Berghoffhome Avis 8

4,1

4,1

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Zelden zo’n goede klantenservice geweten!

We hebben 4 maanden geleden een set kookpotten aangeschaft. We waren hier heel tevreden van, maar nu ging de kleur van de handvaten af. Ik heb hier een mailtje voor gestuurd en ik ben super snel en super goed geholpen! Ik heb zelden zo’n goede klantenservice geweten!

18 mars 2026

Slecht verpakt en valt niet onder garantie?

2 pannen besteld in een set. De ene in een mooie verpakking toegekomen en helemaal in perfecte staat. De andere zonder verpakking toegekomen met (blik)schade. Foto’s genomen en naar de klantendienst gestuurd. Ze gaven toe dat de pan normaal een set was en dat die op waren. Dus om me snel te bedienen hebben ze de 2 pannen zo opgestuurd. Waarom die ene dan niet in een verpakking zat geen idee? De klantendienst raadde me toen aan om eens te proberen met polijstpasta. De kras die in de zijkant zat, was er daarmee niet uit. Ik liet dit weten en kreeg volgend antwoord:

“Hallo Lien,

Bedankt voor je verdere toelichting en de inspanning die je gedaan hebt om het met polijstpasta te proberen. Volgens de garantievoorwaarden van BergHOFF worden krasjes en kleine deuken zoals je beschrijft beschouwd als normale gebruikssporen of transportschade, en vallen deze helaas niet onder de garantie. Hoewel deze imperfecties jammer zijn, heeft dit geen invloed op de kookprestaties van je pan.”

Ze kregen 2 sterren omdat ik van mijn andere pan wél heel tevreden ben. Maar ontevreden over de klantenservice.

4 décembre 2025

De Berghoff Home nommies set is…

De Berghoff Home nommies set is superhandig én stijlvol! Je eten blijft echt urenlang warm of koud:) Perfect voor werk en onderweg. Ik ga zeker meer bestellen hier.

8 octobre 2025

Top product

Top product met een meer dan redelijk prijskaartje. Ik koos voor de Belly kookpotten met warm blush grepen: super pannen, warmen héél héél erg snel op! Ze ogen ook nog eens prachtig, niet enkel op het vuur maar ook op de tafel! Superblij!

13 septembre 2025

Very happy with my purchase!

Very happy with my purchase! Beautiful design, outstanding quality and great customer service. Definately will follow-up on the novelties and add something else to my kitchen :) Love it!

3 octobre 2025