Ballonnenshop Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldige webshop!!! Ze hebben heel mooie producten! Nadat er wat problemen waren met de bezorger "Packs" hebben ze het zelf supergoed gecorrigeerd. Goed bereikbaar via mail en telefoon is toch de kl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb mijn slechte ervaring weggehaald na de reactie van Jesse, hij vond het ook zeer vervelend en beloofd om het totale bedrag te retourneren, Super opgelost en dat is perfecte service. Wens jullie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De eerste aflevering ging niet goed bij de bezorgdienst, dit lag totaal niet aan Ballonnenshop. Maar… Jesse van Ballonnenshop regelde persoonlijk dat er een nieuwe zending werd afgeleverd en dat d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De ballonnen die ik had besteld waren in het echt mooier dan op het plaatje. Degene voor wie was er heel erg blij mee en de ballonnen kregen ook van de visite alle complimenten. Verzending perfect vo... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de fête

Écrit par l'entreprise

Bij Ballonnenshop hebben we het grootste assortiment aan ballonnen met de beste kwaliteit. ✓ Altijd een feestje ✓ Voor 23:59 besteld, volgende dag bezorgd. ✓ Laagste prijs met de beste garantie. ✓ Niet goed geld terug.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

193 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

formaat ballon valt tegen

heliumballon van 46 cm besteld, maar was in het echt veel kleiner. heel jammer. het effect,wat ik in mijn gedachte had met deze ballon,was weg.
Na deze melding kreeg ik snel een reactie en heb het geld teruggehad. Dit was allemaal snel en netjes geregeld.

24 janvier 2026

Beste mevrouw Verhoeven,

Wat jammer om te horen dat de ballon niet aan uw verwachtingen voldeed! We vinden het oprecht vervelend dat het mooie moment dat u in gedachten had, hierdoor minder speciaal was. Dat is natuurlijk het laatste wat we willen.

De maten op onze website kloppen altijd precies, dus het kan niet anders dan dat we per ongeluk een verkeerde ballon naar u hebben opgestuurd. Onze welgemeende excuses hiervoor; we hadden u graag een grotere glimlach bezorgd!

We gaan dit met liefde voor u rechtzetten: We nemen direct contact met u op om een passende oplossing te bieden. Als het moment nog moet komen, sturen we direct de juiste ballon naar u op. Is het inmiddels te laat? Dan storten we uiteraard meteen het geld naar u terug.

We zorgen ervoor dat dit snel en goed wordt opgelost!

Warme groet, Jesse

Noté 1 sur 5 étoiles

Als er iets mis gaat in een bestelling…

Als er iets mis gaat in een bestelling kun je ALLEEN via email contact opnemen en dan komt er een antwoord via AI. Gruwelijk!!!
Je weet dus helemaal niet of alles uiteindelijk goed gaat.
In wat voor onpersoonlijke wereld leven we!!

21 janvier 2026

Beste Henk,

Dank je wel dat je dit deelt. We begrijpen heel goed dat het frustrerend kan voelen als je het idee hebt dat je “bij een computer terechtkomt”, zeker wanneer er iets misgaat met een bestelling. Dat gevoel nemen we serieus.

We hebben er bewust voor gekozen om service via e-mail te laten lopen, omdat we klanten daar juist het snelst en het meest volledig kunnen helpen. Veel vragen kunnen direct worden opgelost door onze AI-assistent, zoals het aanpassen van een adres, het opsturen van een factuur, het controleren van de verwerkingsstatus of het volgen van een pakket. Elke aanvraag wordt daarnaast altijd door ons persoonlijk gecontroleerd — je staat er dus nooit alleen voor.

We reageren doorgaans tussen 09:00 en 22:30, meestal binnen 2 uur. Dat doen we heel bewust, omdat we voor de beste service willen gaan — ook ’s avonds. Als er iets misgaat, willen we dat namelijk meteen goed oplossen.

Het spijt ons oprecht dat dit voor jou niet zo is overgekomen. We gebruiken feedback zoals deze om onze communicatie en service verder te verbeteren.

Met vriendelijke groet, Jesse
Team Ballonnenshop 🎈

Noté 5 sur 5 étoiles

Betaalbare ballon en goede snelle levering

Overzichtelijke site om een ballon te bestellen met of zonder kaartje, gewichtje en of kadootje. Makkelijk bestellen en betalen! En snelle, goede levering waarbij je info krijgt om je bestelling te volgen.
Echt een aanrader!

30 décembre 2025

Snelle service

Belangrijk voor ons: De verjaardagsballon kon worden bezorgd op maandag 29 december 2025. De service en informatie was prima.

28 décembre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Verrassing niet gelukt

Ruim van te voren een ballon besteld, een verrassing voor vriendin. Datum levering 23 december. Helaas door drukte bezorgdienst (PACKS) wordt pakket pas savonds laat geleverd. Leuke verrassing! Geen enkele waarschuwing op site balonnenshop. Ze begrijpen het heel goed, maar kunnen niets doen. Krijg je een cadeaubon aangeboden van 10 eu. Alsof je daar ooit nog een keer iets bestelt. Hoe leuk zou het zijn als je cadeau begin van de dag wordt bezorgd, niet in deze maand..mag je blij zijn, als je cadeau wordt afgelverd. spijtig voor een online winkel in feestbalonnen. Dus....pas op als je hier iets bestelt in een drukke periode.

23 décembre 2025

Geachte Joke,

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij begrijpen heel goed hoe teleurstellend het is wanneer een verrassing voor iemand die u lief is niet verloopt zoals u had verwacht. Dat is precies het tegenovergestelde van wat u van ons mag verwachten.

Wij zien in het systeem dat de ballon op 23 december om 17:21 uur bij uw vriendin is afgeleverd.

Uw bestelling is door ons ruim op tijd klaargemaakt en aangeboden aan de bezorgdienst. Helaas hebben wij in deze periode te maken gehad met extreme drukte rond de feestdagen, waardoor sommige routes anders zijn gelopen dan gepland. Dat neemt niet weg dat u hier de gevolgen van heeft ondervonden, en daarvoor bieden wij u onze excuses aan.

Wij mailen u omdat wij dit niet willen laten eindigen met een teleurstellend gevoel, maar het juist feestelijk en netjes willen oplossen. Wij zouden u daarom graag een ruimere tegemoetkoming willen aanbieden dan eerder genoemd, zodat wij kunnen laten zien dat dit geen standaard situatie is voor ons.

Wij nemen graag persoonlijk contact met u op om dit samen te bespreken en tot een passende oplossing te komen. U hoort spoedig van ons.

Alvast een feestelijke kerst toegewenst.

Jesse de Vries
info@ballonnenshop.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet doen! Ging al fout met bestellen omdat de…

Ging al fout met bestellen omdat de site het factuuradres over heeft genomen als afleveradres wat uiteindelijk wel is aangepast!
Nu bestel je ruim van tevoren een ballon voor iemand die in een revalidatiecentrum ligt en 40 jaar getrouwd is, je geeft een leverdatum aan betaal €23,- voor een ballon met kaartje en dan denk je fijn dat het geregeld is maar helaas is niets is minder waar!!!
Krijg op dag van levering, laat in de avond, een bericht dat het niet geleverd is en pas 2 dagen later!!
Zo jammer dat iets wat zo leuk had kunnen zijn teniet wordt gedaan door een foute leverancier/bezorger.
Navraag bij familie, welke ook in het recente verleden ballonnen hadden besteld, bleek dat het ook fout was gegaan met de afgesproken levering en er dagen verschil in levering zat van 2 ballonnetjes!
Mijn advies, wil je iets laten leveren op afgesproken datum, NIET DOEN

21 décembre 2025

Beste C. Karssen,

Wat jammer om te lezen dat dit voor u zo is gelopen. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit moet zijn geweest, zeker omdat het om een bijzonder moment ging. Dat vinden wij oprecht vervelend.

Wij leveren in de praktijk vrijwel altijd op de afgesproken datum en doen er alles aan om bestellingen die ruim van tevoren worden geplaatst ook daadwerkelijk op tijd te bezorgen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan in de levering, dan lossen wij dit altijd direct op en zorgen wij uiteraard voor terugbetaling. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

We nemen dit soort ervaringen serieus en kijken graag met u mee wat er in dit specifieke geval is gebeurd, zodat we dit netjes en correct voor u kunnen afhandelen. U kunt hiervoor gerust contact met ons opnemen.

Nogmaals: jammer dat dit moment niet is geworden wat u ervan had gehoopt. We helpen u graag verder en denken graag met u mee.

Nog een feestelijke avond toegewenst.

Vriendelijke groet, Jesse
Team Ballonnenshop

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus