Backyardburger Avis 76

TrustScore 2.5 sur 5

2,7

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg bestilte en ordentlig rovfuld (Store bakke) take away og da jeg kommer hjem er det kun en rov (lille bakke) Dette er ikke første gang der laves fejl I Viborg. 3 gange fik jeg ingen dip med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service og lækker mad Vi blev på forhånd informeret om, at der var ca. 30 minutters forsinkelse. Det er virkelig god service og viser, at de sætter kunden før salget. Et klogt træk... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Var forbi den 7 nov inden koncert i Boksen. 2 skønne mennesker bag disken der udførte en rigtig god service og maden kom hurtigt. En lækker og let Lunch deluxe xl menu, med en virkelig lækker burg... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Støt ikke dette sted!!! Hygiejnen er til grin de bruger de samme handsker som de bruger til burgerene hvor de går i skufferne samt bytter penge. Men ikke nok med det så betaler man for ting man ikke f... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

Ekstremt dyrt ift kvalitet og mængde

Ekstremt dyrt ift. Kvalitet. Det er næsten pinligt. Burgeren koster 39, hvis man så skal have fritter oveni koster de 42 for en ussel portion. Hvis du så OGSÅ vil have dyppelse koster dette 10 kr. PR STYK. Burgeren var ekstremt fedtet og middelmådig, det kunne lige så godt have været Mac D. Jeg tager IKKE tilbage igen. Og anbefaler folk ikke at gøre det samme.

22 mai 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Fredericia

Fredericia
Bestilte to burger, den ene uden bolle og ketchup(keto), den anden med kylling. Betalte fuld pris hvilket også er fair, på trods af de sparrede bolle og ketchup. Efter jeg havde betalt spurgte jeg om lidt ekstra ketchup til kyllingburgeren. Det skulle jeg betale 10 kr. for. Det er dårlig service.
Stadig byens bedste burger, men kundeservice er en by i Rusland.

16 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Hygiejne kender medarbejder ikke til…

Hygiejne kender medarbejder ikke til mens vi er i restauranten skifter kun en med arbejder handsker en bestemt medarbejder ses gå rundt med handsker og røre ved alt både åbne døre for kunder nusse en medarbejder på ryggen helt uden at skifte handsker nogensinde og flere medarbejder ses rette på deres hård virkelig ulækkert og man kan undre sig om medarbejder overhovedet har Hygiejne bevis

17 février 2023

En rigtig burger bar

Inden jeg skulle skrive denne bedømmelse, så læste jeg et par bedømmelser fra andre kunder.
Ud fra de bedømmelser jeg kan genkende efter mit besøg i Fredericia, så kan jeg kun være enig i alt det positive.
Jeg bestille over telefoner, kom ned til en god stemning, fik min burger som var i top klasse. Og ud fra en anden kommentar hvor personen havde regnet med levering - så ved jeg ikke hvordan det kan "misforstås".
På hjemmesiden var der intet om udbringning - ingen adr. til levering, ingen pris, intet tidspunkt.
Så man undres.
Jeg var nede i restauranten ca. 15-20 minutter efter bestilling over telefonen og der var burgeren, den var varm, lækker og smagte af mere.

31 janvier 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Lækker mad, alt for lang ventetid med mange kunder

Jeg har intet dårligt at sige om maden. Den er lækker og vi er specielt glade for deres pommes fritter i vores hjem. Desværre, så kan de ikke klare det så godt når der er mange bestillinger og kunder. Jeg var derinde i dag og måtte vente 40 minutter på 1 burger. Det er meget beklageligt. Det er simpelthen for lang tid. Der er en grund til, at det hedder Fast Food. Jeg forstår at de har travlt, men så må de få flere folk ind på arbejde, fordi dette er ikke godt for deres salg og ry. Der var flere mennesker, som skulle vente i rigtig lang tid.

27 décembre 2022

De bedste burgere

Fedt sted, Vi var en flok afsted som bestilte en snackkurv til deling og 4 forskellige burgere. Alt smagte vildt godt!
Ingen tvivl om hvor vi går hen næste gang. Kæmpe anbefaling herfra😀

16 décembre 2022

De snyder kunderne

De snyder kunderne og tager for meget for en børnemenu hvis den bestilles med juice. Det fremgår ingen steder på deres fysiske menukort i butikken at der skulle være forskel på prisen alt efter om der vælges juice eller sodavand til menuen. Medarbejderne er bekendt med at de skal tage en højere pris ved valg af juice, men det holdes skjult for kunderne.

