Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har tidligere købt produkter, som har hjulpet os meget. Herudover har jeg ved seneste køb oplevet super rådgivning, via mail, så sender de bedste anbefalinger både i forhold til produkter og ser... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde fulgt lidt med på Insta, og startede med en Ja-tak-tilbudspakke. En god måde at komme igang på, og især Mug-skimmel sprayen har vi haft stor glæde af. Jeg er en lykkelig ejer af en campingvo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig kundeservice, da der ikke rigtigt bliver besvaret mails. Produktet er okay, dog langt fra så effektivt som der vises på videoer basicclean laver. Mikrofiberkluden som medfølger laver sorte misf... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg købte “Louises favoritter” som inkluderer kalkrens, mug og skimmel, unirens samt klud, svamp, børste mv. Jeg har været SÅ glad! Især for kalkrensen, endelig et produkt der virkelig virker! Mine kl... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de nettoyage

Informations provenant de diverses sources externes

Basic Clean er leverandør af højkoncentrerede rengøringsmidler til det professionelle marked. Vores rengøringsmidler forhandles via vores hjemmeside eller via vores kundecenter. Vi udbyder en enkelt og overskuelig produktserie af rengøringsmidler, og det er ekstremt vigtigt for os at vores rengøringsmidler gør rengøringen let og lige til. Rengøringsmidler er ikke bare rengøringsmidler, men med Basic Cleans rengøringsmidler får du den bedste kvalitet og dermed de bedste resultater. Vi håber at du bliver glad for vores rengøringsmidler, og vi er altid behjælpelige hvis du har spørgsmål angående vores rengøringsmidler eller rengøringsudstyr...

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 93 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

KÆMPE KÆMPE ANBEFALING 🤩

Jeg laver aldrig anmeldelser, men disse produkter er så gode, at jeg blev nødt til at dele!

Jeg bor i et ældre hus, hvor silikonefugen i alle vinduer bliver ramt af sort skimmelsvamp. Jeg har prøvet skimmel/mug produkter fra diverse andre mærker, klor og endda en dampmaskine. De mørke belægninger har jeg aldrig kunne fjerne, indtil jeg prøvede basic clean’s mug og skimmelrens. Efter 5 minutter var de lysegrå silikonefuger som nye! Det var virkelig som MAGI!

Ovnrensen er virkelig også effektiv og deres poleringspasta er seriøs også genial til at fjerne f.eks. mørke streger på paneler fra støvsugeren, eller hvis børnene får tegnet på andet end papiret 😅

Kæmpe kæmpe anbefaling herfra!! 🫶

18 juillet 2025

Hej Trine :)
tak for dine flotte anmeldelse og søde ord
det betyder mega meget for os :)
må du få en dejlig sommer

Kæmpe anbefaling her fra

Kæmpe anbefaling her fra. Quick fix spray er en life saver. Vi brugte den ved flytterengøring og den tog stort set alt. Jeg havde glemt at bestille kalkfjerner og skyndte mig næste morgen at sende mail, og Dorte ringede nogle timer senere hvor vi fik lavet aftale. Ordren kom 1-2 dage efter bestilling søndag aften.
Og så er tingene ikke dyre.
Jeg skal i hvert fald handle her mange gange fremadrettet! 🤩

15 juillet 2025

Hej Maria
1000 tak for din søde og flotte anbefaling,
Må du få en dejlig dag

Noté 1 sur 5 étoiles

Utilstrækkelig tilbagebetaling og manglende respekt for forbrugerloven

Jeg har købt to væghængte tørrestativer hos Basic Clean, og min oplevelse har været skuffende på flere niveauer – både hvad angår produkternes kvalitet og virksomhedens håndtering af reklamation og fortrydelsesret.

Efter ophængning af det første stativ konstaterede jeg hurtigt, at kvaliteten var langt under forventet. Konstruktionen virker skrøbelig og ustabil, og materialevalget svarer ikke til den pris, der er betalt. På baggrund af dette besluttede jeg ikke at pakke det andet stativ ud og kontaktede derefter Basic Clean med henblik på returnering.

Virksomhedens svar var dog både skuffende og juridisk problematisk. De tilbød mig kun 70 % tilbagebetaling for det stativ, der aldrig er blevet åbnet eller taget i brug, og blot 30 % tilbage for det ophængte stativ – med henvisning til, at det har været monteret og derfor ikke længere kan returneres til fuld pris.

Det er vigtigt at understrege, at man som forbruger ved fjernsalg har 14 dages fortrydelsesret (jf. forbrugeraftaleloven), så længe varen ikke er taget i egentlig brug. En simpel montering med henblik på at vurdere produktets egenskaber falder inden for den rimelige afprøvning, som loven tillader. Endvidere har forbrugeren 2 års reklamationsret (jf. købeloven), hvis en vare ikke lever op til det, man med rimelighed kan forvente – hvilket i dette tilfælde er tilfældet.

Det er uacceptabelt, at en virksomhed forsøger at omgå forbrugerbeskyttelse ved at udbetale en vilkårlig lav procentsats for en uåbnet og ubrugt vare, og samtidig nægter at anerkende en reklamation for et produkt, der tydeligvis ikke lever op til forventningerne. Det virker som et forsøg på at udhule gældende forbrugerrettigheder.

Jeg kan derfor ikke anbefale at handle hos Basic Clean og vil opfordre andre til at være yderst opmærksomme, hvis de vælger at gøre det. Kundeservice og returpolitik lever slet ikke op til, hvad man kan forvente af en seriøs virksomhed.

22 juillet 2025

Hej Signe
Hvor er vi ked af du laver sådan en anmeldelse af os.
vi er endnu mere ked af du tænker at det er her du skal ytre dig når vi er i dialog pr mail med dig,
hvor vi også har forklaret dig grunden til det er sådan.

Produktet er nøjagtig som du ser og er beskrevet på produktsiden.

om du har set produkt videoen eller ej kan vi desværre ikke sige, men der ville du opleve nøjagtig det du sender os på din video.

Vi har kreditere noget af værdien på det produkt som har være anvendt og returneret med brugs mærker, og du har fået 100 % tilbage på den som var delvis ud pakket.

Derfor synes vi ikke det var rimeligt at du lavede denne anmeldelse

Video misvisende

Jeg købte tidligere på året ‘startpakken’. Så vidt jeg kan gennemskue hedder den nu ‘Intropakken’. I den forbindelse vises en video om anvendelse af Toiletrens kombineret med Kalkrens. På denne video bruges ikke ansigtskærm - og statisten ligger endda ret tæt på toilettet - uanset ar dette er foreskrevet på den nr. 6 (kalkrens) jeg har modtaget. I øvrigt er der en smart ‘spraytud’ på flasken, hvilket der jo ikke er i ver. 6 i start-/intropakken:-(

12 juillet 2025

Hej Blume
Hvor er jeg ked af din anmeldelse , i stedet for du havde kontakte kundeservice og vi kunne have talt om de ting, som undre dig :)
jeg vil ønske dig en fantastisk dag og god sommer

Noté 5 sur 5 étoiles

Prøvede deres nye produkt til terrazzo…

Prøvede deres nye produkt til terrazzo bordplader og det er jeg glad for.
Allerede efter første behandling kunne man se en kæmpe effekt
Dejligt jeg endelig har fundet et produkt der virker på min bordplade - og generelt virker alle deres produkter rigtig godt

7 juillet 2025

Hej
1000 tak for dine søde ord og flotte anbefaling, det betyder enormt meget for os.
Må du få en dejlig sommer

hurtig virkning

Simpelt, nemt af bruge og hurtig virkning produkter og god kunde service

24 juin 2025

Hej Stian
1000 tak for dine søde ord, det betyder enormt meget for os.
rigtig god sommer :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid hurtig levering og de bedste…

Altid hurtig levering og de bedste produkter, kan 110% anbefale dem.

21 juin 2025

Réponse : Basicclean

1000 TAK For din fine anmeldelse! den varmer vores hjerter !

KH Ricco
Adm. direktør

Noté 5 sur 5 étoiles

Har brugt skimmelfjerneren på silikone…

Har brugt skimmelfjerneren på silikone fuger og er det eneste jeg nogensinde har prøvet der virker. Stor anbefaling herfra

6 juin 2025

Hej
Tak for din søde og flotte anmeldelse
Det sætter vi enormt meget pris på :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service i særklasse!

Kan på det det varmeste anbefale Basicclean.
Yderst hjælpsomt personale, hurtig levering og fantastiske produkter!

3 juin 2025

Hej Maria
tak for din søde anmeldelse
og rosende ord, det betyder enormt meget for os

Noté 1 sur 5 étoiles

Mug og skimmelrens virker ikke

Mug og skimmelrens virker ikke, som i overhovedet ikke

4 juin 2025

Hej Michael

Hvis du ikke har succes med Mug og skimmelrens, kan det være fordi duber hårdt ramt.

Men bare rolig du skal ikke opgive, for der er råd herfor, øg virketiden til 30-60 minutter og lad være med at fugte området først.

Jeg beder en medarbejder kontakte dig og hjælpe dig helt i mål...

Ps. Du må gerne sende nogle billeder til info@basicclean.dk

Fantastisk produkter de har

Fantastisk produkter de har! Kan kun anbefaler og købe ved Basicclean. Troede ikke på det virket, men tog fejl.
Har købt et par gange ved Basicclean nu og kommer til det igen!
God service også.

Stort ros til dem herfra.

3 juin 2025

Hej Karina
1000 tak for din flotte anmeldelse.

Glasbrusevæg med kalkpletter

Jeg har en glasbrusevæg med kalkpletter som jeg ikke kunne fjerne.
Jag har prøvet næsten alt - intet kunne fjerne kalkpletterne
Jeg tænkte en sidste forsøg med SHINE UP POLERINGSSÆT - og med lidt knofedt er alle kalkpletter væk
Kan virkeligt anbefales
Tak for det

20 mai 2025

Hej Helle
1000 tak for din flotte anmeldelse

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, som med hver deres egne virkning næste selv løser opgaverne 👏 super vejledning og videoer som viser hvordan hvis man er i tvivl

20 mars 2025

Hej Dorte
tak for din søde og flotte anmeldelse

Kalkrens Basic 6 virker

Kalkrens Basic 6 virker. Endelig et produkt jeg kan bruge og som fjerner kalken. tusind tak og en rigtig flot service 🙏😊

23 mai 2025

Hej Anita
Tak for din flotte anmeldelse og søde ord
det sætter vi enormt stor pris på :)

Fup og svindel

Fup og svindel, købte 10 Mug flasken, det er direkte klorin de har brugt intet andet, smut i butikken og snup det for 20kr hvis det er klorin i vil bruge!

20 mai 2025

Kære Kursat

det er på ingen måde, udelukkende klorin, der er i dog en af de aktive ingredienser, og du kan heller ikke opnå de samme resultater.

Hav en dejlig dag!

kh Ricco

Jeg handler løbende hos Basicclean

Jeg handler løbende hos Basicclean - i dag oplevede jeg yderligere fantastisk service, hvor jeg fik opkald i stedet for mail i forbindelse med min ordre. Det var sådan en positiv oplevelse. Varerne er virkelig også gode og stabile.

19 mai 2025

Hej Dorthe
tak for din flotte anmeldelse og søde ord,
det betyder enormt meget for os. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Har købt kalkfjener det er et…

Har købt kalkfjener det er et fantastisk godt produkt kan kun anbefales 👍👍

13 mai 2025

Hej Kenny
tak for din flotte anmeldelse og rosende ord, det betyder enormt meget for os :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig gode produkter de har.

Jeg har altid haft god erfaring med Basic clean, deres produkter er rigtige gode, og en rigtig god service når man henvender sig,hvis noget er galt,de er hurtige til at svare på mail. Handler gerne igen.

9 mai 2025

Hej Johna :)
tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.

Noté 2 sur 5 étoiles

Spild af penge - ingen effekt

Jeg bestilte Mug- og skimmelrensepakken fra basicclean.dk og anvendte produktet som foreskrevet. Produktet havde desværre slet ingen effekt på de sorte pletter på mine fuger, selvom jeg behandlede tre gange. Desværre spild af penge.

4 mai 2025

Hej AG
tak for din anmeldelse
jeg beklager din oplevelse
nogen gange skal processen gentages flere gange, det kommer jo meget an på hvor længe det har været og hvor meget det er.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus