Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Forfærdelig og ulovlig håndtering af opkrævning.. Har opholdt mig i form af standsning på parkeringsplads i Taastrup. Efter et par uger modtog jeg en afgift på knap 600 kr. Har klaget over o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne lige rose Avantpark. Historien er at min kone i en stresset situation kom til at indtaste den forkerte NR plade. En klar fejl fra hendes side, men der var forståelse for fejlen da hun s... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Sender opkrævning på 589kr for at have lavet en u-vending på en vej og derefter holdt for rødt lys på vej ud. Modsiger sig selv i diverse svar på klager og skriver andre regler både online og på pla... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

0 stjerner til Avantpark. Jeg har oplevet en helt uacceptabel sagsbehandling. Jeg har modtaget en parkeringsafgift, som jeg mener er uberettiget, da bilen ikke har været parkeret i den pågæld... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Service de voiturier

Écrit par l'entreprise

Avantpark er et digitalt P-selskab, som stræber efter at gøre det så nemt, sikkert og fair at parkere som muligt. Vi benytter os af nummerpladescannere hvilket gør, at man får en præcis registrering for sin ind- og udkørsel på P-området.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 94 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Fusker firma

Den dårligst oplevelse, holdte parkeret med moteren gående i 6 min. De havde taget billeder af min bil og sendte mig en parkerings afgift på min e-Boks dagen efter. Jeg var ikke klar over hvor det var, jeg troede at det var på hospitalet, der parkerede jeg efterfølgende. jeg var så dum at betale, inden jeg rigtig fandt ud af hvad det var for et røver firma der havde opkrævet mig penge.

5 décembre 2025

Kære Farhadi,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. På området registreres både parkering og ophold automatisk via nummerpladeregistrering, også selvom motoren kører. Når et køretøj er på området, registreres det som ophold, hvilket kan udløse en opkrævning, hvis reglerne på stedet ikke overholdes.

Hvis du ønsker, kan vi stadig gennemgå sagen nærmere og undersøge, om der er noget, vi kan hjælpe med, selvom afgiften allerede er betalt. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte.

Cancer company

3 décembre 2025

Dear Alin,

If there's anything we can help you with, you're always welcome to contact our customer service.

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvorfor bliver sådan et selskab som…

Hvorfor bliver sådan et selskab som dette ikke bare lukket, de overtræder loven, gang på gang. Svineri. Det er ubegribeligt.😡
Nej I følger netop ikke lovgivningen, jeg er såmen bare rigtig forarget over jeres måde at inddrive penge.

2 décembre 2025

Kære Lene,

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, der gør dig så frustreret.
Vi følger de gældende love og regler indenfor parkering på vores områder,
hvis du ønsker, at vi gennemgår din sag nærmere, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for en godkendelse af vor…

Tak for en godkendelse af vor henvendelse om annullering af en parkeringsbøde, som var et resultat af en ukorrekt tastning fra et firma, som benytter Avantparksystemet.
Det sker forhåbentlig ikke igen, at hjælpen fra indtasteren giver anledning til bødeforlæg.
Tak for annulleringen.
Med venlig hilsen Niels Erik Rasmussen

19 novembre 2025

Kære Niels,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er glade for, at sagen blev opklaret, og at vi kunne hjælpe med at få annulleret opkrævningen, som skyldtes en fejlindtastning.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

hurtigt og professionelt

Jeg kontaktede AvantPark for at opdatere en nummerplade, og deres kundeservice svarede meget hurtigt og professionelt. De hjalp mig med det hele på en klar og venlig måde.
En rigtig god oplevelse – derfor giver jeg 5 stjerner!

17 novembre 2025

Kære kunde,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte 5 stjerner!
Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores kundeservice hurtigt og professionelt kunne hjælpe dig med at få opdateret nummerpladen.

Det betyder meget for os, at du fremhæver den klare og venlige kommunikation – det er præcis den service, vi stræber efter at levere hver dag.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Urimelig parkeringsopkrævning

Update: det svar, jeg får fra Avantpark kan ikke bruges til noget som helst. De bekræfter bare deres komplet urimelige vilkår - helt hen i vejret!!!

Fuldstændig urimelig opkrævning for parkering i centrum af Allerød. Kryptisk skiltning. 1 times parkering gratis - derfra kun køb af 24 timer til 500 kr. Ingen timebetaling. Så hvis man har brug for 2 eller 3 timers parkering, koster det 500 kr. det er da en dummebøde, der vil noget. Jeg holdt 17 minutter for længe (ville gerne betale for forlængelse) men det skulle koste 500 kr. Uanstændigt.

10 novembre 2025

Kære Flemming

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi pris på, også når feedbacken er kritisk.

Vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med parkeringen i Allerød. Vi forstår godt, at det kan virke urimeligt, når man blot har behov for en kortere forlængelse af parkeringstiden.

Den pågældende plads er indrettet med 1 times gratis parkering og herefter mulighed for at tilkøbe en 24-timers licens. Det er en model som er fastlagt, og som vi administrerer efter.
Hvis du ønsker, at vi gennemgår sagen nærmere, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice med registreringsnummer og dato for parkeringen, så ser vi gerne på det.

Tyveri ved højlys dag!

Tyveri ved højlys dag!
Jeg har automatisk EasyPark tilsluttet.
Da jeg parkerede var der ingen synlige skiltning som de ellers påstår!
Fint at skrive det var muligt at betale i 24 timer efter, men hvorfra kan man se nogen som helst informationer om at de syntes man skylder dem på penge? Hvorfra kan man få notifikationer?

1 novembre 2025

Kære Thea,

Tak fordi du deler din oplevelse – vi er kede af at høre, at du føler dig uretfærdigt behandlet. Det er naturligvis aldrig meningen, at nogen skal stå tilbage med den oplevelse.

Vedrørende EasyPark:
EasyPark fungerer desværre ikke automatisk på alle parkeringsområder, da dette afhænger af, om området er tilknyttet dette system. Hvis pladsen ikke understøtter automatisk registrering via Easypark, skal parkeringen aktiveres manuelt, Der vil altiv være oplyst på skiltene om dette er gældende på det enkelte område.

Vedrørende information og notifikationer:
En 24-timers betalingsmulighed fremgår af informationsskiltene på pladsen. Der sendes ikke digitale notifikationer, da systemet er baseret på de fysiske oplysninger, der står på skiltningen.

Hvis du ønsker, at vi gennemgår din sag, hjælper vi dig meget gerne. Kontakt os blot via kundeservice med registreringsnummer og dato for parkeringen, så undersøger vi det nærmere.

Noté 1 sur 5 étoiles

I got a whole day parking fine outside…

I got a whole day parking fine outside of Hvidovre hospital because i took a wrong turn and without any signage in the street or sign of camera control i ended up in a dead end street where i made a U turn and left. A week after i got a 500 dkk fine because i stayed tor 5 min in edge of the street to figure out where i had to go. I objected the fine, i showed them that I had an hour appointment with cardiologist and they registered my vehicle for 5 min so obviously i parked elsewhere but of course they still claim that I have to pay. It is the biggest scammers i have ever seen and it is unacceptable to do this outside the hospital without proper signage

15 octobre 2025

Dear Konstantinos,

We’re sorry to hear about your experience and understand how frustrating it must have been, especially during a hospital visit.
The parking areas are monitored according to local regulations, and signage is placed in accordance with those requirements. However, we do appreciate your feedback about the visibility of signs and will share it with our team for review.

Noté 1 sur 5 étoiles

I parked my car in Rødovre due to an…

I parked my car in Rødovre due to an appointment. There was a big sign saying park now and pay later. I payed 404kr for 20 min. 5 mins later I find out that it’s free Parking if I had registered it. Why not write that clearly. I told the customer service that basically I can go back to the clinic and register my number plate since it was within 33 min. But the customer service was not helpfull at all. Stay away from areas controlled by avantpark. Poor patients who leave the doctors clinic and have to pay 400kr for few minutes!!!

28 octobre 2025

Dear Hinna,

We’re sorry to hear about your experience and understand how frustrating this situation must have been.
Our aim is always to make parking information as clear as possible, and we regret that the signage did not meet your expectations on this occasion.

