En stjerne er en for meget!! I starten af juli bestilte jeg en bæresele. Efter utallige mails frem og tilbage med deres IA-kundeservice, er det stoppet med at besvarer mine mails, og det virker til at... Voir plus
Lisez les avis des autres
Placerede en ordre d. 2. Juli. Blev klar til udlevering d. 24. Juli, hvor jeg efter mange henvendelser til kundeservice, havde tabt tålmodigheden. Meddelte Balmy, jeg fortrød handlen og ikke vill... Voir plus
1 stjerne er 1 for meget 6 uger siden bestilling, samt 5 uger siden de trak pengene og ingen pakke modtaget Følgende modtaget på mail for 3 uger siden Efter yderligere frem og tilbage med kur... Voir plus
Jeg har desværre haft en mindre tilfredsstillende oplevelse med mit køb. Det tog over fire uger at modtage varen, hvilket er længere end forventet. Selve produktet fungerer som forventet. Kommuni... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel – derfor kan der være lidt længere leveringstid end normalt 📦 . Oplever du det mindste problem, så skriv endelig til os på info@babybalmy.dk – vi finder altid en god løsning sammen 💛 ─── Hos BabyBalmy brænder vi for at støtte familier i hele landet og byder alle velkommen i vores BabyKlub. Vores mission er at skabe mere ro, bedre søvn og stærkere fællesskab omkring forældreskabet. Tak fordi du er en del af det 🌙
Coordonnées de contact
Danemark
- info@babybalmy.dk
- babybalmy.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Ligesom de fleste andre skriver..
Ligesom de fleste andre skriver, har jeg aldrig modtaget soveposen. (Dog har de ikke trukket nogle penge)
Jeg bestilte tilbage i start april, en sovepose hvor der stod at der var længere leveringstid på i farven hvid.
Efter lidt tid skriver de en mail ud at der er kommet yderligere leverings tid på den hvide, men at man kan vælge en anden farve og få den inden for 5 dage. Det takker jeg ja til.
Jeg får dog ingen sovepose sendt. Skriver til kundeservice, der skriver de vil følge op. Hører intet, skriver igen og de svarer igen at de vil følge op. Hører igen intet. Har efterhånden skrevet mange mails, hvor de svarer, men de vender derefter aldrig tilbage. Har stadig ikke modtaget nogle sovepose på trods af flere mails og de skrev at de ville have dem på lager slut april..

Réponse de Baby Balmy
Magen til fuske firma skal man lede…
Magen til fuske firma skal man lede længe efter. Vi bestilte for 2 måneder siden stadig intet modtaget. Hele tiden mails at det er vi kede af og vi sender noget jeres vej inden for 48 timer. Men så stopper alt kommunikation igen. Og når man ser på trust pilot har de 53% tilfredse kunder. Tænker man lidt sit …….. lad vær at køb noget hos dem.

Réponse de Baby Balmy
Denne hjemmeside er det rene tyveri
Denne hjemmeside er det rene tyveri. Man modtager aldrig ordre eller sine penge. Og mam modtager hele tiden at ordren vil blive sendt inden for 48 timer.. dette er nu 2 måneder siden og stadig intet hørt. Håbløs firma !!!!!!!!!!!!!!!

Laaaaaaaaang levering
Jeg er dybt i chok og har aldrig oplevet så ringe en hjemmeside…
Jeg bestilte d. 28/4 en sovepose, som stod værende PÅ LAGER på deres hjemmeside i den farve og vægt jeg valgte. Købet gennemført og der stod jeg ville få leveret her først i maj 1-4 .. i ordre bekræftelse står der man kan følge pakken, når den er afsendt… men jeg hører bare INTET d. 12/5 skriver jeg for at høre hvad der lige foregår og får svar d. 13/5 at der har været travlhed, men at de kan bekræfte min ordre er klar til afsendelse og jeg vil modtage e-mail med opdatering og sporinginformation. YES, men nej… Der sker intet… d. 19/5 får jeg yderligere en mail om “Vi har gode nyheder” din ordre er ved at blive pakket og klar til afsendelse indenfor 48 timer… her 2 dage senere har jeg stadig intet hørt til min pakke.. ØV hvor er det træls! Det er snart en måned siden jeg bestilte min ordre og den er stadig ikke sendt.
Aldrig har jeg oplevet lignende
Havde der stået der var flere måneders levering havde vi nok fundet en anden hjemmeside
Her d. 1/6 har jeg stadig ikke modtaget min ordre eller en mail omkring den er sendt afsted virkelig useriøst!!!!
Jeg fik d. 19/05 en mail om at min ordre ville blive sendt afsted indenfor 48 timer, hvilket ikke er sket!!!!

