Forfærdelig og ulovlig håndtering af opkrævning.. Har opholdt mig i form af standsning på parkeringsplads i Taastrup. Efter et par uger modtog jeg en afgift på knap 600 kr. Har klaget over o... Voir plus

Jeg vil gerne lige rose Avantpark. Historien er at min kone i en stresset situation kom til at indtaste den forkerte NR plade. En klar fejl fra hendes side, men der var forståelse for fejlen da hun s... Voir plus

Sender opkrævning på 589kr for at have lavet en u-vending på en vej og derefter holdt for rødt lys på vej ud. Modsiger sig selv i diverse svar på klager og skriver andre regler både online og på pla... Voir plus

0 stjerner til Avantpark. Jeg har oplevet en helt uacceptabel sagsbehandling. Jeg har modtaget en parkeringsafgift, som jeg mener er uberettiget, da bilen ikke har været parkeret i den pågæld... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Service de voiturier

Écrit par l'entreprise

Avantpark er et digitalt P-selskab, som stræber efter at gøre det så nemt, sikkert og fair at parkere som muligt. Vi benytter os af nummerpladescannere hvilket gør, at man får en præcis registrering for sin ind- og udkørsel på P-området.

2,3

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Idioti

Kører ind på en p-plads. Nummerpladen fotograferes. Bruger ca 2 minutter på at starte EasyPark app og finde områdenummeret på skiltningen.
Da jeg skal forlade p-pladsen stoppes parkeringen i appen (som jeg altid gør) og kører ud af p-pladsen - og forbi et kamera ca 1 minut senere.
Resultatet er en afgift på kr 875 for 3 minutters forskel mellem EasyPark registreringen og Avantparks foto registrering.
Den må I længere ud på landet med !

—————
“Tak” for svaret. Jeg havde naturligvis lavet indsigelse, før jeg sendte anmeldelsen.

19 janvier 2025

Hej Benny

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre at du ikke har været tilfreds med vores service. Du kan altid lave en indsigelse på www.avantpark.dk

Avantpark

Rigtigt god kundeservice fra Melina!

27 janvier 2025

Hej Adam

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du har fået en god service.

Avantpark

Kan man ikke give 0 stjerner??

Kan man ikke give 0 stjerner??
Fået en P-afgift selvom der har været gyldig p-billet igennem easy park app, som der også står på skiltet i området der var parkeret.
Men nej de er hurtige til at sende en bøde på 875kr og en svar tid på 90 arbejdsdage når man laver en indsigelse👍🏻 sådan. I får ikke en krone fra mig, så må vi tage den i retten.

23 janvier 2025

Hej Mads

Avantpark

Melina gav rigtig god service

17 janvier 2025

Hej Nasri

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du har fået en god service.

Avantpark

Modtog en P-afgift en uge efter at…

Modtog en P-afgift en uge efter at betalingsfristen var udløbet. Ikke godt nok!

2 janvier 2025

Hej Henrik

Avantpark

De starter med at sende en rykker med…

De starter med at sende en rykker med gebyrer, renter osv. Det lader til, at der spekuleres i at indkræve så mange penge som muligt.

14 décembre 2024

Hej Besnik

Venlig og imødekommende kundeservice

Venlig og imødekommende kundeservice – en sjældenhed blandt parkeringsselskaber.
Hvis de samtidig havde haft fuldstændig styr på deres nyopstillede fotostandere og geo lokation af billederne, så jeg ikke havde modtaget to fejlagtige bøder (senere annulleret), havde det været en klar 5-stjernet oplevelse.

7 janvier 2025

Hej Kristian

Avantpark

P-afgift modtaget som følge af forkert…

P-afgift modtaget som følge af forkert nummerplade-angivelse (et bogstav var kikset) i registreringen af parkering. Kulancemæssigt frafaldet.

4 décembre 2024

Hej Jan

Tak for din fine anmeldelse.

Vi er glade for at høre at du har fået en god behandling og at afgiften er blevet annulleret.

God kundeservice

Jeg fik en bøde, fordi jeg på en skærm til registrering havde tastet et bogstav på nummerpladen forkert. Så reelt havde jeg jo begået en fejl, men Melina fra Avantpark kunne se, at jeg faktisk havde registret mig, så hun eftergav bøden. Det er ret fin kundeservice.

2 décembre 2024

Hej Merete

Absolute thieves

Absolute thieves. My wife stopped to pick me up. It took 6 minutes. A big P sign on the entrance. She just stopped to pick me up. You robbed us of 875dkk. This is a predatory company that should not be allowed to operate in this manner. Vibekevej, Hillerød.

29 décembre 2024

Hej Chris

Anmeldelse af Aventpark

Kan kun sige at det er et firma, de ser ikke alle deres billeder igennem.
Og de giver da også lige en bøde for 47 sek. for lang P-tid, den kan jeg måske godt æde, men at de ikke ser alle deres billeder igennem inden de sender et afgift ud, det kan jeg ikke acceptere.
Det skete på Strandby Høje Sydpladsen P2 Hundige

22 décembre 2024

Hej Michael

Fik en både for 15 timers parkering

Fik en både for 15 timers parkering for at satte min kone af til arbejde, i en 30 minutters gratis zone. Fordi jeg har parkeret 2 minutter om morgen og 5 minutter om aftenen på den samme parkeringsplads. Det havde deres kameraer ikke registreret ordentligt. Hold jer væk hvis i ser deres skilte på en plads. det er rent fusk penge malkning.

11 décembre 2024

Hej Nikolaj

Super god og hurtig kundeservice

Super god og hurtig kundeservice

Henvendte mig via hjemmesiden og fik hurtigt et meget forstående og imødekommende svar.

Stor ros herfra.

20 décembre 2024

Hej Nickie

Avantpark

Jeg har haft en dårlig oplevelse med…

Jeg har haft en dårlig oplevelse med Avantpark.
Har modtaget en afgift fordi jeg benyttede forkert betalingsapp, og jeg var kun på parkeringspladsen fordi jeg skulle til møde, men var kørt forkert.
Så betalte for et kvarter, for at finde ud af om jeg var rette sted, og det var jeg ikke så kørte fra stedet igen.
Jeg fik så en afgift fordi jeg havde betalt for mit kvarter i en forkert betalingsapp.

Kundeservice kunne ikke hjælpe, men ros for at de overhovedet gad at svare på min indsigelse.

Tak for svar, selvom det blot er et standard svar, uden at læse ordentligt hvad jeg skriver.
Jeg havde jo netop lavet en indsigelse på min afgift, og I kunne ikke hjælpe.

16 décembre 2024

Hej Daniel

Avantpark

Fik annulleret en afgift efter at have…

Fik annulleret en afgift efter at have fået tastet en forkert nummerplade pga. autokorrektur. Men jeg kunne bevise at jeg havde registreret parkering og at det var en menneskelig fejl at begå.
Lang ventetid på behandlingen, men det overlever jeg.

17 décembre 2024

Hej Anders

Avantpark

Fin service i forbindelse med P-afgift

Fin service i forbindelse med P-afgift. Afgiften blev sat på pause mens sagsbehandlingen foregik.
Ordentlig og god behandling.

17 décembre 2024

Hej Thomas

Avantpark

Røver og fuldstændig ligeglad med kunde.

Røver og fuldstændig ligeglad med kunde.

16 décembre 2024

Hej Yiyiyi

Avantpark

Langsommelig håndtering af klager og elendig skiltning.

Avantpark skiltning er under alt kritik og deres opdeling af parkeringspladser, er direkte lavet for at kunne dele ekstraudgifter ud, frem for at give kunder en reel mulighed for, at betale for parkering. På deres skilte er der ingen oplysninger om mulighed for direkte betaling og QR koden ender på en tilfældig hjemmeside, hvor betaling for parkering heler ikke er muligt.

2 novembre 2024

Hej Carsten

Avantpark

Havde tastet forkert ciffer i…

Havde tastet forkert ciffer i nummerplade. Er meget glad for at jeg slap for at skulle betale en afgift.

21 novembre 2024

Hej Peter

Meget god kundeservice

Meget god kundeservice
Jeg havde tastet min nummerplade forkert ind, men de annullerede den sim en undtagelse! Igen, TAK!

6 décembre 2024

Hej Karoline