Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Op kleine wonderen kennis gemaakt met de (web)shop van Balke. Mooie producten en vooral fijn voor een pasgeboren baby en nieuwe mama. Daarna meerdere bestellingen gedaan. Je word goed op de... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Heerlijke wollen dekentje besteld voor in de kinderwagen. Ze zijn erg mooi qua kleur en de tweeling lag heerlijk in de reiswiegjes. De groene kleur pastte erg goed bij de wagen forest green. Ze liggen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de puériculture

Écrit par l'entreprise

BALKE Van een mama, voor een mama. Een webshop waarbij ik (Judith, mama van Emma '22) mijn favoriete items voor moeders' baby's, kids en borstvoeding verkoop.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 14 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

3,6

Tous les avis

130 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

bestelling niet ontvangen

op 29 juli 2026 een order geplaatst i.v.m. geboorte van onze zoontje een royale order met een aanzienlijk bestelbedrag tot vandaag nog niets ontvangen. slechts 1 reactie dat ze het uitzoeken vervolgens geen reactie meer daarop. Helaas lees ik meer slechte ervaringen hier dus vrees dat deze site helaas niet betrouwbaar is en er geld verdiend over de rug van nieuwe new born mama's gezinnen een bijzondere tijd waarin je op geen enkele manier bezig zou moeten zijn met steeds contacten en wachten op een bestelling halloo we hebben wel iets beters te doen deze tijd. echt bizar en onmenselijk dat je dit een ander aandoet. wees dus gewaarschuwd ! altijd een check dus bij kleinere ondernemers erg jammer!

11 août 2026

Na 2 weken nog niet geleverd uiteindelijk goed opgelost

Op 26 juli een bestelling gedaan welke helaas nog steeds niet bezorgd is. ze adverteerden netjes dat de verzend tijd op 3 tot 5 werkdagen zou liggen vanwege vakantie wat ik meer dan prima vond. Nu zijn er helaas al 2 weken verder en is er nog geen zicht op wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Ik heb al een paar berichten achtergelaten via mail en DM op Instagram maar op beide eerst geen reactie gekregen. Uiteindelijk toch een reactie dat ze het voor mij ging uitzoeken. Ruim 24 uur later bericht dat de track and trace aangepast moest zijn en dat de pakketten inderdaad samengevoegd waren. Al met al dus goed gekomen!

6 août 2026

Bestelling niet ontvangen

Ruim 2 weken geleden een bestelling geplaatst. Kreeg snel daarna bericht dat de bestelling verzonden zou zijn, maar tot op heden niks ontvangen. Verschillende keren contact gezocht, maar ik hoor helemaal niks. Ik hoop de artikelen nog te ontvangen of anders mijn geld terug, maar ben er bang voor.

12 juillet 2026

Bestelling van 12-06-2026 nog steeds niet ontvangen

Op 12-06-2026 heb ik een bestelling geplaatst van bijna €150. Vervolgens heb ik op 23-06-2026 van Balke het bericht ontvangen dat mijn pakket verzonden zou zijn, maar tot op heden nog niks ontvangen. Vervolgens heb ik op meerdere manieren (mail, contactformulier ingevuld, via instagram) en verschillende momenten geprobeerd in contact te komen met Balke, maar geen enkele reactie gekregen.. Normaal schrijf ik nooit reviews en ben ik eigenlijk al helemaal niet van de negatieve reviews, maar over deze service ben ik toch wel érg teleurgesteld en heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. Zou het graag opgelost zien, maar ben bang dat ik naar mijn bestelling en geld kan fluiten. Zie nu pas dat ik niet de enige ben..

23 juin 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Aller eerst onwijs blij met mijn…

Aller eerst onwijs blij met mijn bestelling.
Ik had het optijd nodig ivm. Laste minute vakantie. En er werd na wat contact erg keurig voor gezorgd dat het eerder klaar lag, zodat ik het optijd zou hebben. Heel erg fijn, bedankt!
Bij het ophalen stond er nog een lief vakantie berichtje op de bestelling, onwijs leuk. Dit houd het persoonlijk.

2 juillet 2026

OPLICHTING!

OPLICHTING!
Op 12 mei heeft mijn vrouw een bestelling t.w.v. €50,- geplaatst. We hebben nu, 7 juli, nog steeds niets ontvangen. De klantenservice reageert niet! Ondertussen plaatsen ze doodleuk iedere dag stories op de socials om nieuwe klanten te werven.

Als jullie wel naar reviews kijken maar niet naar je mailbox, zoek dan bestelling #9243 op en maak het geld terug over.

12 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Wacht al een maand, klantenservice reageert niet

Na een eerste bestelling die pas na een maand (en twee mails naar de klantenservice) werd geleverd, besloot ik deze webshop toch nog een kans te geven, want er kan natuurlijk soms iets mis gaan. Echter wacht ik inmiddels alweer een maand op mijn bestelling, krijg ik compleet geen reactie van de klantenservice.

2 juillet 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik schrijf eigenlijk nooit een review…

Ik schrijf eigenlijk nooit een review maar ik heb mijn bestelling nu 3 weken geleden besteld en nog niet ontvangen. Ik heb 3x contact gezocht via mail en contactformulier van de website maar geen contact te krijgen. Ik wil graag weten waar ik aan toe ben. Zou het absoluut niet aanraden hier te bestellen!!

8 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wacht al meer dan een maand op een retourlabel waarvoor ik heb betaald

Ik heb op 18-05 een retourlabel gekocht en daarna een mail ontvangen dat ik het retourlabel zo snel mogelijk zou ontvangen. Ik heb meerdere malen contact opgenomen per mail, maar geen reactie ontvangen. Toen ik via Instagram een berichtje stuurde kreeg ik reactie. Op 02-06 is mij toegezegd dat er de volgende dag naar gekeken zou worden, maar het is inmiddels 27-06 en ik heb nog niets gehoord. Ik heb op 18-06 opnieuw een bericht gestuurd per Instagram, maar geen reactie…

18 mai 2026

Slechte ervaring

Eerste keer dat ik hier een bestelling heb geplaatst. Helaas erg slechte ervaring. Na bijna een maand nog steeds geen bestelling ontvangen of een update. Dagen lang geen contact te krijgen via de mail of instagram. Uiteindelijk een reactie vanuit een ‘privémail’. Was van korte duur want ineens geen reactie meer en dus nog steeds geen bestelling ontvangen of een update.

26 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling vertraagd zonder enige communicatie

Op 8 juni heb ik via de webshop van Balke Barneveld twee invulboekjes besteld voor een babyshower. Op de website stond (en staat nog steeds) vermeld dat beide boekjes op voorraad zijn en binnen 1 tot 3 werkdagen worden verzonden.

Inmiddels zijn we 11 werkdagen verder en heb ik via meerdere kanalen geprobeerd contact op te nemen. Ik heb geen enkele berichtgeving ontvangen over eventuele vertragingen en krijg bovendien geen reactie via Instagram, het contactformulier of e-mail.

Het is erg teleurstellend dat de afspraken en levertijden die op de website worden vermeld niet worden nagekomen. Door het uitblijven van communicatie acht ik de kans klein dat ik mijn bestelling nog op tijd zal ontvangen. Erg teleurstellend!

22 juin 2026

Super goed

Super goed. Snelle levering en gelijk op ons terras gezet. Bedankt!

18 juin 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Snel geleverd

Snel geleverd, super fijn. Echter de verkeerde maat geleverd gekregen. Maat 21-23 zwemschoentjes besteld en 18-20 qua maat geleverd.

18 juin 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Goed product, maar geen reactie

De wollen deken is van goede kwaliteit. Daar niets op aan te merken, maar ik heb meerdere malen gemaild en geappt met vragen over terugsturen, omdat ik niet het juiste product had besteld, maar nooit een reactie gehad, daarom toch minder sterren moeten geven.

3 juin 2026

Erg fijne webwinkel

Erg fijne webwinkel,
Mijn dochter van 4 maanden heeft enorm veel last van eczeem en balke verkoopt daar natuurlijke verzorging voor en meerdere dingen van die lijn wat erg fijn is!

5 juin 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus