Jeg bestilte en ordentlig rovfuld (Store bakke) take away og da jeg kommer hjem er det kun en rov (lille bakke) Dette er ikke første gang der laves fejl I Viborg. 3 gange fik jeg ingen dip med... Voir plus
Lisez les avis des autres
Rigtig god service og lækker mad Vi blev på forhånd informeret om, at der var ca. 30 minutters forsinkelse. Det er virkelig god service og viser, at de sætter kunden før salget. Et klogt træk... Voir plus
Var forbi den 7 nov inden koncert i Boksen. 2 skønne mennesker bag disken der udførte en rigtig god service og maden kom hurtigt. En lækker og let Lunch deluxe xl menu, med en virkelig lækker burg... Voir plus
Støt ikke dette sted!!! Hygiejnen er til grin de bruger de samme handsker som de bruger til burgerene hvor de går i skufferne samt bytter penge. Men ikke nok med det så betaler man for ting man ikke f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Fantastik mad og det sødeste personale
Fantastik mad og det sødeste personale. Der er virkelig en sjov og hyggelig stemning på restauranten.
Dårlig oplevelse
Besøget i Fredericia blev jeg desværre nød til at give 1 stjerne da nul ikke er muligt.Jeg har for år tilbage spist derinde hvor alt var godt derfor kom vi nu igen.Men det er for det første den dårligste betjening vi længe har oplevet og det tog lang tid før vi fik maden og da vi endelig fik den var det med kolde burgerboller.Vi sætter ALDRIG vores ben der igen + der var fejl i regningen.
Alt for lidt fyld i
Smagen på burgerne og pommes frites var god. Men der var simpelthen alt for lidt fyld i duckystyle burgeren som jeg havde bestilt. Så det var ret skuffende.
Fredericia 17 dec.24
Fredericia 17 dec.24
Langhårede medarbejdere! ALLE 3 har langt semi løst hår! En hestehale er ikke nok! Lær dem at sætte håtet ordentlig op, eller udlevér hårnet. Maden er god til prisen, men ønsker ikke hår i maden.
Fuldt ud tilfreds
Jeg har hentet mad fra Backyard i Viborg nogle gange efterhånden, og har været meget tilfreds. Selvfølgelig har der været fodfejl, med forsinkelse på maden en enkelt gang, og dip der manglede en enkelt gang, men det kunne ske hos ethvert andet take away sted. Maden er god, og mængde og pris hænger godt sammen.
Jeg bestilte mad hos jer her idag
Jeg bestilte mad hos jer her idag, og jeg ikke fik min sodavand med. Så ringede jeg ned til jer, hvor jeg fik fat i en pige som sagde flabet jeg selv kunne komme ned efter den. Det burde være jer der sørger for at få aflever de rigtige varer når jeg har betalt for aflevering og for varen. Sidste gang jeg bestiller hos jer.
Top kvalitet på råvarene
Top kvalitet på råvarene. Smæk på smagsoplevelsen. Super venlig og smilende personale.
Vi kommer helt sikkert igen.
Fredericias bedste burgerbar.
Super venlig personale
Super venlig personale, maden er lækker og i top. Kan kun anbefale et besøg i Fredericia
Har kopieret denne anmeldelse fordi jeg…
Har kopieret denne anmeldelse fordi jeg har oplevet præcis det samme!!!
1Det en børnehave på Fredericia Backyard
1. Medarbejderne pjatter og bruger et grimt sprog når de snakker til hinanden, og samtidig bruger de deres telefoner.
2. Mens jeg har været der og spise, har de haft venner på besøg hvor de har udleveret gratis mad og drikkevare. Samtidig har de deres venner stående omme bag i køkkenet, hvor de snakker og pjatter sammen. Det er totalt uprofessionelt.
3. Igår kl 21:13 gik jeg forbi backyard hvor medarbejderne var igang med at lukke, og der havde de så igen en ven på besøg som stod og lavede mad i deres køkken.
Så der blev lavet et facebook opslag om præcis de samme ting jeg har oplevet og set, så tænker chefen fra Fredericia Backyard skal indover her.
Backyard burger i Fredericia
Min familie oplever altid god service, når vi er der og maden smager super godt.
Ribbenstegsburger uden ribbensteg
Backyardburger, Fredericia.
Vi har gennem årene haft rimeligt ok gode erfaringer med Backyardburger, Fredericia.
Men det fik en ende i dag!
Jeg bestilte en ribbenstegs burger for første gang i den naive tro, at man fik en burger med en saftig skive steg, evt ovenikøbet med sprød svær.
Virkeligheden var en bolle med alt for meget mayonnaise og rødkål. Det værste var dog det såkaldt stykke ribbensteg, som i virkelighedens verden var et tyndt stykke stegeflæsk, som i frituren var kremeret til ukendelighed.
Mit råd til Backyardburger er: Fjern den hurtigst muligt fra menuen.
Den skaber kun utilfredse kunder, som ikke kommer igen!
Hyggeligt sted
Backyardburger i Herning
Havde en god oplevelse med nogle venner derinde inden en gymfest :)
Udover var deres burgere og milkshake med alkohol rigtig gode
Den sprøjtede 🍆💦😋🍑
Jeg bestilte en ribbenstegs-burger 🍔🍔🍔og mayonaisen 😋😋😋begyndte at sprøjte på mig og min gule trøje blev hvid og min underbukser blev også hvide🍌🍌🍌
🥵🥵🥵🥵De har også helt fantastisk kundeservice jeg fik mayonaise på min næse og de😋😋 🥵slikkede mig rent😋😋🥵💯💯💯
Fik ost🧀🧀🧀 på min g-streng og blev nød til at tage dem af 🍌🍌🍌og de blev meget glade over min 🍔🍔beslutning🧀🧀🧀
🥵🥵🥵🥵skal 100% der over igen💯💯💯🔥🔥🔥🔥
Backyardburger i Viborg
Saltet, fedtet og ubehagelig oplevelse.
De sammenligner sig med McDonald's, hvilket i sig selv burde være et faresignal, men maden er så ovenikøbet dårligere end på Mac'en.
Backyardburger i Viborg.
Backyardburger i Viborg.
Barnebarnet ville gerne besøge butikken i Viborg, så vi bestilte 2 ´Dirty Rib` og jeg skal love for de levede op til deres navn! Efter en enkel bid, sprøjtede der ud med mayonnaise - jeg prøvede at tørre noget af mayonnaisen væk med en serviet - nedenunder kom der 2 små stykker friturestegt flæsk til syne. Vi havde også bestilt en gang fritter og efter at dømme på dem var det mange dage siden den fritureolie skulle være skiftet ud! Det var det mest ulækre måltid jeg lange har set og smagt. Efter den ene bid af den såkaldte ribbensandwich, måtte jeg lade den stå. Der sætter vi aldrig vores ben mere -FØJ
Købte en burger og havde lyst til lidt…
Købte en burger og havde lyst til lidt pommes frites. Man kan kun få en størrelse til 42 kr. Så valgte det fra, havde de haft en lille bakke til f.eks 30 kr så havde jeg købt.
Lidt øv og dårlig købmandskab efter min mening
Fredericia Backyard - Useriøse medarbejdere
Det en børnehave på Fredericia Backyard
Backyard Burger - Fredericia
Først og fremmest er det simpelthen ikke okay at jeres telefon ikke bliver taget, når der tydeligt nærmest ikke er nogen kunder inde i jeres butik.
Så synes jeg simpelthen også at jeres mad er blevet for dyrt forestillende hvad man enlig for, for sine penge, en cheeseburger koster 39kr og den er så lille og flad at det er til grin 😅
Jeres pomfritter koster 42kr og man for hvad der svarer til hvad der lige kan ligge i bunden af pomfrit kassen, også var de også møg bløde, slattende og halv kolde, det er simpelthen ikke i orden for den pris.
Det er helt bestemt sidste gang jeg har købt, spist eller bestil mad fra backyard Burger i Fredericia.
I Fredericia restauranten skrives der…
I Fredericia restauranten skrives der frisk oksekød af ungkalv, enten er det oksekød eller også er det kalvekød, tænker at I skal have det rettet, jeg har gjort opmærksom på.det på jeres facebook side, ingen respons, jeg har skrevet en e-mail til jer og igen ingen respons, virker til at I er blevet fuldstændig ligeglade med jeres kunder..
Vildt godt!
Bedste panerede kyllingeburger jeg har smagt. De er ikke billige men vild gode!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.