Bellashop Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Svindleri, produkterna matchar inte det som de visar på sin webbplats. De utlovar öppet köp och möjlighet till retur, men när man försöker kontakta Bellashop får man svar från en automatiserad e-pos... Voir plus

Kan svært forestille mig en butik, der leverer bedre service og bedre produkter end bellashop.dk. Produkterne er noget af det bedste, vi har prøvet og Sabina sender altid en varm hilsen med samt ofte... Voir plus

1. Boutique de santé et beauté
  2. Fournisseur de produits de beauté

Écrit par l'entreprise

BellaShop.dk er en dansk forhandler af naturlig skønhedspleje. Vi har tidligere gået under navnet BellaBellacci.dk, men skiftede i august 2020 navn til BellaShop.dk. Udover navneskiftet er alt andet som det plejer.

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Since it’s a Danish site

Since it’s a Danish site, I thought the order would arrive quite quickly, but I was wrong. The order comes from China and takes a long time to arrive; even then, you don't actually receive the package, even though Dao claims they delivered it.👎👎👎

19 septembre 2026

🖕 det er hvad jeg har til jer!!

🖕 det er hvad jeg har til jer!!
Hold jer langt væk, har modtaget en billig Kina brille som overhovedet ikke ligner dem jeg har bestilt, hverken i form eller farve

15 septembre 2026

Ringe kvalitet

Vild lang leveringstid. Men varerne ligner også Kina produceret.
Det ser helt anderledes ud og er i dårlig kvalitet.
Kan ikke anbefales...

8 septembre 2026

FALSK REKLAMER

FALSK REKLAMER. ÆGTE LEDER. PASSER IKKE DET SKRIVER DE OGSÅ EFTER 15 MAILS. SÅ DE LOKKER FOLK TIL AT KØBE MED EN FALSK REKLAME. OGSÅ SKAL JEG BETALE MELLEM 140 OG 399KR FOR AT SENDE DERES FALSK VARE RETUR VIS JEG VIL HABE MINE PENGE. OG JEG HAR BESTILT SKO I STR.43 OG FÅR EN STR.42 OGSÅ SKAL JEG SELV BETALE FOR AT RETTE DEN FEJL DE HAR BEGÅET. DE SKRIVER OGSÅ AT DE VIL FINDE EN LØSNING DER ER BEST FOR MIG. DET ER JO EN LØGN. VIS JEG SKAL BETALE OP TIL 300KR FÅR AT RETTE DERES FEJL SÅ ER DET DEN BEDSTE LØSNING FOR DEM OG IKKE FOR MIG. KUNDESERVICE VED DE SLET IKKE HVAD ER. HER VIL DE BARE HAVE FOLK PENGE ELLERS GØR MAN DA IKKE SP MEGET UD AF AT SNYDE FOR MED FALSKE REKLAMER

30 juin 2026

No refund despite promise of refund

I ordered from Ballbella and was disappointed with the quality and accuracy of what I received compared to what was shown online. I was unable to get the full refund or any refund at all that I was promised.

I also found it concerning that I could not find a way to leave a review directly on their website, even though they display customer reviews. I also could not find a Google review option, which makes it difficult for customers to share honest feedback. I would strongly recommend that other brides research outside reviews carefully before ordering and save screenshots of the product listing, order confirmation, and all communication.

19 mai 2026

Glem alt omkring returnering

Glem alt omkring returnering
Jeg fik en trøje til jul som jeg gerne ville have byttet. Man skal skrive en mail til dem og få en returlabel sendt. Men gæt hvad ingen svar overhovedet. Har sendt 4-5 mails og har ikke fået noget svar.

1 janvier 2026

Bellashop, Odense, Sedenvej

Bellashop, Odense, Sedenvej, fremsender ikke de bestilte produkter, hvorfor vi kontaktede dem via hovedmail samt via den beskedfunktion som er på hjemmesiden.
Ingen svar på begge henvendelser, men Bellashop rykker for betaling og varsler med rykkergebyr til gengæld.
Hold jer væk og brug jeres penge et andet ordentligt sted, som ikke tager jeres penge uden at sende det I har betalt for.

5 novembre 2025

Håbsløst - ingen svar på kontakt

Håbløs hjemmeside, der svinger meget i kvalitet. Man får om man er savnet, men produkter som regel udsolgt, eller hvad der nu er galt.
Ingen svar, når man kontakte Bellashop. En meget lille 2´er. Vh Henrik

30 octobre 2025

Købte 2 par vandre støvler str 48.

Købte 2 par vandre støvler str 48.. bruger normalt 47, da de endelig kom som str 48 var alt ok ind til at jeg skulle prøve dem de var ikke større end størrelse 46 max..
Jeg begyndte en mail korrespondancer med deres såkaldte kunde service, hvilket var en computer 🫣, efter 3 mails starter der en ny tråd og korrespondance starter forfra og pludselig skriver denne computer at da der er for mange tråde igang vil de slette de skrevne mail og kan så starte forfra, tænker det er en del af deres strategi for at folk skal opgive deres forehavende, langt om længe for jeg to muligheder for at returnere.. 1 jeg kan få 40 procent tilbage og beholde varen eller et gavekort på hele beløbet til at handle for, Ingen mulighed for at sende varen retur og pengene tilbage 🫩 vælger løsning 1 og skal så have 40 procent tilbage, hvilket er 212 kr ca. Og de kommer ikke ind på min konto, og når jeg prøver at komme i kontakt med dem vil de have ordrer nummer på varen hvilket ikke eksisterer længere i deres system.. ja så går jeg sku på weekend, og drømmer om at møde den der sidder bar dette svindel firma en mørk aften.. hold jeg væk dårlige vare og ikke eksisterende kunde service..

3 octobre 2025

Hold jer væk fra denne wepshop

Hold jer væk fra denne wepshop. Fortrød mit køb, men de sendte alligevel varen og kræver at jeg betaler for returneringen. Svarer ikke ordentligt på henvendelser.

19 septembre 2025

Fejl-leverance ikke håndteret korrekt!

Bestilte et par støvler str 45. Fik desværre str 43 leveret. Kunne ikke få et nyt par sendt eller alle penge retur. Derimod endte jeg blot med delvis refusion. Skal varer returneres til udenlandsk adresse er det på købers regning. Chatbot taler dårligt dansk og skriver ved flere lejligheder at jeg har fået korrekt leverance (trods mine billeder sendt til dem der viser noget andet). De beklager aldrig deres fejl. Jeg handler ikke der mere.

14 août 2025

BRAS, ubrugeligt

Har købt et par ortopædiske sandaler , troede jeg .
Min normal sko str. er 38 ,jeg købte derfor str 39 og min storetå stritter 1cm ud over kanten .
ALT er plastik , ingen støtte i sålen , kan ikke reguleres ind /ud i remmene da velcro sidder helt forkert . 😑
Det er det værste BRAS jeg har købt , de kan slet ikke bruges …..og så tog det 12 dage før jeg modtog dem .

22 août 2025

Den ringeste service

Den ringeste service, har nu ventet i 4 uger på min bestilling og den er ikke kommet endnu og det eneste man får afvide når man kontakter dem er at den er på vej men kan ikke finde min pakke nogen steder.
Selv pakker fra temu kommer hurtigere og er til at finde.
Bestil et andet sted fra kan ikke anbefale denne😡😡

21 février 2025

Fusk..

Fusk... Bestilt en jakke d. 15 januar.. med levering i løbet af en uge... Nu er der gået en mdr og ingen pakke.. har kontaktet dem flere gange og får et tracking nr til et firma i Japan.. men der findes ik noget på det tracking nr...fusk firma

20 février 2025

Hold jer væk

Hej

Jeg er skuffet ! Har bestilt en sko siden den 27 januar, hvor der stod at jeg modtager inden for et par dage men indtil nu har jeg ikke fået den, og de bliver ved med at rykke datoen for forventet modtagelse. hold jer væk fra denne hjemmeside .. spild af penge .. man betaler og venter og venter og ikke modtage ikke noget som helst

27 janvier 2025

Jeg lagde en ordre d 25/1 og stadig…

Jeg lagde en ordre d 25/1 og stadig ikke modtaget, svaret retur den er forsinket fusk firma

25 janvier 2025
Logo de Bellashop

Réponse de Bellashop

Hej Ann-Marie, er du ikke sød at tjekke hvor du rent faktisk har bestilt fra og så fjerne denne anmeldelse? Du har IKKE handlet hos BellaShop.dk - vi har ingen ordrer fra dig. Du har meget sikkert, lige som så mange andre, besøgt en anden shop og lagt din anmeldelse af dem her hos os.

En sød og dejlig butik

Der var en misforståelse i forhold til mit køb i starten. Men bellashop.dk fikset det og var virkelig søde omkring det. Vil helt klart købe derfra igen, og være tålmodig når tingene ikke går fantastisk som altid. 😊

13 février 2025