En stjerne er en for meget!! I starten af juli bestilte jeg en bæresele. Efter utallige mails frem og tilbage med deres IA-kundeservice, er det stoppet med at besvarer mine mails, og det virker til at... Voir plus
Lisez les avis des autres
Placerede en ordre d. 2. Juli. Blev klar til udlevering d. 24. Juli, hvor jeg efter mange henvendelser til kundeservice, havde tabt tålmodigheden. Meddelte Balmy, jeg fortrød handlen og ikke vill... Voir plus
1 stjerne er 1 for meget 6 uger siden bestilling, samt 5 uger siden de trak pengene og ingen pakke modtaget Følgende modtaget på mail for 3 uger siden Efter yderligere frem og tilbage med kur... Voir plus
Jeg har desværre haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med mit køb. Det tog over fire uger at modtage varen, hvilket er længere end forventet. Selve produktet fungerer som forventet. Kommuni... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel – derfor kan der være lidt længere leveringstid end normalt 📦 . Oplever du det mindste problem, så skriv endelig til os på info@babybalmy.dk – vi finder altid en god løsning sammen 💛 ─── Hos BabyBalmy brænder vi for at støtte familier i hele landet og byder alle velkommen i vores BabyKlub. Vores mission er at skabe mere ro, bedre søvn og stærkere fællesskab omkring forældreskabet. Tak fordi du er en del af det 🌙
Coordonnées de contact
Danemark
- info@babybalmy.dk
- babybalmy.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Jeg bestilte en bæresele for 14 dage…
Jeg bestilte en bæresele for 14 dage siden. Har ikke modtaget og de bliver bare ved at svare at den er forsinket og jeg ikke kan få penge retur!

SCAM!!
SCAM!!! Køb ikke fra denne hjemmeside!! Bestilte for en måned siden. Har intet hørt eller set siden jeg fik bekræftelsemailen. Har netop forsøgt at kontakte dem via den e-mail de afsendte bekræftelsemailen fra og den mailadresse de har under Kontakt på deres hjemmeside. Begge e-mails er ikke i brug og kan derfor ikke komme i kontakt med virksomheden. KÆMPE SCAM. KINA HJEMMESIDE FORKLÆT SOM DANSK. SKAM JER!!

Som så mange andre!!!
Som så mange andre - bestilt bæresele som ikke er modtaget. Pengene er trukket, Mail stoppet!!
Håber de får en god sommer !!🤬

Scamside med radio silence
Det er over 2 uger (19. juni) siden jeg bestilte bæreselen og har intet modtaget. Har modtaget en mail om at min bestilling er modtaget. Radio silence siden. Forventer ikke at modtage noget som helst fra denne scamside!

Ingen varer modtaget!!
Melder mig i klubben, der er blevet scammet. Og ligesom så mange andre modtager den ene mail efter den anden med mærkelige begrundelser for, hvorfor min ordre ikke er afsendt. Og nu oplever jeg også, at jeg ikke længere kan skrive til mailen. Køb ikke noget derfra!!! Det er rigtig trist at bruge penge på et produkt, der aldrig kommer frem.

Scam
Scam!
De har trukket pengene, men har ikke fået en bekræftelse på at de har sendt ordren. Man kan ikke kontakte dem via deres mail, den virker nemlig ikke længere.
De svarer ikke på den henvendelse jeg har sendt via deres hjemmeside.

Réponse de Baby Balmy
Lang svartid og returnere ikke mine penge
Jeg returnerede en vare d. 21. maj og har fortsat ikke fået mine penge retur. Jeg begynder at tvivle på, at det kommer til at ske efter at korrespondancen med dem efterhånden er stoppet, selvom jeg bliver ved med at skrive.

Virker som scam
Vi har i snart to måneder ventet på vores ordre og på trods af gentagende forsøg på at få ordren annulleret og pengene refunderet, er dette ikke blevet imødekommet. Firmaet virker til at være scam. De kommer hele tiden med undskyldninger for, hvorfor ordren ikke er blevet afsendt/at den er afsendt, og nu kan man ikke sende mails til dem.

