Positiv opplevelse så langt. Oversiktlig nettside med god info om delene og bra kundeservice. Veldig enkelt og trygt å returnere deler som ikkje passer, fra utleveringssted på Kleppe. Pengene tilbake... Voir plus

Meget fornøyd med BDbildeler. Handlet deler der flere ganger, aldri fått feil deler (jeg sjekker alltid med originalkatalog før jeg bestiller), prisene er ganske bra og det er utrolig greit at d... Voir plus

L'entreprise a répondu

Varen er ikke kommet og ingen info. Jeg hadde ikke tid til å vente og tenkte siden jeg ikke har fått noe info er den sikkert kansellert. Jeg måtte kjøpe delen en annen plass så ordren kan slettes Mvh... Voir plus

L'entreprise a répondu

Veldig bra bildeler på Sørlandet. Bestiler veldig ofte og aldri har hatt noen problemer 👍 Anbefaler 💪

1. Magasin de pièces détachées automobiles
  2. Magasin de pièces auto d'occasion

Écrit par l'entreprise

Bdbildeler er en nettbutikk med bildeler, motoroljer, verktøy og tilbehør. Vårt tilbud inkluderer kun nye reservedeler til alle merker og modeller av personbiler og lette nyttekjøretøyer. Du får en tilstrekkelig produsentgaranti for alle deler kjøpt hos oss. Vi leverer reservedeler så raskt som mulig til adressen du velger. Du kan hente delene på hjemmeadressen din, adressen til bedriften der du jobber eller på hvilken som helst adresse som passer deg. Vi kan også sende deler direkte til ditt bilverksted. Vårt team av erfarne eksperter sjekker nøye hver innkommende bestilling for å sikre at du får den riktige reservedelen til kjøretøyet ditt. Hvis du ikke kan velge delene selv, trenger du hjelp eller en profesjonell anbefaling, ta gjerne kontakt med oss.

4,5

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

STYR FOR ALT I VERDEN UNNA DISSE

Utrolig dårlig service. Best en del som viste seg å ikke passe, delenr på den gamle og den jeg bestilte var korrekt. Men det passet ikke samt at det var en defekt vare, mulig at det er ifra produsenten sin side. De sa at jeg må måle diameteren men hvordan i all verden skal en klare å gjøre det når det IKKE står diam på delen, er så dumt at jeg finner ikke ord som egner seg på trykk. De svarte at det kan være forskjellige diam fra andre leverandører en orginal, isåfall må de opplyse om det ville jeg ha trodd. Dette er virkelig ille. De svarte at dette er en produsent de selv ikke ville ha kjøpt ifra, hvorfor i alle dager selger de det da? Helt utrolig (sarkastisk). Jeg returnerer delen som avtalt, printer ut returseddelen og for får sikkerhets skyld vill jeg ha en bekreftelse fra posten på at det er sendt, heldigvis at jeg gjorde det.
De skulle ha tilbakebetalt meg dette den 24 sept, men hvor det er blitt av vet de tydeligvis ikke. På toppen av alt rote ifra de samt info om deler de selger ikke er noe de selv ville ha brukt så skal jeg belastes for porto på 130 kr. Så mao skal jeg straffes med 130 kr i porto for en defekt del pluss at det ikke er rett del. Helt utrolig fantastisk (sarkastisk) En blir så klart mektig forbanna når de samtidig har ROTET BORT mailen en har sendt 🤬 Hadde det vært mulig hadde jeg virkelig hoppet ut på andre siden av tlf og tatt dette irl.
Dette er til dgd noe av det værste jeg har opplevd fra en bildeler leverandører.
De skjønner heller IKKE hva en sier.
Hold dere for alt i verden vekk ifra disse useriøse aktørene.
Den beste klageinstans er Forbrukerrådet (indirekte)

13 octobre 2025

Gode priser.

Første bestilling herfra,alle deler perfekt 😊 Lite trekk på leveringstid denne gang.Ok priser.Bestiller nok flere ganger.

23 septembre 2025

Kjapt og enkelt

Alt var veldig lettvint og gikk raskt

28 juillet 2025

Godt å høre at du er fornøyd, Mohammed! Velkommen tilbake!😊

Good web page

Good web page. Easy to find parts. Quick service.

23 juillet 2025

Réponse de Bdbildeler

Thank you for your feedback! 😁

Jeg er veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd, bare kan det bli litt kortere ventetid på bestillingen.

24 juin 2025

Réponse de Bdbildeler

Takk for tilbakemelding! Ved stor pågang eller rundt helligdager kan det forekomme forsinkelser. Vi gjør vårt ytterste for å sende ut forsendelsene så fort som mulig. 😁

varen jeg bestilte funka bra

Helt bra på varen jeg bestilte funka som dét skulle, men dere må få opp farta på levering det gikk tregt

26 mai 2025

Hei Jan Ivar,
Vi opplever ofte tilbakemeldinger på lengre leveringstid rundt helligdager. Vi beklager for forsinkelsene disse medfører, og gjør selvsagt vårt ytterste for å sende ut bestillingene fortløpende. :)