2 décembre 2022

Amatørbutik

En burgerrestaurant der på en søndag aften stort set ikke har nogen råvarer til at lave burgere. Ingen ost, ingen ketchup, ingen mayonnaise. De var løbet tør for stort set alt selvom der næsten ikke var nogen kunder og masser af ansatte i butikken. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan man kan drive en forretning på den måde.

9 octobre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Mangler

Vi køber af og til takeaway hos Backyard i Herning.
I dag var maden klar præcis til tiden kl 19, men der manglede de bestilte dips Det sker desværre ofte at der ikke er det bestilte i posen.øv Ellers god mad

4 juin 2022

Backyard Fredericia

Backyard Fredericia

Virkelig lækker mad!
Saftig og velsmagende bøf, god bolle, hele burgeren var lækker og godt afstemt.
Meget venligt personale og et rigtig pænt sted.

17 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Mad på gulvet endte i takeawaypose

En medarbejder tabte mad på gulvet, samlede den op og lagde den i burgeren og i en takeaway pose (ikke til mig). Da det blev påtalt, så sagde medarbejderen at han ville lave en anden, og at den han lige havde lavet var til ham selv, hvilket virkede lettere presset og urealistism og som dårlig stil.. Den kom op af takawayposen igen, men kun fordi det blev påtalt.

17 mai 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Yummy yummy😛, I got love in my tummy❤️🍟🍔🥤🤩

Jeg kan virkelig anbefale Backyardburger i Fredericia😛,
da det altid er super lækkert mad🍟🍔, kort ventetid, sødt personale og en mega god service🤩👏🏼

Jeg bor i Sønderjylland,
men tager meget gerne turen til Fredericia🚗💨 for at nyde deres helt fantastiske mad🍟🍔🍗😛

Har du ik´ besøgt dem endnu, så kom endelig afsted enten til Fredericia eller Herning🤩👏🏼

Backyardburger I får 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ af mig❤️

7 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Sidder lige nu på Backyard burger og…

Sidder lige nu på Backyard burger og har bestilt mad til at spise her. Har ventet en halv time på 2 burgere. Der kommer hele tiden folk der har bestilt take away som får deres burgere. Det er simpelthen så utilfreds stillende. Er virkelig skuffet at de priotere mad ud af huset.

14 mars 2022

Virkelig dårlig service

Virkelig dårlig service.

Jeg harmandag d. 28.02.22 kl ca 14.30 været inde for at indløse.min kupon fra" Herning Kalenderen " jeg har aldrig besøgt dem tidl. Og tænkte det var en oplagt måde " at få øje på stedet"

Min oplevelse er dog imidlertid ikke at de er interesseret i at tiltrække kunder, snare det modsatte 😕

Der står en kunde i butikken ud over mig - denne kunde venter på sin bestilling . Jeg går hen til kassen for at bestille. Her møder jeg et meget uengageret og uinødekommende personale , der end ikke kigger på sin kunde ; jeg får blot " kastet i hovedet " .." hvad siger DU så!".. virker nærmest irriteret over at der er kunder..
Jeg viser min kupon og fornemmer hvor irriterende jeg er, at jeg står med denne kupon : bliver spurgt til hvilken sodavand jeg vil have , og der ventes meget utålmodigt på at jeg får set hvad udvalget er..
Jeg bliver spurgt til hvad jeg ønsker af "dyppelse" til mine pommes frites; jeg svarer "gerne ketchup" , hvorpå personalet blot siger " 5 kr" og rækker hånden ud .. jeg bliver noget paf over at det dels kostede noget, men også måden det blev fremlagt på . Jeg betaler naturligvis .

Mens jeg venter på min bestilling overhører jeg samtalen mellem den anden kunde og et andet personale; kunden spørger til hvis længe maden kan holde sig varm i posen hun får udleveret ; personalet svarer " det ved jeg virkelig ikke "... sikke en tilbagemelding 🙄..

Jeg får min bestilling og spørger til et sugerør ; får et surt svar ; "altså med alle de kuponer i er kommet rendende med, kan vi jo ikke have et varelager af det hele. Vi har ingen sugerør - du må drikke af kruset "...

Min oplevelse er som sagt, at personalet er ansat til at skræmme kunderne væk - jeg vil Ihvertfald ikke anbefale Dem til andre med sådan en tarvelig betjening .
Personalet skal vist have uddannelse i hvad god og ordentlig kundebetjening er...

Maden smagte dejligt , men det er desværre ikke nok til, at jeg har lyst til at komme forbi og føle mig til besvær.

4 mars 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt for 400kr ved en fejl…

Jeg havde bestilt for 400kr ved en fejl da jeg troede deres take away var med levering. Ringer derefter med det samme til butikken i Fredericia hvor jeg forklare mig, den ansatte siger jeg skal ligge en mail til en der hedder Peder. Det hat jeg så gjort og jeg har intet hørt fra ham...
Totalt latterlig bestyrelse de har og anbefaler ingen at købe mad derfra. Hvis man kunne give 0 stjerner havd ejeg gjort det.

28 décembre 2021

Rigtige gode burgere i Fredericia

Rigtige gode burgere, friske råvarer, frisk salat. Vegetarburgeren kan anbefales. Gode fries med masser af dyppede til og en frisk jordbærmilkshake. Personalet er venligt og imødekommende og stedet er rent og pænt.

19 décembre 2021

pinlig service

Dybt skuffende, og jeg brokker mig ellers aldrig..... Hvad med 1. at lave maden, så den er klar til det tidspunkt, den er bestilt på i stedet for at lade kunden vente i 40 minutter! Hvad med, at når I opdager, at I har lavet en fejl og bliver forsinket, og siger der går 10 minutter, at så går der faktisk 10 minutter og ikke 30 minutter! Hvad med, at I puttede de rigtige burgere i bestillingen, som kunden har bestilt. og når der betalt 5 kr for en dip, hvad så med, at I puttede den med? btw en af burgerne bestod af to bøffer en tomat og nogle agurker der lå ovenpå burgerbollen og bøf til en vegetar!???!?? jeres røvfuld skulle have en røvfuld for det var blødt og ikke sprødt og osten i mozarellasticksene var ikke-eksisterende... 517 kr var bare overhovedet ikke worth it og jeg kan simpelthen ikke magte noget så uprofessionelt igen. Så beklager, men I mistede 4 kunder i dag, som ellers har været glade optil nu. måske I skulle tage et kursus i god kundeservice....piiiinlig service

17 octobre 2021
Noté 2 sur 5 étoiles

Ad!!

Min kæreste og jeg havde hørt om dette "lækre" sted, så det skulle vi selvfølgelig prøve. Da vi ankom gad vi ikke engang røre ved glasdøren, da den var fyldt med fedtfingre og i denne tid, undrer man sig over, at der ikke er mere opmærksomhed på dette.
Tre tøser stod i køkkenet/ved kassen. Ingen af dem så ud til at være en dag over 18 og ingen "voksen" i sigte under hele besøget. Da vi var klar til at bestille fik vi, på trods af deres blikke, hverken et 'hej' eller 'lige et øjeblik'. Under bestillingen var der ingen øjenkontakt fra medarbejderen. Der gik i mellem 7-10 minutter efter vi havde bestilt, til vi fik vores drikkevarer. Da vi dog fik vores drikkevarer spurgte hende, der havde taget i mod vores bestilling, om vi kun havde bestilt én drik. Og nej, selvfølgelig havde vi bestilt to til to mennesker. I mellem vi fik vores drikkevarer og vores mad var hende, der tog i mod vores bestilling gået ud af restauranten og tilbage igen og altså rørt ved den fedtede glasdør, uden at spritte eller vaske hænder da hun kom ind og gav os vores mad, hvor hun i øvrigt havde glemt én af vores bestillinger. Bordene derinde var helt klistret og blev tydeligvis ikke tørret af efter hver gæst. Derudover, når man ligger 300 kr. plus for to personer, skal man ikke betale 5 kr. for dyppelse. Træls attitude fra medarbejderne, som ikke har fået besked på, at være serviceminded eller at vaske hænder. Min kæreste og jeg kommer ikke igen på trods af, at maden smagte godt.

4 septembre 2021
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus