Ren fup. Pengene bliver trukket på kontoen med det sammen men varene kommer aldrig trods mail om at de undersøger ved fragtfirmaet. Burde være nemt at undersøge hvis der var et trackkingnummer men... Voir plus
Lisez les avis des autres
Laver en bestilling på to serum hos Bellashop til 516. kr inklusiv levering. Modtager ikke nogen ordrebekræftelse?? Nu er der gået tre uger og jeg har intet hørt jeg er blevet snydt. Sender fem mai... Voir plus
Virksomheden er direkte fup. De sælger harddiske på 10tb men som faktisk kun har omkring 16 gb plads. De bruger falske anmeldelser da man kan se alle de positive er fra usa eller storbritanien mens de... Voir plus
De fortjener bedre anmeldelser. Jeg bestilte en rullekravebluse som blev forsinket. Gik ind og tjekkede trustpilot og tænkte med det samme jeg var blevet snydt. Men da jeg fik varen efter to uger va... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
This is a scamming company.
This is a scamming company, don't trust anyone.
Mega dårlig firma.
Magen til dårlig service de yder. De meddeler at de ikke bytter varen og det står ikke på deres hjemmeside.
Jeg bestilte en skjorte (herre) og den blev bestilt i to størrelser højere end han normalt bruger
Da ordren bekræftes, finder jeg ud af, at varen kommer fra Kina. Det står ikke på deres hjemmeside.
Hold jer langt væk fra at bestille noget hos Bella Danmark.
Jeg har bestilt en trøje
Jeg har bestilt en trøje, som kommer i forkert størrelse. Jeg ønsker at returnere produktet, da de har laaaang leveringstid, så en ny kan ikke nå at komme inden jul (julegave)
De skriver at de har lavet en erstatningsordre - jeg skriver til dem flere gange at det ønsker jeg ikke. Jeg vil returnere produktet og have mine penge tilbage. De bliver ved med at svare at de sender mig en erstatning.
Kan ikke anbefale denne hjemmeside, de vil ihvertfald ikke have at man returnere deres produkter, selvom de har sendt den forkerte vare. Så uprofessionelt.
Billigt l o r t!
Billigt l o r t!
Jeg troede ikke mine egne øjne da jeg åbnede min pakke - med en sweatshirt inde i. Mage til slasket tynd kvalitet fra et eller andet skod-Kina-firma!
Indpakningen! Et kapitel for sig. Jeg troede, det var noget fra DBA pakket ind af et barn. En sort affaldspose-agtig indpakning med bredt klisterbånd kørt rundt om utallige gang, så det lignede en kugle. Og ingen returinfo og firmaet ligger i England og har aldrig set en dansker. Kæmpeskuffelse - og det var julegaven til mit barnebarn? Svindel foretagende
Kvaliteten er SÅ dårlig
Jeg har bestilt en super lækker sweaters til min far i julegave - eller det troede jeg at jeg havde.
Har netop modtaget den efter forsinkelser, og det jeg modtager er en TEMU sweaters. Nylon og med tryk af “sweaters stof”
Virkelig skuffende og virkelig dårlig kvalitet.
Vil ALDRIG anbefale nogle at handle der.
Få nogle bedre produkter, det her er ikke en sweaters men mere en nylon trøje.
Fup og svindel
Jeg modtog intet og kunne ikke få penge tilbage. De skrev at de ikke havde de støvler jeg havde bestilt. Lovede at sende gavekort 2 gange. Skrev til deres kundeservice, det blev slettet
Vare stadig ikke leveret!!!!
Købte et par herresko d 17 november og de er stadig ikke leveret!!! Hold jer langt væk fra dette firma, da det er fup og fidus.😩
Desværre er det fup og fidus og skum og…
Desværre er det fup og fidus / skum og plastic produkter /de støvler jeg modtog var kke engang værd at videregive til andre.Hvis du forsøger at returnerer modtager du 40 procent af beløbet skriver de/og retur omkostningerne til Holland skal du selv betale. Der er desværre mange firmaer som disse der ikke er troværdige..vil ikke engang give 1 stjerne men måtte for at få adgang til dette skriv.
HOLD JER VÆK FRA DETTE L**** FIRMA..
HOLD JER VÆK FRA DETTE L**** FIRMA..
ALT HVAD DE GØRE OG SIGER ER FYLDT MED LØGNE.
Does not repair under Warranty
I had purchased a headset that broke after 2 months. I emailed them twice for a warranty repair but they just rejected without any questions. By the way I have now found the exact same headset on Temu and a lot cheaper
Der står på deres hjemmeside at…
Der står på deres hjemmeside at returnering er let, det er løgn da firmaet ligger i England og hvis man skal have byttet varen skal man selv betale for forsendelsen. Det er meget misvisende at kalde sig for Bella Danmark. Når man har firma i England
Det er ikke et dansk firma
Det er ikke et dansk firma, ligger i England. Det tager en måned at få leveret det bestilte, og så skal man selv betale retur porto ved fejllevering til ENGLAND
Mange falske positive anmeldelser
Mange falske positive anmeldelser
Snyd og humbug, Trustpilot er underrettet
HOLD JER LANGT VÆK FUSK
HOLD JER LANGT VÆK FUSK
Under alt kritik bestiller 11/10 der står senest levering 17/10 d.d 24/10 er vare stadig ikke modtaget . Betaler for skulle havde hjemme levering men får nu af vide de leveres til pakkeshop fandmer ikke iorden hold jer langt væk fea dette fusker firma mand sælger cowbystøvler også folder mand dem på skaftet så der kommer mærker fandmer ikke iorden sidste gang jeg handler der
Jeg venter stadig på min pakke med 2…
Jeg venter stadig på min pakke med 2 par outdoor bukser, lige modtaget en mail at der er problemer med logistikpartner, jeg har ventet over 4 uger på min pakke. tror at det er et snydefirma der ikke holder hvad de lover.
ser nok ikke penge eller bukser, jo måske et par shorts. sørgeligt de vil drive firma på denne måde.
Køb aldrig der
Køb aldrig der, hvis man kunne give minus , havde de fået det😡har ventet i flere måneder og så skriver de i dag , som er den dag de ville levere, at pakken er afleveret…… har aldrig modtaget pakken, og pengene trak de med det samme. Har skrevet til dem, men har bare modtaget et ubrugeligt svar, må desværre nok se pengene som tabt, køb aldrig der😡
Stop køb ikke her
Stop - gør det ikke. Køb ikke hos Bella Danmark. Den har intet med Danmark at gøre. Nul stjerner var mere passende. Produkterne er usle, leveringstiden enorm lang, de har dækadresse i England og produktion i Kina. Sikkert under Temu. Jeg var alt for hurtig. Så billede af en skjorte, jeg ønskede, købte desværre og tjekkede bag efter. Øv dumme lærepenge. Anne Marie
Har lige købt et par støvler og de…
Har lige købt et par støvler og de lever bestemt ikke op til deres beskrivelse af dem!!
Materialerne er SÅ ringe,plastik og IKKE ægte lammeskind indeni!!!!! Fup og bondefangeri!
Har endnu ikke modtaget min varer
Har endnu ikke modtaget min varer, de skriver der er problemer med levering og sender sporing til 2 forskellige leverandører.
Jeg har bestilt en vare for snart 2…
Jeg har bestilt en vare for snart 2 måneder siden. De bliver ved med at skrive den er på vej og jeg skal vente. Men jeg har stadig intet modtaget. Det er jeg ikke tilfreds med.
L’expérience Trustpilot