däck, 2st bakdäck av märket Hankook Ventus S1 Evo3 EV K127E 255/50/R19 samt 2st framdäck av märket Hankook Ventus S1 Evo3 EV K127E 235/55/R19.
Jättebilligt och bra och jag fick varorna snabbt! Fick dock FEL däck, alla fyra däck hade dimensionerna 235/55/R19... Ett ärligt misstag, kan hände vem som helst.
Skapade ett ärende hos leverantören, det gick bra. Vi har haft mail konversationer fram och tillbaka, dom svarar snabbt! Det slutade med att jag fick returnera två av däcken.
Det som fick mig att bli less var när fick veta att dom inte skulle skicka om nya däck (255/50/R19). Utan man sa att jag behövde beställa/betala för två par nya däck, på nytt,
och att man skulle returnera pengar på dom två felaktiga däcken så fort dom kommit in.
Varför måste jag som kund straffas för att ni gjort fel? Vore det inte bättre att skicka dom två korrekta däcken så fort ni sett att jag returnerat dessa??
Supportärende: 2865267

16 avril 2026
Avis spontané

Réponse : Dackleader.se

Vi beklagar att du först fick fel däckdimensioner och att hanteringen därefter har skapat extra frustration för dig. Vi förstår att det känns fel att behöva lägga ut pengar på nytt när felet sannolikt uppstod vid förberedelsen av din beställning.

Eftersom du redan har ett öppet ärende, 2865267, behöver du inte göra något mer just nu. Vi kommer att be kundservice prioritera din reklamation internt så att en handläggare kan granska situationen skyndsamt och återkomma till dig med en lämplig lösning.

Tack för att du tog dig tid att beskriva händelsen så tydligt. Din feedback är viktig och hjälper oss att förbättra vår service.

Bra däck till vettiga priser!

Bra däck till vettiga priser!
Leveransen var sämre beställde med leverans till dörren ser postnord utanför porten å däcket i bilen 3 minuter senare får jag meddelande att de ej kunde leverera fick åka 6.5 mil dan efter å hämta däcket själv på postnord terminalen eller vänta ytterligare 6 dgr för leverans
Postnord säger!

Bra pris, lååång leveranstid

Bra däck till bra pris.
Riktigt lång leveranstid , tog över två veckor.

15 avril 2026

Réponse : Dackleader.se

Tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med däcken och priset, men beklagar att leveransen tog så lång tid. Leveranstider kan tyvärr variera beroende på transportförhållanden och andra oförutsedda omständigheter. Dina synpunkter är värdefulla och hjälper oss att förbättra vår service.

Beställde fyra däck

Beställde fyra däck. Fick ett levererat hem på gården. Två stycken hittades i Estland och så fick jag tillbaka pengarna för dom. Det sista däcket fortfarande borta och jag väntar fortfarande på pengarna för det däcket. Enda positiva var snabb återkoppling från kundservice.

Réponse : Dackleader.se

Tack för att du delar med dig. Vi beklagar verkligen den här upplevelsen med en uppdelad leverans, ett däck som lämnats hemma och det sista däcket som fortfarande saknas enligt din beskrivning.

Eftersom du redan har ett öppet ärende kommer vi att prioritera din reklamation internt, så att en handläggare kan följa upp det saknade däcket och den återstående återbetalningen så snabbt som möjligt.

Tack också för din positiva kommentar om kundservice. Din feedback hjälper oss att förbättra både leveransuppföljningen och hanteringen av sådana här ärenden.

Det tråkiga är att dackleaders…

Det tråkiga är att dackleaders leverantör, Postnord, inte aviserade mig att däcken som skickats från Andorra till Stockholm hade ankommit till mitt utlämningsställe. En leverans som tog 3 veckor. Det resulterade i att däcken returnerades till Andorra. Från Stockholm. Postnord som inte aviserade när dom ankom till Stockholm aviserade däremot när dom gick på retur till Andorra. Nu är däcken på väg tillbaka till södra Europa. Postnord tar på sig misstaget säger dom. Jag behöver göra en reklamation hos avsändaren och hävda ovanstående... Däcken har ännu inte återvänt till Andorra. En resa på ca 6 veckor t/r. Tillkommer ny resa till Stockholm på 3 veckor. Om det går smidigt, högst osäkert då hela ordern behöver läggas om och om dackleader vill chansa och skicka till samma adress igen... Det blir isf 10 veckor+. Mvh Jari

Hej Jari,

Tack för din återkoppling. Vi beklagar verkligen situationen med aviseringen från PostNord och den mycket långa transporttiden. Normalt skickas information när däcken anländer, så det du beskriver verkar vara en avvikelse som behöver granskas.

Om du ännu inte har gjort det, vänligen öppna ett ärende via ditt kundkonto så att vår service efter försäljning kan kontrollera returen, reklamationen mot transportören och ge dig en lösning anpassad till ditt ärende. Om du redan har ett öppet ärende kommer vi att prioritera din reklamation internt för snabbare hantering.

Tack för att du uppmärksammar oss på detta. Din feedback hjälper oss att förbättra uppföljningen av leveranser och kommunikationen kring dem.

Däck returnerades utan att Däckleader hörde av sig

Gjorde en beställning som skulle levereras i 2 kollin, första kollit fick jag aviserat via sms att det skulle komma en viss tid och det var inga problem, andra kollit var det helt tyst om, sen efter ett par dagar när jag kollar trackingnumret ser jag att det returnerats till baltikum utan att de överhuvudtaget hört av sig till mig, varken aviserat att leverans skulle ske eller att de returnerar mina däck. Det leder till att jag får stå för frakt på över 500kr och däckleader vägrar att hjälpa mig. Varken med fraktkostnader eller goodwill om jag skulle beställa igen. Undvik detta företag.
------------------------
Uppdatering: Detta är vad som hänt. Köpte däck för 1705kr, däcken stoppades av postnord och returnerades till Däckleader UTAN ATT LEVERANSFÖRSÖK ENS GJORTS, Däckleader tar emot däcken och återbetalar mig 1005kr. Sen när jag kontaktar deras kundtjänst stänger dom ärendet utan att erbjuda nån lösning. Så jag får betala 700kr för nåt som bara kom halvvägs till min adress (Support ticket som är stängd: 2836871)

25 mars 2026
Avis spontané

Réponse : Dackleader.se

Vi beklagar verkligen den här upplevelsen. Att en försändelse returneras utan avisering eller kontakt från transportören är inte normalt och behöver kontrolleras närmare. Att ordern skickades i två kollin beror på transportbegränsningar, men det ska självklart inte leda till att ett kolli försvinner i processen utan information.

Eftersom du redan verkar ha varit i kontakt med kundservice kommer vi att be att din reklamation prioriteras internt, så att en handläggare kan granska spårningen, returorsaken och de fraktkostnader som har debiterats. Tack för att du lyfter detta – den här typen av återkoppling hjälper oss att förbättra både vår uppföljning och samarbetet med transportörerna.