Ren og skær fup
Ren og skær fup. Jeg har skrevet til kundeservice et par gange og spurgt til de to bæreseler, jeg har bestilt. Nu hvor jeg kræver pengene tilbage, står der at mailen ikke findes.

Et stort scam firma…
Et stort scam firma…
Vi har, ligesom mange andre, bestilt to bæreseler efter at have set reklame for firmaet. Hjemmesiden virker reel nok, men vi har heller ikke set skyggen af vores varer. Der står intet på deres hjemmeside om forlænget leveringstid og det er sjovt nok først på trustpilot det bliver oplyst. Du kan kun kontakte virksomheden via kontaktformular og det er helt tydeligt du får et svar generet af En bot. De svarer heller ikke indenfor den reklamerede svartid og nægter at betale ens penge tilbage!

Réponse de Baby Balmy
For guds skyld ALDRIG BESTIL HOS…
For guds skyld ALDRIG BESTIL HOS BABYBALMY. Det er det mest uærlige, elendige og utroværdige firma, jeg nogensinde har oplevet, og du får åbenbart aldrig din ordre. Jeg havde læst en masse blandet om dem på trustpilot, om folk, der var blevet snydt på den ene eller anden måde og ikke havde modtaget sin pakke osv. - Jeg kontaktede dem derfor på forhånd, fordi jeg ville være sikker på, de havde varen på lager, og jeg ikke ville ende i samme situation som SÅ mange andre. De forsvarede mig, at det var på lager, og jeg bestilte derfor to bæreseler. Pengene var selvfølgelig trykket næste morgen, men jeg hørte ikke noget angående, at pakken var blevet sendt. Jeg kontaktede dem derfor, og jeg fik i starten ikke svar. Jeg skrev igen, og de svarede så, der var sket en fejl og bla bla bla, men hvis jeg ændrede farven på varen, så var det på lager og kunne sendes ØJEBLIKKELIGT. Jeg sagde derfor ja til at få ændret farven, selvom det var uønsket, men da jeg havde brug for at modtage pakken hurtigst muligt. Igen hørte jeg ikke noget, og jeg måtte hver gang skrive flere gange for at få svar. Det var konstant dårlige undskyldninger og bortforklaringer fra deres side, og jeg fik hver gang at vide i mailen, at min pakke ville blive sendt om 2-3 hverdage. Til sidst blev det dog til 3-4 hverdage. Og det var cirka hver tredje dag, de skrev det. Jeg står nu cirka en måned efter, hvor de skrev, min ordre var klar til øjeblikkelig forsendelse, at jeg stadig ikke har modtaget og ikke ved, om den er på vej, eller hvad, der foregår. Jeg skrev til dem, at så måtte de jo kompensere med en ekstra vare i ordren, og pludselig kunne de så skrive, min ordre hurtigst ville blive afsendt. Det har jeg dog ikke fået noget bevis på, så det stoler jeg ikke på. Jeg burde have modtaget den i så fald. De skrev, man ville modtage bevis på ordreafsendelse efter maks 48 timer - men det er så 120 timer nu og ingen besked. De er så utroværdige, og samtidigt er det den mest lorteservice, jeg nogensinde har været ude for - imbecile mennesker, der har med deres kundeservice at gøre. De er ligeglade med mennesker, og de bondefanger folk med løgne og falske løfter. De tænker kun på penge.
De er på ingen måde til at stole på, og jeg ville ønske, jeg aldrig havde rodet mig ud i at købe noget hos dem. Alt dette har stået på siden start juni måned. Så jeg opfordrer igen alle til at holde sig langt væk fra denne hjemmeside - uanset hvad de lover. For de lovede mig, alt var i orden, og alligevel står jeg her og stadig ikke har fået min ordre. Samtidigt var jeg jo tvunget til at gå på kompromis med en farve, jeg egentlig ikke ønskede - for så alligevel at blive snydt. Magen til svineri har jeg aldrig oplevet før. Jeg er i chok over, de overhovedet fortsat må eksistere som firma, sådan som de snyder folk og fusker + det er falsk markedsføring.
Så jeg kan kun understrege, man ALDRIG skal handle ved denne virksomhed, og jeg skal nok gøre alt, hvad jeg kan for at få dette budskab ud.

Fake hjemmeside
Bestil aldrig herfra. Det er fup og ikke en ægte hjemmeside. Jeg har aldrig, som så mange andre, ikke fået min bestilte vare selvom pengene er trukket for længst. Håber der bliver sat en stopper for “virksomheden” inden længe.

Modtager ikke min vare
Jeg kan så tilmelde mig klubben der ikke har fået sin vare ..
håber folk når at tjekke dem ud herinde, inden de begår samme fejl som jeg, og først læser anmeldelserne efter købet! Håber banken kan hjælpe med at få pengene tilbage 🤞🏻

Lang leveringstid
Skrev oprindeligt nedenstående og fik endelig bestilte varer. Det var rigtig ærgerligt med den lange leveringstid og det sker jo selvfølgelig, det havde bare været rart med lidt info undervejs - uden man selv skulle opsøge den. Men der må have været for travlt.
Dog vil jeg gerne notere, at de trækker pengene før afsendelse og den del kan jeg ikke lide.
——0——
Øv, fik ikke lavet mit forarbejde godt nok og bestilte d 9/6 bæresele hos BabyBalmy, modtog en fin ordrebekræftelse (autogenereret) om, at de var ved at gøre min forsendelse klar. Pengene blev trukket med det samme, trods de skriver i deres handelsbetingelser, at pengene først bliver trukket, når forsendelsen er på vej.
Når jeg nu kigger videre på hjemmesiden, burde alle alarmklokker være ude, men man bliver altid lige fanget…
Man modtager svar fra kundeservice, når man skriver til dem, men det er blot rent spil for galleriet.
Jeg kan ikke anbefale at købe noget herfra, desværre.

Fuldstændig svindel firma
Fuldstændig svindel firma, man modtager aldrig sine varer!
Og alle samtlige profiler der har skrevet en 5 stjernet anmeldelse er fake, har kun lavet 1 anmeldelse hver.....

Réponse de Baby Balmy
Jeg skrev til dem om en opdatering på…
Jeg skrev til dem om en opdatering på min bestilling fra 12/6, de beklagede for forsinkelserne. Og de pakker min pakke nu (23/6), og sender med fragtmand om 2-4 hverdage. Der er gået en uge siden dette blev sagt. Intet sket.
Ved ikke om det er et fup firma for at være ærlig.
Angrer mit køb hos dem, og ville ikke anbefale processen at købe fra dem.
Man kan få lige så i Babysam og andre online steder.

Skuffet
Bestilte en pakke den 21 juni og har stadig ikke modtaget noget og havde glædet mig så meget men undrede mig over hvor vi pakke blevet af så gik jeg her ind og nu forstår jeg Beder hold kæft hvor er det r.. nederen at blive snydt sådan
SCAM!
Afsender ikke dine varer. Det er en autogeneret AI Bot som svarer dine henvendelser og din forsendelse kommer ikke. Hvis i gennemgår alle 5-stjernede anmeldelser vil i se, at det er fake brugere, som alle kun har ratet én virksomhed, nemlig Baby Balmy.
Scam scam scam!
Hold jer væk!

Réponse de Baby Balmy
Vil aldrig bestilt herfra.
Bestil aldrig over denne hjemmeside.
Jeg bestilt en bæresele d. 6/6 og har endnu ikke modtaget min pakke. Jeg har skrevet til dem flere om hvorlangt min pakke er, og de bliver ved at sige 2-3 dage bliver den sendt fra vores lager.

Réponse de Baby Balmy
Enten er det en scam-side ellers er der noget helt galt.
Jeg bestilte en bæresele til en barnedåb 10 dage før festen. Jeg modtog den ikke i tide og skrev to gange til Baby Balmy, hvor en Marina gav en lang forklaring om at de havde fået uventede mange ordre og derfor ikke kunne følge med. Jeg rykkede igen et par dage senere (3 dage før festen) og fik her svaret, at de havde problemer med nyt fragtsystem. Jeg går med fornemmelsen af, at jeg er blevet snydt. Pengene er trukket, men jeg har intet set til min vare.

L’expérience Trustpilot