Jeg lavede en bestilling den 24.04
Jeg lavede en bestilling den 24.04, den 28.04 trækkes der penge fra min konto. Den 06.05 kontakter jeg firmaet for at høre hvor produktet bliver af. Får besked på at den bestilte vare ikke længere var på lager (det var den da jeg bestilte) men får mulighed for at vælge en anden farve som er på lager og kan leveres indenfor 4-8 hverdage. Nu er det den 18.05 og jeg har ikke modtaget skyggen af besked om at ordren er på vej.

Réponse de Baby Balmy
Aldrig modtaget min ordre og firmaet…
Aldrig modtaget min ordre og firmaet svarer ikke - hverken på Instagram eller mail.

Total håbløst firma
Total håbløst firma. Der er jo ingen kommunikation til kundeservice. at man siger der er "email fra 10-15" kan jo ikke bruges til noget. der er ingen garanti for svar før lang tid efter, og at man ikke kan få kundeservice telefonisk er bare ringe.
Jeg bestilte en dreamsack den 6 april, og dags dato har jeg intet hørt fra dem udover jeg selv spurgte for et par uger siden, hvor de nævnte at sky farve var på lager, og de så kunne sende den indenfor 2-5 hverdage. jeg svarede Ja mange tak - men har intet hørt fra dem siden. Og mon ikke den pludselig også var udsolgt. (eller om der overhovedet har været nogle). Jeg har af princip annulleret ordren efter over to måneders ventetid. så må vi se om de kan acceptere min annullering, eller om jeg skal kæmpe - med en support som har åbnet fra 10-15 på email... Hold jer væk fra det her desperate forældre! Find et andet selskab.

Réponse de Baby Balmy
Kunne man give nul stjerner så havde…
Kunne man give nul stjerner så havde jeg valgt det.
Deres produkt er der ikke noget galt med, det har dog ikke virket på min søn, men det er da meget andet der heller ikke har.
Lang historie kort jeg har ved en fejl fået to produkter ( og betalt for dem)jeg fik den samme dag på grund af noget bestilling, er i kontakt med kundeservice fortalte at den kunne jeg bare få refunderet.
Spol til nu har jeg korresponderet med dem i over en måned de bliver ved med at skrive ekstrem høflig jeg mistænker at det er en robot… for jeg skriver ikke høflig mere!
De har sendt mig samme beskeder, bedt mig tre gange om billeder sendt refunderings link der giver mig gavekort til trods for at kommunikation har været noget helt andet.
Jeg sidder stadig nu med to produkter hvor den ene er pakket ind endda i det papir den kom i har aldrig været ude jeg har ikke engang rørt produktet og jeg kan ikke få mine penge tilbage. det er så grotesk og helt forfærdelig kundeservice administrativ arbejde og jeg håber ved Gud det er en robot for ellers må jeg sige at det er godt nok nogle usympatiske yderst Uintelligent mennesker!!!
Jeg vil bare gerne refunderes 😢

Réponse de Baby Balmy
Leveringstid er helt hen i vejret.
Bestilte en sovepose 01-04-2025. På dette tidspunkt stod der leveringstid 14-04. Efterfølgende fik jeg en besked om, at kunne vælge en anden farve, og at det ville gå hurtigere, dette har de heller ikke overholdt. Jeg har mailet med dem frem og tilbage af flere omgange. De lovede for 12 dage siden, at den ville blive afsendt fra dem her i Danmark, dette er heller ikke sket. De har trukket pengene for den 22-04. I dag får jeg en mail, hvor der står i overskriften, at den vil blive afsendt om 5 hverdage, længere nede i mailen skriver de, at den vil blive afsendt om 4 til 7 hverdage. Jeg vil råde jer til at handle et andet sted end her, hellere betale det mere, og så rent faktisk få varen hurtigt, når man bestiller en tyngdesovepose, så er det som regel fordi ens barn sover dårligt, og så har man ikke behov for, at skal vente flere måneder på at få den.