Kind regarda

Noté 1 sur 5 étoiles

Easypark next to hospital said I was…

Easypark next to hospital said I was ok, I was in panic as my vehicle was too high for the underground parking and I trusted that Avant parking and Easypark technology could work together to identify my location, oh how wrong was I, Avant parking have signs saying 24 hour payment of 400kr only, 12 metres away is safe to park, but Easypark information is wrong according to Avant.
Preying on vulnerable people next to a hospital is inhumane, abhorrent, vulture like responses, to ensure she and Avant got their fine money, she spent more time than any normal person would, replying to my emails to make sure that my urgent hospital visit for emergency minor surgery was as painful as possible, only extending my already stressful situation. Easypark however were amazing, refunded my 89kr and confirmed the Avant situation at Hvidovre hospital was very confusing.
This is a technical problem, even though she repeated the signs are the rules, they should invest in working with parking apis to avoid confusion and maybe write them in small English for non Danes?

10 octobre 2025

Dear Ryan,

Thank you for taking the time to share your experience. We’re truly sorry to hear about the stress and confusion you encountered during your visit to Hvidovre Hospital, especially in connection with an already difficult situation.

We're sorry that your communication with our team left you feeling unsupported — that is certainly not the level of service we strive to provide.

Ingen stjerner herfra☹️

Ingen stjerner herfra☹️
Parkerede ved Skovriderkroen hvor der er stor skilte med EasyPark - startede denne men ved nærmere eftersyn så jeg at der var 3 timers fri parkering - efter 3 min slukkede jeg EasyPark men måtte betale 29 kr for de 3 min - henvendte mig til firmaet - jeg havde sat Easy Park igang og skulle betale trods de 3 timers fri parkering - magen til optrækkeri og dårlig service skal man lede længe efter.
Erika

22 octobre 2025

Kære Erika,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse ved Skovriderkroen.

Når parkeringen startes i EasyPark-appen, registreres den som en betalt parkering – også selvom der tilbydes tidsbegrænset gratis parkering på pladsen.
Det er derfor vigtigt ikke at starte parkering før tid.

Med venlig Hilsen

Mage til frækhed

I burde ikke have så meget som en stjerne. Mage til kvaksalveri firma. Jeg havde børnene med på shopping i Metropol i Hjørring.
Det endte med at blive en dyr tur.

Nogle dage senere kom der en bøde i e boks om at vi havde holdt der for længe. Efterfølgende er jeg blevet bekendt med at I skulle have lagt en fysisk bøde under vinduesviskeren, hvilket ikke var tilfældet.

Jeg har nu lavet en klage. Jeres svar er at I behandler sagen indenfor 90 arbejdsdage 😳

30 mai 2025

Kære Pernille,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en ubehagelig oplevelse i forbindelse med parkeringen ved Metropol i Hjørring.

Vi kan bekræfte, at alle henvendelser og klager bliver behandlet individuelt af vores sagsbehandlere. Sagsbehandlingstiden kan variere afhængigt af antallet af igangværende sager, men vi bestræber os altid på at give et svar hurtigst muligt og gerne inden for 30 hverdage.

Hvis du ønsker en status på din klage, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.

Melina fra Avantpark

Jeg er beboer et sted, hvor Avantpark administrerer parkeringspladsen. Desværre oplever jeg, at deres system og praksis primært er designet til at skabe indtægter gennem bøder, snarere end at yde service.

Som 82-årig beboer har jeg store udfordringer med deres digitale løsning, hvor man skal scanne en QR-kode og registrere gæster inden for få minutter for at undgå en parkeringsafgift. Det er et urealistisk krav for mange ældre, der ikke har samme teknologiske færdigheder, og det føles både stressende og urimeligt.

Jeg modtog for nylig en bøde, fordi jeg i en kort periode parkerede en bil, jeg havde lånt, mens min egen var på værksted. Denne bil var tidligere registreret på min adresse, men alligevel blev jeg pålagt en afgift. I min dialog med Avantpark – specifikt en medarbejder ved navn Melina – oplevede jeg en særdeles arrogant og ufølsom tone. Der var ingen forståelse for min situation, og servicen var den dårligste, jeg nogensinde har modtaget.

Jeg mener, at Avantpark udviser en bekymrende mangel på empati og fleksibilitet over for ældre mennesker og beboere generelt. Det er dybt problematisk, at et firma, der burde sikre orden på parkeringspladser, i stedet bruger systemet til at påføre folk unødvendige afgifter.

Jeg håber, at andre beboere og beslutningstagere vil være opmærksomme på denne praksis, og at der på sigt kan findes en mere menneskelig og retfærdig løsning for beboerparkering.

17 octobre 2025

Kære Kirsten,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en negativ oplevelse.

Det er bestemt ikke vores intention, at nogen skal føle sig stressede eller uretfærdigt behandlet. Vores mål er at skabe struktur og overskuelighed på parkeringsområderne.

Vi beklager, hvis du har oplevet, at tonen i dialogen med vores medarbejder ikke har været imødekommende. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere, og vi vil følge op internt for at sikre, at alle henvendelser håndteres med respekt og forståelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde fået tildelt en parkeringsbøde

Havde fået tildelt en parkeringsbøde, da jeg desværre havde tastet et tal forkert,avantpark kunne godt se, det var en fejl, og annulleret bøden...en dårlig dag blev en go dag..☺️👌tak..

15 septembre 2025

Hej Johnny,

Tak for din anmeldelse. 😊
Vi er glade for at det endte som en positiv oplevelse for dig.
Tastefejl kan jo ske.

Rigtig god dag til dig.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ville korttidsparkere. Trukket 510 kr. for beboerparkering.

Jeg benytter EasyPark til at parkere ved Allerød st og hovedgade. P pladsen ejes af Avantpark Danmark. Forventer at jeg blot kan gøre som jeg plejer ved kortidsparkering som jeg altid benytter. Pludselig har jeg trykket på 1måneds beboerparkering til kr. 510 som jeg IKKE kan annullere. Easy park chatbot og senere kundeservice er ikke til nogen hjælp. Grotesk at de har betalings oplysninger og man ved ét klik køber en ydelse som ikke kan fortrydes (hvad en almindelig parkering altid kan, hvorfor det er ufarligt og straks kan ændres igen).

Hej Ulrikke,

Vi er kede af at høre, at du har haft den opfattelse, at vi ikke var behjælpelige, og vi forstår, at situationen har været frustrerende for dig.
Vi har gennemgået forløbet og kan bekræfte, at så snart vi modtog din henvendelse, blev sagen øjeblikkeligt videresendt til den rette afdeling hos Avantpark. Herfra blev EasyPark kontaktet med det samme, og de vendte hurtigt tilbage med deres svar til os.
Sagen blev derfor håndteret så hurtigt og effektivt som muligt inden for de gældende procedurer mellem EasyPark og Avantpark. Der er gået blot tre timer siden vi først modtog din henvendelse, og den har været aktivt behandlet hele tiden. To medarbejdere har været inde over sagen fra Avantpark, og EasyPark reagerede hurtigt for at sikre en løsning inden weekenden.
Vi tager både ris og ros til os, men i dette tilfælde har alle handlet hurtigt, og din henvendelse er blevet behandlet med både hurtighed og respekt. Vi forstår, at det kan være frustrerende at afvente sagsbehandling, men i dette tilfælde har vi været aktive på din sag fra første øjeblik for at kunne hjælpe dig bedst og hurtigst muligt.
Vi håber, dette giver klarhed, og vi beklager, at oplevelsen ikke matchede den indsats, vi har lagt i at hjælpe dig.

Med venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

god kommunikation og forståelse for at…

god kommunikation og forståelse for at en simpel tastefejl ikke bør udløse en P-bøde
mange tak

Hej Knud,

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god og forstående dialog med os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os.

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig behandling

God service og hurtig behandling! tak

Hej Aleyna,

Vi er glade for at høre, at du har oplevet god service og hurtig behandling. Det betyder meget for os. 🙏✨

Parkering i Allerød

Parkering i Allerød. Forvirrende skiltning med det ene formål at tjene penge. Driver kunder og besøgende ud af byen med deres mafiametoder. Utroligt at det er tilladt at drive forretning på den måde i stedet for at hjælpe brugerne til at gøre det rigtige, opsætter man bespænd efter benspænd.

18 septembre 2025

Hej Camilla,

Vi beklager, at du har oplevet vores skiltning og parkeringsregler som forvirrende. Vores mål er ikke at gøre det vanskeligt for besøgende, men at sikre orden og sikkerhed for alle i området.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus