Geweldige webshop!!! Ze hebben heel mooie producten! Nadat er wat problemen waren met de bezorger "Packs" hebben ze het zelf supergoed gecorrigeerd. Goed bereikbaar via mail en telefoon is toch de kl... Voir plus
Lisez les avis des autres
Heb mijn slechte ervaring weggehaald na de reactie van Jesse, hij vond het ook zeer vervelend en beloofd om het totale bedrag te retourneren, Super opgelost en dat is perfecte service. Wens jullie... Voir plus
De eerste aflevering ging niet goed bij de bezorgdienst, dit lag totaal niet aan Ballonnenshop. Maar… Jesse van Ballonnenshop regelde persoonlijk dat er een nieuwe zending werd afgeleverd en dat d... Voir plus
De ballonnen die ik had besteld waren in het echt mooier dan op het plaatje. Degene voor wie was er heel erg blij mee en de ballonnen kregen ook van de visite alle complimenten. Verzending perfect vo... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bij Ballonnenshop hebben we het grootste assortiment aan ballonnen met de beste kwaliteit. ✓ Altijd een feestje ✓ Voor 23:59 besteld, volgende dag bezorgd. ✓ Laagste prijs met de beste garantie. ✓ Niet goed geld terug.
Coordonnées de contact
Breelaan 110, 1861GH, Bergen (NH), Pays-Bas
- info@ballonnenshop.nl
- ballonnenshop.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Supershop
Wilde ballon bestellen. Nog nooit van ballonnenshop gehoord. Leuke ballonnen en betaalbaar. De hond besteld, en dat was een "groot" succes. Die is echt mega. De kinderen hebben er de hele dag mee gespeeld en is nog in prima staat.
Ze hebben ook een spaarsysteem. Echt een aanrader.
Ook bij mijn bestelling ging in eerste…
Ook bij mijn bestelling ging in eerste instantie iets mis, maar dat is door Jelle goed opgepakt. De geleverde ballon is heel mooi, dus naar tevredenheid.
Voor de 2 de keer een veel te late…
Voor de 2 de keer een veel te late levering.
Ik zal hier geen bestelling meer plaatsen.

Super ballon!
Super ballon!! Mijn klein zoon vond het een gewrodig surprise na zijn afzwemnen..
Dankjewel
Miskoop!
Miskoop!!
Een ballon met "40" besteld op 28 november j.l.voor een jarige op 29 november j.l. . Echter werd deze op de 29e pas bezorgd 's avonds heel laat, toen de jarige vertrokken was naar zijn verrassingsfeestje en de verjaardagsballon voor die dag niet meer nodig was.
Nooit weer!!

Réponse de Ballonnenshop
Goede kwaliteit van de ballon.
Goede kwaliteit van de ballon.
Goede informatie met de bezorging
En natuurlijk op tijd bezorgt.
Absoluut geen aanrader
Ondanks aangegeven als reactie door Ballonnenshop heb ik mijn geld nog steeds niet ontvangen en reageren ze ook niet op mijn mails. Ze geven in mijn reactie ook aan dat dit nooit voorkomt maar aan de reviews te zien is dit niet waar. Denk 2 keer na voordat je hier iets besteld, voor mij NOOIT meer!
Helaas voor de zoveelste keer fout gegaan met mijn bestelling. Een foutje kan een keer gebeuren, maar 3 keer achter elkaar is echt ronduit schandalig. Wil je een medewerker spreken dan krijg je een onhandige AI robot. Voor mij absoluut geen aanrader

Réponse de Ballonnenshop
Op het juiste moment met een perfect…
Op het juiste moment met een perfect verrassings effect 🥰
Slecht begin, goed gerepareerd
In eerste instantie heb ik een slechte review achter gelaten omdat de bezorging niet goed verliep. De chatbot beviel mij ook niet maar ik kon niemand aan de telefoon krijgen. Daarna werd ik door iemand teruggebeld die echt graag een goede oplossing wilde bedenken. Qua tijd te laat maar vanwege de houding wel een groot deel van het vertrouwen hersteld. Ik zou opnieuw durven bestellen:)
Goed opgelost na wat problemen
Ballon netjes binnen gekomen, op Schiphol uit de doos gehaald en zat het touwtje niet vast, daaag ballon, klacht ingediend en ze zouden en nieuwe sturen!! Helaas nooit gekregen maar uiteindelijk heeft hij het goed afgehandeld en het bedrag terug gestort! Prima afhandeling 👍🏻

Klacht bezorging goed opgelost
De ballon die we hadden besteld is helaas niet geleverd door de vervoerder. Na prettig mailcontact heeft balonnenshop.nl het aankoopbedrag volledig terugbetaald en we kregen nog een tegoedbon. Jammer dat de ballon niet bezorgd is maar goed opgelost door balonnenshop.nl.
van slechte naar goede ervaring..
balon besteld voor iemand in het umcg (ziekenhuis) en ook kaartje erbij voor 3,95 op 29 Oktober, op 3 nov nog niet ontvangen, blijkt dat er volgens bezorger niemand in het zkh niemand was om het pakketje aan te nemen? balon is kosteloos naar huis adres gestuurd, maar zonder het kaartje helaas . Jesse van balonnenshop heeft contact met mij opgenomen en een mooie compensatie aangeboden en vandaag opnieuw iemand blij kunnen maken met een balon. prima opgelost, foutje moet kunnen, dank je wel!

Réponse de Ballonnenshop
Goed afgewerkt,optijd kan je van opaan.De bestelling klopt
Omdat het allemaal kloptmet de bestelling