Réponse de Baby Balmy
Deres leveringstider er helt hen i…
Deres leveringstider er helt hen i vejret, siger det er afsendt og man kan ikke finde noget på ens track and trace, pludselig kommer den 6 dage efter den er "afsendt" men den kommer så også leveret direkte fra Kina via Sverige (Hongkong Express Malmø)
Det er bare overhovedet ikke hvad jeg forventer af en "dansk" webshop. Slet ikke når de også kan oplyse 7 dage inden levering at den er afsendt fra deres lager.
Næste gang betaler jeg hellere lidt mere for en vare der kommer hurtigt frem, men jeg vidste ikke det skulle med samme flyver som pakkerne fra temu for at blive leveret
Edit: jeg vil gerne understrege også at jeg sender jer et billede med en afsender adresse på som absolut ikke er fra vodskov, derimod
Hong Kong yunexpress malmø ? Det passer ellers med toldstedet, men anden er ABSOLUT ikke sendt fra Danmark og det lyder også urealistisk med 8 dages leveringstid i danmark.
Desuden har I i en mail oplyst at de afsendes fra jeres lager i øst europa

Réponse de Baby Balmy
Trækker pengene før varen er sendt
Har bestilt en Smooch Sovepose for 2 uger siden men har ikke modtaget den endnu. Da jeg bestilte den stod der at det var en forudbestilling som kunne komme på lager mellem 5-15. Maj. Har ingenting hørt om at den skulle være på vej. Bevares, det er kun d. 11. Idag så der er stadig nogle dage til endnu. Synes det er utrygt at pengene bliver trukket og så hører man ikke mere.
Har lige været inde at kigge på deres hjemmeside og nu har de rykket datoen en måned frem til i midt juni!!
Kan jeg så stadig regne med datoen der stod, da jeg bestilte varen???
Hilsen en forvirret kunde
OPDATERING 29/5
Jeg har stadig ikke modtaget min sleepsack. I bliver ved med at skrive mails med at den er på vej. Senest skrev i en mail om at jeg ville modtage et tracking nr men det har jeg selvfølgelig heller ikke modtaget.
Jeg handler ALDRIG her igen. Det er ren fup og fidus.
Også derfor at jeg nu kun giver jer 1 stjerne. Fordi i har overskredet den lovede leveringsdato.
Det er godt nok ringe.

Réponse de Baby Balmy
Kan ikke anbefales desværre …
Skrevet d. 9. maj:
Jeg bestilte 2 x smooch vægtede dream sack, som stod ‘få på lager’ ved bestilling. Efter ikke at have modtaget noget i 3 uger skrev jeg til Baby Balmy og spurgte, hvordan det kunne være. Super venligt svar kom retur om, at der ikke var flere lyserøde, men at jeg kunne skifte til ‘sky’ farve og få den tilsendt inden for 2-5 hverdage. Dette er nu 14 dage siden. Det er nok lidt ekstra bittert, når mine tvillinger har besluttet sig for at stå op kl 4 nu og være friske. Så egentlig god kundeservice, men utilfredsstillende i forhold til leveringstidspunktet. Glæder mig dog til at modtage og se, om det virker!
Opdateret d. 30. maj:
Jeg har stadig ikke modtaget varen. Har været i kontakt med kundeservice flere gange, som hver gang skriver, at NU er de kommet hjem, og de bliver afsendt denne uge - men jeg har ikke modtaget noget. Jeg kan ærlig talt ikke anbefale at købe hos denne forhandler, hvis det er noget man gerne vil modtage til sit barn, mens det stadig er baby…

Réponse de Baby Balmy
Trækker pengene men sender ikke varen.
Trækker pengene men sender ikke varen.

Useriøst firma.
De har ikke styr på deres lagerbeholdning! Jeg bestilte en tyngdesovepose i en farve jeg egentlig ikke ville have, fordi det var den eneste der stod som værende på lager og jeg manglede den akut. Resten stod som forudbestilling til 7 dage senere. Så jeg antog selvfølgelig at den der var på lager ville blive sendt betydeligt hurtigere. 5 hverdage efter ordrebekræftelse kontakter jeg firmaet for at høre hvorfor den ikke er blevet afsendt. De siger at de ikke har nogen på lager, men de får dem hjem i en anden farve to dage senere, som jeg kan skifte over til. Det gør jeg. Men 4 dage senere er varen stadig ikke sendt! Jeg kontakter endnu engang firmaet der nu siger at de sender ordrerne afsted i den rækkefølge der er blevet ændret i bestillingerne, altså uagtet hvor lang tid det er siden de sendte den oprindelige ordrebekræftelse på min bestilling.
De tilbød 10 procent i kompensation på en vare der stadig ikke er på vej 2 uger efter bestillingen. Jeg annullerede min ordre helt og vil anbefale alle at holde jer væk.
Det er fint at de har konkurrencedygtige priser på deres produkt men når leveringstiden er så lang som den er, vil jeg faktisk hellere betale mere hos en seriøs konkurrent og så modtage varen hurtigt. Når man endelig tager en beslutning om en tyngdesovepose er man som regel så presset på dårlig søvn hos sit barn, at tid er en ret afgørende faktor.

Réponse de Baby Balmy
Bestilte en vare, de mener ikke er på lager.
Bestilte en vare som de reklamere med var på lager, som dog viser sig ikke at være på lager, men de mener er en forudbestilling. Jeg valgte netop den farve og størrelse fordi den var på lager og ikke en forudbestilling, da jeg står og skal bruge den. De reklamerer med på deres hjemmeside at vare bestilt før kl 14 bliver afsendt samme dag, da jeg bestiller om aften, forventer jeg den bliver afsendt dagen efter. Dette sker ikke, og eftersom varen ikke er afsendt på 3 hverdag efter bestilling kontakter jeg firmaet pr mail. Her får jeg afvide at det er en forudbestilling jeg har bestilt, selvom det ikke er, og at de regner med at have den på lager inden for de næste 2 uger. De tilbyder at sende en anden farve som de har på lager, dette er jeg ikke interesseret i, da jeg ikke syntes den er pæn. Det kan jeg ikke bruge til noget, så jeg vælger at annullere min ordre, dette er indtil videre sket uden problemer, dejligt, mangler dog stadig mine penge, men det er normalt der kan gå et par hverdage, og i dag er trods alt fredag. Øv bøv, jeg må på jagt efter et andet firma, som kan levere som lovet.
Ifølge de andre anmeldelser herinde kan jeg se at dette desværre er en standard ting de gør, super ærgelig måde at køre forretning på, håber for deres egen skyld at de vælger at oppe sig gevaldigt på tydeliggørelsen af deres hjemmeside, samt sørger for at have de vare på lager de reklamerer med.

Sketchy firma - sender fra Kina
Absolut ikke dansk! - sendes med HongKong Express……
Kan ikke fremvise CVR. Det kan derfor ikke vides, hvilke kemikalier, der findes i disse produkter - nok på linje med SHEIN og lignende.
Jeg har bestilt en tyngdesovepose, som jeg har fortrudt.
Inden jeg henter pakken, skriver jeg til dem, at jeg ønsker at gøre brug af min fortrydelsesret og om det ikke bedst kan betale sig at undlade at hente pakken. Det skriver de nej til; at deres returproces bliver bedre af at jeg henter den. Det viser sig så, at de vil have man betaler 84 kr. for en returlabel pga. administrationsomkostninger. E-mærket skriver, at man ikke må opkræve administrationsgebyr for returnering. Forbrugerombudsmanden skriver, at sælger selv skal betale for returnering, hvis ikke de har tydeliggjort, at kunden skal betale for returnering inden købet gennemføres.
Opdatering: nu har jeg lige fået en mail, hvor de skriver, at hvis jeg havde undladt at hente pakken, ville returnering være sket automatisk! Skummelt firma og jeg vil IKKE anbefale at købe hos dem, i tilfælde af i skulle fortryde!!
Opdatering med svar på firmaets kommentar: Ja da jeg allerede havde fået besked på at hente pakken og efter flere dage, skrev I, at det var en mulighed at lade pakken blive (da det var for sent). Jeg har skrevet at jeg ikke ønsker at betale jeres administrationsomkostninger jf. e-mærkets juridiske vejledning; den vælger i så fint at ignorere. Nu vil jeg bare gerne sende jeres produkt retur og med det link jeg har fået tilsendt kan jeg få pengene retur på et gavekort. Jeg skal IKKE have mere med jer at gøre og det her kan ikke blive afsluttet hurtigt nok. Mage til dårlig service og selvmodsigelse skal man lede længe efter!

Réponse de Baby Balmy
Dårlig firma. Hæver pengene efter bestilling, men sender ikke varerne.
Jeg bestilte en sovepose for to uger siden, og har intet modtaget og kan ydermere heller ikke spore pakken. Pengene blev dog trukket 5 minutter efter bestilling, og i må først hæve dem når i afsender varen, så der var i da hurtige til noget.
Efter flere beskeder til jer beder jeg om et bevis på at i har sendt min sovepose, eller pengene retur, ellers ville der komme en anmeldelse for fup.
Der fik jeg hurtigt et svar om at pengene var ført retur til min konto, som jeg nu afventer. Men et bevis for afsendelse kunne i ikke give mig????
Dog fik jeg en mail for et par dage siden om at soveposen var sendt, men det var den jo så ikke, for ellers ville i ikke give mig pengene tilbage. Så i lyver også for jeres kunder.
Første og sidste gang jeg handler ved jer, desværre.
Et fif ville være at gøre telefonisk kontakt en mulighed, da mail korrespondance ikke altid er det bedste og mest troværdige.

Mega lang leveringstid……
Mega lang leveringstid……. Sådan en hjemmeside burde netop have hurtig levering, da vi er kunder som er desperate, og bare gerne vil gøre alt, for at få sin baby til at sove!!!!?

Réponse de Baby Balmy
Jammerlig service og levering. Ok produkt.
Først leverede de med 2 mdr forsinkelse.
Så fik vi i kompensation lov til at få et produkt gratis.
Nu efter at have fulgt op noget der ligner 10 gange og svaret på mails der er dybt useriøse og minder om et standard ai svar som ikke engang forholder sig til den ordre jeg har lagt, giver jeg op. Det er ikke besværet værd.
Bestilte d. 26. February, i dag hedder det d. 24. April.
Produktet er sådan set fint nok, men service og levering er jammerlig. Ikke besværet værd.
// update
Kompensationen har på ingen måde opvejet ulejligheden, da jeg stadig ikke har modtaget den, og nu har sendt jeg ved ikke hvor mange mails for at følge op på ordren. Så tværtimod.
I er velkomne til selv at række ud, I kan finde min mail og ordre som er igangværende.

Øv kan ikke anbefale.
Øv kan ikke anbefale. Køb kun hvis i ønsker lang leveringstid og AL svar på mail. Købte en vare mens den var på lager. Kontakter firmaet pga lang leveringstid. De oplyser jeg har købt en vare der var forudbestilt, hvilket ikke er korrekt da det ikke fremgik af deres hjemmeside på dette tidspunkt. De oplyser min vare er afsendt men da jeg så rykker for den igen så er den ikke afsendt på det oplyste tidspunkt og først flere dage senere. Jeg oplyser at jeg ønsker at sende produktet retur, får info om jeg skal afhente pakken først før de kan sende retur label. Efter jeg har afhentet pakken kan de nu pludselig ikke se jeg har afhentet den i deres system og den står om annulleret, selvom jeg har sendt
billede fra DAO som bevis for modtagelse men kan fortsat ikke modtage en returlabel.
De oplyser mig de aldrig har haft problemer med leveringer eller retur lidt svært at tro på når man læser andre anmeldelser herinde.

L’expérience Trustpilot