Har fornylig købt et par basic langærmede her og er blevet positivt overrasket over den lækre kvalitet. Så jeg forstår godt den noget højere pris. Kunne dog godt tænke mig, at her var ensfarvede i int... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik et par jeans hjem i en størrelse der ikke svarede til den rigtige størrelse. Jeg returnerede dem og måtte vente op til 10 hverdage på at få mine penge retur. Jeg var i mail korrespondance med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeansene levede i den grad op til min forventning. Fantastisk lækker mørk farve og dejligt tung kvalitet, ja tak👌 Jeg valgte EA rinse wash i 3x, kunne måske godt have valgt 2x. Selv om de er lidt ru... Voir plus
L'entreprise a répondu
Til Flyttesalg på Kigkurren blev garderoben fyldt op med lækre materialer i klassisk design med et twist i skønne farver og design. Virkelig fornøjeligt med dansk kvalitetsdesign, der sigter på d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Verden har ikke brug for mere tøj, den har brug for bedre tøj. Vi brænder for tidløst og miljøvenligt tøj, der altid ligger øverst i garderoben. Tøj som du vil have på igen og igen. Vi brænder for low impact fashion som holder længere, end bare en enkelt sæson. Dette har været idéen bag Basic Apparel siden 2013 og det er det stadig i dag. Hos Basic Apparel drømmer vi om at tegne og designe hver eneste lille detalje, med passion og målrettethed. Vi er et lille team, som elsker tidsløst design og er inspireret af naturen - næsten ligeså meget, som vi elsker naturen selv. Vores passion er at dyrke original og miljøvenligt mode, som får dig til, at føle dig godt tilpas. Vi håber du kan lide vores grundværdier og vil være med til, at gøre modeindustrien til et bedre sted. Vi lægger stor vægt på, hvordan vi producerer vores tøj og hvem vi producerer det med. For at minimere vores CO2-fodprint og sikre den højeste kvalitet, producerer vi hovedparten af vores tøj på familieejede fabrikker i Tyrkiet. Fabrikken har dokumentation for deres sikre og fair arbejdsforhold, hvorfor vi besøger dem regelmæssigt og følger op på kvaliteten af arbejdet. Ingen kan nemlig føle sig godt tilpas i tøj, der produceres under umenneskelige arbejdsforhold.
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Tøjet er for det meste pænt og rart at have på. Har købt en dejlig trøje i merinould. Nogle af sweatrene (“Camilla”) går op i vævningen efter noget tids brug desværre. Har købt et par jeans som sidder godt, men er meget tunge i stoffet.
Langsommelig returproces..

Réponse : Basic apparel
Det mest fantastiske tøj . Super pasform, lækkert materiale og altid de sødeste personer i kundeservice. De bedste anbefalinger herfra

Réponse : Basic apparel
Jeg har købt en superlækker jakke i dejlig kvalitet, den kom hurtigt og alt gik fint!

Réponse : Basic apparel
Har lige modtaget Rinja LS tee i den skønneste kvalitet tynd uld og lyocell. Jeg er normalt meget sart mht uld direkte på kroppen men den kradser slet ikke, men er HELT blød og lækker❤️

Réponse : Basic apparel
Virkelig skuffende kvalitet. Syet i Tyrkiet -alt, alt for hurtigt. Sømmene var løse, knaphullerne helt syet til og sjusket lavet. Er bekymret for hele den ide, jeg troede Basic Apparel byggede på - nemlig bæredygtighed og holdbart tøj. Det er ikke det tøj, jeg fik i hånden. Heldigvis super venlig kundeservice, som jeg nu venter på endeligt svar fra! Men tøjet er blevet for dyrt og lever ikke op til deres kvalitetsmæssige standart.
Og jeg tilføjer dette efter kontakt til kundesupport:
God tilbagemelding og meget venlig kundesupport. Vi fandt ud af det - tak for det! Det sætter jeg stor pris på.

Réponse : Basic apparel
Kvaliteten lever altid op til mine forventninger. Det er tøj, du kan bruge i mange år.

Réponse : Basic apparel
Utrolig nem og hurtig handel. Alt var som det skulle være, og jeg elsker min nye jakke 😊

Réponse : Basic apparel
Yndlingsmærke over dem alle.
Elsker deres tøj. Min garderobe er fyldt med deres tøj :-)

Réponse : Basic apparel
Jeg havde udfordringer med at finde den rette model bukser.
De prøvede alt hvad de kunne for at vejlede mig.
Til trods for vi faktisk ikke fandt den størrelse jeg skulle bruge, i en specifik model. Var det søde ved returnering.
Jeg købe en bluse, som er i lækker kvalitet.
Og jeg vil igen prøve nogle af deres andre modeller jeans. Da kvaliteten virker lækker og ikke er "Made in china!"
De prøver at bruge gode materialer, hvilket betyder noget.

Réponse : Basic apparel
Er ærlig talt træt af at jeres str varierer virkeligt meget. Plejer at bruge str ? i jeans i jeres mærke. Nu er de ca 2 nr for små i samme str
Det samme er gældende for skjorter
Jeg køber ikke jeres tøj længere

Réponse : Basic apparel
Forleden lavede jeg et køb, hvor min mobil autoudfyldte oplysningerne med min gamle adresse. Jeg fik fat i kundeservice, som hurtigt fik ændret bestillingen og sendt pakken hen til min nye adresse. Supergod service! Jeg har desuden handlet mange gange ved Basic Apparel og alt deres tøj er bare så lækker kvalitet. Ikke sidste gang jeg køber tøj hos dem!

Réponse : Basic apparel
Skjortens farve var desværre noget anderledes end på foto

Réponse : Basic apparel
Hurtig levering og rigtig god service og skønne produkter

Réponse : Basic apparel
Virkelig lækre produkter og fantastisk kvalitet.

Réponse : Basic apparel
Jeg har oplevet rigtig god kundeservice fra Basic Apparel. Og tøjet er flot, sidder godt og i god kvalitet. De var meget hjælpsomme, da der var sket en fejl ved min ordre, og løste det hele enormt tilfredsstillende.

Réponse : Basic apparel
Super hurtig ekspedition og lækre produkter- Bestemt ikke sidste ordre til Basic Apparel 👍

Réponse : Basic apparel
Købte en fin jakke, super hurtig levering og mega god kvalitet. Også en meget fin indpakning.
Og skønt koncept med fokus på slow fashion, low impact og godt arbejdsmiljø for dem der syr det✨

Réponse : Basic apparel
Jeg har efterhånden en del tøj i garderoben fra Basic apparel, og det er utrolig god kvalitet. Det holder sig bare så flot vask efter vask.
Jeg er også glad for det ofte ret klassiske look, som gør jeg kan sammensætte på tværs med meget andet tøj.
Så jeg er en meget tilfreds bruger og kommer helt sikkert til at investere i mere.

Réponse : Basic apparel
Jeg er rigtig glad for tøjet - MEN det STINKER af et eller andet virkelig stygt parfumestof. Da jeg havde vasket det nye tøj og hængt det op på badeværelset, lugtede det stadigvæk helt forfærdeligt. Jeg er parfumeallergiker og forudser, at tøjet må vaskes gentagne gange, før jeg kan bruge det - det er ikke godt for tøjet, heller ikke for hverken miljøet eller min pengepung. Det nytter ikke, at tøjet er fremstillet af økologisk bomuld, hvis det ikke bliver behandlet nænsomt i den videre proces.

Réponse : Basic apparel
Eminent lækkert tøj og pasform😍 samt hurtig levering og gode rabatter indimellem

Réponse : Basic apparel
En savoir plus sur les différents types d'avis.