Vi har tidligere købt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste køb oplevet super rådgivning, via mail, så sender de bedste anbefalinger både i forhold til produkter og ser... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde fulgt lidt med på Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god måde at komme igang på, og især Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glæde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... Voir plus
L'entreprise a répondu
Dårlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra så effektivt som der vises på videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfølger laver sorte misf... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, børste mv. Jeg har været SÅ glad! Især for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Basic Clean er leverandør af højkoncentrerede rengøringsmidler til det professionelle marked. Vores rengøringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengøringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengøringsmidler gør rengøringen let og lige til. Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler, men med Basic Cleans rengøringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengøringsmidler, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål angående vores rengøringsmidler eller rengøringsudstyr...
Aalborgvej 32, 9575, Terndrup, Danemark
A répondu à 93 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
I 40 år har jeg ledt efter rengøringsmidler der virker mod mug og kalk. Nu har jeg fundet det. Tak!

Réponse : Basicclean
Jeg købte skumudlæggerpakken og kunne ikke få skumudlæggeren til at fungere. De ville have den sendt retur til test. Fik at vide at den virkede og at jeg skulle betale porto for at få den retur igen.
Jeg kan stadig ikke få den til at virke.
Jeg kan absolut ikke anbefale skumudlæggeren

Réponse : Basicclean
Kundeservice er hurtig til at svare på spørgsmål, og da jeg modtog en vare med hul i, var de også hurtige til at sende en ny vare.

Réponse : Basicclean
Afgjordt de bedste rengøringsmidler på marked. Jeg er kæmpe fan:-)

Réponse : Basicclean
Har købt flere produkter derfra, nogen holder "hvad de lover", og andre er til at smide i skraldespanden...
Deres sprayflasker er af utrolig ringe kvalitet, jeg har nu 10 stk, hvor der intet kommer ud af som forstøver, men det løber bare ned af flasken, eller også kommer der intet ud...
Har skrevet det på et af deres opslag på FB, men sjovt nok var jeg den eneste der IKKE fik svar, hvilket andre også kommenterede på...
Dårlig service...

Réponse : Basicclean
Fantastiske produkter og kundeservice.
Kommer aldrig til at bruge andre rengøringsmidler 😘

Réponse : Basicclean
Modtog vare med mug på og fik en mail hvor der stod: Beklager det har vi ikke oplevet før.
Det var det - ikke noget med at sende ny vare eller noget
Jeg har ingen glasrens bestilt hedder ikke Mette men har derimod lagt næsten 600 kr til 2 startpakke med mug/skimmel

Réponse : Basicclean
Jeg er rigtig glad for produkterne, de lever op til mine forventninger.
Det der trækker min anmeldelse ned, beror udelukkende på kundeservice delen, at jeg har bestilt en vare som var en fejl ved, dette vil i så eftersende, men opkræver mig for fragt, den udgift synes jeg 100% burde lægge på jer.
Det i kunne tilbyde mig var 15% rabat eller at jeg bare kunne sende varende retur. Det vil jeg genoverveje til en anden gang.

Réponse : Basicclean
Jeg har bestilt ved jer for en uge sidden men intet modtaget endnu???? Det er utroligt det skal tag så langt tid… man skal IKKE stå og mangle da det tager laaang tid før man modtager tingene . Køber aldrig noget ved jer mere .

Réponse : Basicclean
Har nu flere gange købt rengøringsmidler hos dem, og jeg har intet negativt at sige. Ovnrens virker, kalk fjerner virker, vindue rens virker. Har lige fået glas rens, stål rens, shine op, og skure creme hjem, glæder mig til at bruge det. Ingen problemer med levering. Gode videoer på hjemmesiden

Réponse : Basicclean
Elsker alt ved disse rengøringsmidler! Bruger kun dem fra BasicClean!

Réponse : Basicclean
Fantastiske produkter der virker! Super god kundeservice. Jeg har bestilt der flere gange og hver gang god og hurtig levering.

Réponse : Basicclean
Købte en flaske 10 mug og skimmelrens.
Indholdet er 100% “klorin”, som jeg kunne ha købt til en femtedel af prisen i et supermarked.
Ren klorin er desuden hverken sikkert eller sundt at bruge koncentreret eller i små rum.
Nej tak herfra.

Réponse : Basicclean
Har bøvlet med sorte fuger på mit badeværelse i årevis…men efter 10 min. med mug og skimmelrens , og lidt knofedt, er min bruseniche så god som ny! Er meget imponeret☺️

Réponse : Basicclean
Jeg har gennem længere tid, købt forskellige produkter fra BasicClean. Hver gang er jeg blevet overrasket over, hvor gode deres produkter er. Kludene er de absolut bedste, inden for rengøring/køkken osv. Jeg købte en spand med hjul til, og var i vildrede med hvordan, de skulle sættes på. Jeg mailer og spørger, for ikke at ødelægge dem. Jeg får svar indenfor 10 min. Jeg er stadig ikke sikker, da jeg tror jeg bliver misforstået undervejs. Spørger mere uddybende. Får igen et svar indenfor 10 min. Nu er jeg helt med på hvordan, så de ikke bliver ødelagt. Jeg skriver en takke mail retur, og får igen positiv respons. Jeg kan virkelig anbefale de produkter jeg har købt derfra. Rengørings midler, støvsuger, Kludene, støvsuger og nu min spand med hjul og hele gulvpakken.

Réponse : Basicclean
Jeg har en gummifuge i brusenichen som i årevis har været kulsort af skimmel, og jeg har forsøgt alskens midler uden det mindste resultat. Så forsøgte jeg med Basiccleans Mug- og Skimmelrens som et sidste skud inden en hel udskiftning af fugen - og det virker! Jeg har givet fugen 3 gange rens á 10 minutter nu, og skimmelen løfter sig stille og roligt, så fugen nærmer sig sin normale grå farve. Jeg tænker den lige skal have et par gange mere før jeg er helt tilfreds.
Stor anbefaling af produktet.

Réponse : Basicclean
Ganske fin leveringstid - købte 2 tøjstativer til væggen. Fin kvalitet, dog var skruerne så ringe at de ikke engang kunne skrues i. Lidt en skam da prisen er ok høj.
Svar: har været i kontakt med jeres kundeservice dog uden den store hjælp . Og nu det jo over 4 mdr siden jeg lavede min anmeldelse .. så jeres svar tid er da lang

Fine rengøringsprodukter.
Købte dog et vægmonteret tørrestativ 100x80. Lige som vi manglede. .. Men, billedet af varen stemmer desværre ikke overens med produktet der sælges på hjemmesiden. Det ser ud til at der mangler en eller to stænger, da siderne stikker 10-15 cm ud i rummet. Vi troede det var en fejl og kontaktede firmaet. Lad være med at købe det, man bliver desværre kun skuffet. De vil ikke tage den retur, fordi vi har åbnet pakken. Øv!

Réponse : Basicclean
Fantastiske produkter, der virker, og gode videoer, som viser, hvordan man bruger produkterne. Tak for en super god kundeservice, da jeg havde brug for produkter akut.

Réponse : Basicclean
En savoir plus sur les différents types d'avis.