Beställde från Bakecake för första gången och är verkligen nöjd! Produkterna är av superbra kvalitet och leveransen var mycket snabbare än jag trodde. Allt var noggrant förpackat, vilket jag verkl... Voir plus

SUPERBRA kundservice. Köpte Bride Tribe sashes. Dom var i jättedålig kvalitet, som papper bara så de gick sönder direkt. Hade önskat att butiken haft koll på kvaliteten på produkterna. Det som ä... Voir plus

Väldigt dålig service!! Fick inte min produkt. Mailade dem. Fick mail att de skickar igen, men varan kom inte. Jag fick betala ändå via klarna, fast 148 kr efter att bake a cake dragit av 99 kr för de... Voir plus

Jag är otroligt nöjd med mitt köp av chokladformar. Kundservicen var både hjälpsam och professionell – verkligen serviceminded från början till slut. Jag fick snabb och tydlig hjälp med mina frågor, o... Voir plus

1. Magasin d'appareils de cuisson
  2. Magasin de matériel de cuisine

Hos oss på BakeCake finner du ett brett sortiment av bakformar men också andra bakredskap och bakprodukter till tårtdekorering. För det där lilla extra. BakeCake karakteriseras av inspiration, kreativitet och förmånliga priser. För att möta varje hobbybagares och tårtkonstnärs behov och önskan.

3,4

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

57 avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Först fick jag fel sak men de löstes genom att jag fick behålla det jag fått och fick det som jag först beställde. Även om jag var missnöjd när den kom så är jag nöjd nu. Dessutom var det mycket snabb leverans.

12 août 2022

Beställde 2 varor stog att dom hade det

Beställde 2 varor stog att dom hade det
Sen kommer beställningen men bara 1 vara inget återkoppling att det saknas 1 vara
Skall inte gå att beställa 2 varaor av samma sort om det bara finns 1
Hade gärna gett - om det gott

1 juin 2022
Logo de Bakecake

Réponse de Bakecake

Hej Rune! Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att höra att du enbart fick en av dina två beställda varor! Självklart ska det ske en återkoppling vid de situationer ett utskick inte är fullständigt, även fast fakturan justeras per automatik därefter i de fallen. Tack för att du hör av dig och vi hoppas att du vill komma tillbaka.

Hör av dig om vi kan göra något för att kompensera dig.
/ Sofie på BakeCake

SUPERBRA kundservice.

SUPERBRA kundservice.

Det som ändå ger högt betyg från mig är hur de löste ärendet, jag fick pengarna tillbaka för rubbet och frakten, helt utan krångel. Snyggt jobbat, vände en missnöjd kund till en nöjd kund.

20 mai 2022

Riktigt dåligt

Har tidigare varit mer än nöjd med bland annat leverans och utbud men har haft problem med att produkter har glömts i ordrar och sen har utlovat efterskick också glömts bort. Jag fick kompensation efter att jag skrev en dålig recension här, vilket givetvis var trevligt. Vid min senaste beställning så var det dock återigen en produkt som saknades och även en produkt som såg helt annorlunda ut än på bilden som fanns på hemsidan, vilket inte är tillåtet enligt marknadsföringslagen. Jag förstår att den mänskliga faktorn kan göra att misstag sker och det är helt okej, men tre misstag under en relativt kort tid är verkligen inte okej.

8 mars 2022
Logo de Bakecake

Réponse de Bakecake

Hej Melina!
Tack för din feedback och för att du hör av dig. Vi håller självklart med om att detta inte ska behöva hända så här upprepande och det är inget som någonsin heller ska få vara OK från vår sida på BakeCake. Vi förstår självklart att du känner dig besviken och det är oturligt att du skulle få uppleva detta ännu en gång. Vi uppskattar att du hör av dig och även gällande den missvisande produktbilden! Den är uppdaterad och tillverkarna är upplysta om deras vilseledande tillhandahållna bild. Vi har skickat ut den produkt som saknades i din senaste beställning ihop med en värdecheck som kompensation för det du åter har fått erfara och hoppas att du ändå ska vilja återkomma till oss som kund framåt. Allt gott!

Den enda shopen man behöver!

Min go-to-hemsida när det gäller allt associerat till min bakning. Det finns precis ALLT på deras hemsida, och det är som en liten julafton varje gång det kommer hem ett paket med nya, roliga tillbehör! Rekommenderar varmt, till alla ❤️

3 novembre 2021

Toppensajt

toppensajt! beställt flera gånger. Finns mycket att välja på och alltid till bra priser och snabba leveranser.

25 mai 2020