Laver en bestilling på to serum hos Bellashop til 516. kr inklusiv levering. Modtager ikke nogen ordrebekræftelse?? Nu er der gået tre uger og jeg har intet hørt jeg er blevet snydt. Sender fem mai... Voir plus

De fortjener bedre anmeldelser. Jeg bestilte en rullekravebluse som blev forsinket. Gik ind og tjekkede trustpilot og tænkte med det samme jeg var blevet snydt. Men da jeg fik varen efter to uger va... Voir plus

1,6

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

1,6

Tous les avis

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nu har jeg ventet på mine sko i snart…

Nu har jeg ventet på mine sko i snart en måned . Intet hørt andet end de var på vej. Ka ikke være rigtig at Temu er hurtigere . Man skriver mail til dem. De undskylder at de har så mange ordre. Ikke i orden. Og jeg ka ikke trække pengene tilbage for dem har de sørget for at få. Føler lidt jeg måske er taget i måsen

3 août 2026

Fup du får ikke dine varer

Fup, de trækker penge, selvom man ikke har fuldført ordren. Og så bliver man spammet med mail om at ordrerne er på vej men de svarer ikke på det man rent faktisk spørger om. Jeg tænker at jeg godt kan sige farvel til de penge, til trods for at jeg aldrig trykkede på bestil

19 août 2026

SVINDEL

Ren fup. Pengene bliver trukket på kontoen med det sammen men varene kommer aldrig trods mail om at de undersøger ved fragtfirmaet. Burde være nemt at undersøge hvis der var et trackkingnummer men det findes ikke. FUP, SVINDEL og BEDRAGERI, så hold jeg langt væk herfra

13 août 2026

Hold jer langt væk dette bedrageri…

Hold jer langt væk dette er en bedrageri virksomhed de svare ikke på tlf opkald og heller ikke på mail konen har bestilt nogle cargo bukser men blev i tvivl om dem og vi har nu fundet den samme model langt billigere på shien og temu vi har nu efter spurgt og få pengene tilbage men de svare ikke vis man har betalt med kreditkort hos denne svindel virksomhed anbefales det at lukke sit bankkort og få nyt da de gemmer oplysninger til sen hen at svindle deres kunder samt sælge person og bank oplysninger på det sorte net. Vis virksomhed læser med se at få tilbageført de penge for ordre#6724

5 août 2026

Her snyde de og bedrage folk så det…

Her snyde de og bedrage folk så det står ud af begge ører. Falske reklamer. Og de lyver. Man ville give mig 50% af mine penge tilbage men jeg for bare ikke en krone. Nu er det gået over en måned. Og de siger jeg har selv gået med til deres eller godkendt handelsbetingelser. Ja men det var jo inden de indrømmer at deres reklame var falsk. Tænk de indrømmer at deres reklame er falsk også vil de ikke send dig dine penge retur
svindler bedrager og tyve

3 août 2026

Styr langt uden om denne butik

Styr langt uden om denne butik

Min oplevelse har været intet mindre end katastrofal. Produktet markedsføres som en 2 TB "Portable SSD", men ydelsen er så ekstremt langsom, at det er tæt på uanvendeligt i praksis. Selv kopiering af små tekstfiler foregår i sneglefart, og almindelig filoverførsel bliver en tålmodighedsprøve.

Købet virkede i forvejen mistænkeligt billigt, og efterfølgende gav virksomhedens kommunikation mig desværre ikke større tillid. Det hele efterlader et samlet indtryk af en forretning, jeg på ingen måde har lyst til at handle med igen.

Jeg kan på ingen måde anbefale at købe elektronik herfra. Brug lidt flere penge hos en velrenommeret forhandler – det ville jeg ønske, at jeg selv havde gjort.

Dette blev en dyr lærestreg, og den fejl begår jeg kun én gang.

Hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det det sandsynligvis også. Jeg håber, denne anmeldelse kan spare andre for den samme oplevelse.

28 juillet 2026

Virksomheden er direkte fup

Virksomheden er direkte fup. De sælger harddiske på 10tb men som faktisk kun har omkring 16 gb plads. De bruger falske anmeldelser da man kan se alle de positive er fra usa eller storbritanien mens de negative er fra danmark. De svarer ikke på support henvendelser

8 juillet 2026

Don’t buy anything from…

Don’t buy anything from belladanmark-dk.com

I received the cowboy boots that i buy from not buy anything from belladanmark-dk.com and I am shocked because they tricked me. The boots I received are made of PU leather (Polyurethane leather) and not real leather as the ones on the website show. In reality the boots I received are some cheap crap that even the size 44 that I ordered does not fit because they are smaller, I think they are 43 and I cannot wear them. the fact that you cheated me by sending me a pair of artificial leather boots and you did not respond. What they are doing now proves that they are scammers who are fooling people by selling them garbage products as quality products. I will write all over the internet about the fact that they are scammers and that people should not buy anything from belladanmark-dk.com

23 décembre 2025

Fantastisk shoppingoplevelse

Fantastisk shoppingoplevelse. Hjemmesiden er nem at navigere, bestilling enkel, og produkterne ankom i perfekt stand. Jeg vil anbefale denne butik til familie og venner.

24 septembre 2025

Even 1 Star Is Too Much

I completely agree with the other negative reviews. My experience with Belladanmark DK was extremely bad. The product quality was poor and absolutely not worth the price.
Trying to return the item was a nightmare. The return process is unclear, and the return form is not even available on their website. When I finally got information about returning the product, I discovered that although their website lists a return address in London, the actual return address is in Albania — and you have to pay for the return yourself.
Customer support is unhelpful, and getting a refund feels almost impossible. Overall, this shopping experience felt misleading and very frustrating. I strongly advise others to think twice before ordering from this site.

3 décembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit