Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ellen is een heel rustige geduldige leerkracht. Ze laat Theo zelf nadenken door vragen te stellen over hoe hij bepaalde problemen moet oplossen. We zijn ook heel tevreden over haar flexibiliteit.

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over BijlesHuis. De wiskundelessen zijn duidelijk en goed gestructureerd. Er wordt voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen, waardoor ik echt vooruitgang merk. Zeker een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn zoon heeft na een aantal bijlessen enorme vooruitgang gemaakt. We zien dit in zijn cijfers, maar ook voelt hij meer zelfvertrouwen om een toets te maken.

À propos de l'entreprise

1. Service de soutien scolaire
  2. Fournisseur de services d'éducation et d'orientation professionnelle
  3. Centre d'éducation
  4. Institution éducative
  5. Professeur particulier

Écrit par l'entreprise

Sinds 2013 ontzorgt BijlesHuis ouders, studenten en scholen over heel Vlaanderen en Nederland met hun studies. Van complexe rekensommen tot de Franse grammatica, onze docenten helpen leerlingen op ieder niveau verder. Ook professionals die hun kennis, zoals Frans of Excel, willen verdiepen, kunnen op ons rekenen. Onze aanpak? Individuele begeleiding op maat, met een persoonlijke service van topniveau! We helpen jou of jouw kind een studiemethode te vinden die écht werkt. Aan huis of online, de leerstof wordt begrijpelijk en behapbaar gemaakt o.b.v. jouw persoonlijke leerbehoeftes. Graag een andere docent? Met onze fitgarantie garanderen wij de persoonlijke klik! Jij kiest het tempo, wij zorgen voor de juiste ondersteuning.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn zoon heeft na een aantal bijlessen…

30 avril 2026

Dag Birgit,

Bedankt voor de mooie review. Betere cijfers zijn geweldig, maar dat toegenomen zelfvertrouwen is minstens even waardevol voor ons. Fijn dat jullie zoon dat ook voelt.

Alvast nog heel veel succes met de lessen! ;-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Ellen is een heel rustige geduldige…

29 avril 2026

Dag Jumie,

Heel fijn om dit te lezen, Ellen is inderdaad een topper in ons netwerk. Bedankt voor het vertrouwen.

We wensen Theo alvast nog veel succes met de bijlessen! 📚

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben heel tevreden over BijlesHuis

Ik ben heel tevreden over BijlesHuis. De wiskundelessen zijn duidelijk en goed gestructureerd. Er wordt voldoende tijd genomen om alles goed uit te leggen, waardoor ik echt vooruitgang merk. Zeker een aanrader!

21 mars 2026

Dag Najlae,

Bedankt voor de mooie review. Fijn dat je vooruitgang merkt, zo hoort bijles te voelen. ;-)

Alvast nog veel succes met de bijlessen! 💪

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een zeer vriendelijk en aangenaam…

Na een zeer vriendelijk en aangenaam telefonisch contact met het Bijleshuis, werd ons een uitstekende lesgever aanbevolen. Warre is enorm betrokken, rustig en legt de leerstof op een duidelijke en begrijpelijke manier uit. Hij beheerst de materie perfect en weet die ook heel goed over te brengen. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsvolle begeleiding!

20 avril 2026

Dag Karen,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. We zijn enorm blij dat het telefonische contact zo aangenaam verliep én dat de match met Warre zo goed zit. Bij BijlesHuis zijn we trots op sterke docenten als hij!

Ik wens M alvast nog heel veel lesplezier toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Very helpful tutoring from a student and a course not based in Belgium

Bijleshuis is very helpful and accommodating. I needed tutoring for a masters level (Transportation Systems) course based in Portugal. After giving them the learning material and requesting help on the matter in order to understand the content better and prepare of the final exam the assigned tutor was very patient and took the time to review and understand the content in order to aid in the best possible manner. The sessions in themselves were very clear and easy to follow along with and I gained a better understanding of the material from these sessions than the actual university class. I am glad I found the company and they took the time to help me succeed. I would recommend this to any student or person looking for their services.

16 avril 2026

Hi Marcelo,

Thank you for this wonderful review! This is exactly what BijlesHuis stands for: being able to help every student, regardless of the subject, level, or location. The fact that we were able to support you with a specialised master's course from Portugal shows that good guidance knows no boundaries. ;)

We are proud of tutors who do not shy away from a challenge and truly commit to helping you move forward. Good luck with your further studies!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle en persoonlijke opvolging!

Warme organisatie met snelle en persoonlijke opvolging! Toen ik contact opnam met het BijlesHuis, werd ik snel geholpen en voelde ik me echt gehoord. De bijlessen met juffrouw Sofie gaan nog steeds vlot, een echte aanrader!

26 mars 2026

Dag Lauren,

Bedankt voor deze mooie woorden. Heel erg fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze werking en met onze docente Sofie. Een persoonlijke aanpak, daar staan we voor! ;)

Ik wens jullie alvast nog heel erg veel lesplezier toe!

Noté 5 sur 5 étoiles

Een heel fijn bijleshuis waar je je…

Een heel fijn bijleshuis waar je je echt geholpen voelt. Duidelijke uitleg en veel ondersteuning. Ze volgen alles netjes op, ook de docenten zijn kwalitatief!

26 mars 2026

Beste,

Dankjewel voor deze feedback. Heel erg fijn om te lezen dat onze werking zo gewaardeerd wordt, daar doen we het voor.

Bedankt voor het vertrouwen!

Topervaring!

BijlesHuis zorgt voor een leerrijke connectie met de docenten. Tijdens mijn ervaring met de organisatie ben ik steeds goed geholpen. Een vriendelijk team staat klaar voor een goede opvolging van de lopende bijlessen en de connectie met de docent.

1 avril 2026

Beste,

Bedankt voor jouw mooie review. Vlotte communicatie en opvolging, daar staan we voor. ;-)

Alvast nog veel succes met de bijlessen!

Supertevreden van het bijleshuis

Uitermate tevreden van het bijleshuis. Ze zoeken samen met jou naar de juiste lesgever/lesgeefster en je kan altijd met hen contact opnemen als er iets is. Al 3 verschillende lesgevers gehad en alledrie van topniveau. Onze kinderen zijn er super mee geholpen. Een hele dikke merci en nog veel succes verder!

2 avril 2026

Dag Ben,

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden. Het doet ons veel plezier om te lezen dat jullie tevreden zijn over zowel onze lesgevers als onze opvolging. Daar doen we het voor.

We wensen jullie alvast nog heel veel succes toe. In de toekomst weet je ons steeds te vinden! ;)

Snelle en goede service

Snelle en goede service!
De mensen van Bijleshuis waren heel vriendelijk en hebben me snel aan een topleerkracht geholpen. Alle profielen die me werden voorgesteld, leken me ook zeker gekwalificeerd. Bedankt voor jullie hulp, zeker een aanrader!

25 mars 2026

Dag Marie,

Bedankt voor de mooie feedback, fijn dat jullie zo tevreden zijn met onze lesgever.

Alvast nog heel veel lesplezier toegewenst!

We werden snel geholpen

We werden snel geholpen.
Heel goede match met de lesgever.
Duidelijke communicatie.

31 mars 2026

Dag Jorinde,

Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de bijlessen. Bedankt voor het vertrouwen in BijlesHuis!

Proffesioneel en goede communicatie

Ik geef sinds 2022 bijles via BijlesHuis en ondersteun daarbij verschillende vakken. Tijdens die periode ben ik op geen enkel moment ontgoocheld geweest over hun werking. Integendeel: de communicatie is altijd helder, de ondersteuning is snel en de organisatie werkt bijzonder professioneel, zowel naar de docent toe als naar de student.

24 mars 2026

Dag Hakim,

Bedankt voor deze mooie woorden. Het is heel erg fijn om te horen dat je na het ondersteunen van reeds tientallen studenten nog steeds zo tevreden bent over onze samenwerking. Ook wij zijn heel erg blij dat je deel uitmaakt van ons netwerk!

Op nog een mooie samenwerking in de toekomst! ;)

Werken bij Bijleshuis, een aanrader

Ik werk ondertussen al ongeveer 2,5 jaar bij Bijleshuis en alles verloopt vlot. Er is duidelijke communicatie, afspraken worden correct toegewezen. Betalingen gebeuren altijd correct en op tijd. Wie zoekt naar een platform om bijlessen op te geven kan ik deze zeker aanraden!

23 mars 2026

Dag Joren,

Heel erg bedankt voor deze mooie review. Correcte communicatie en afspraken zijn voor ons heel erg belangrijk. Altijd leuk om te horen dat onze docenten dat ook steeds zo ervaren.
Fijn dat je voor BijlesHuis blijft kiezen.

Op nog vele mooie bijesjaren!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik had mijn dochter daar gebracht en na…

Ik had mijn dochter daar gebracht en na het ophalen zei ze dat de mevrouw haar geen wifi wou geven omdat ze (mijn dochter) zelf 4g moest hebben?! Ik vond dat afschuwelijk. Hoe moet mijn dochter dat doen op haar laptop??? (Mijn dochter is 13 en heeft geen telefoon daardoor kon zij ook geen 4g gebruiken.)

17 mai 2025

Beste,

Bedankt om je ervaring met ons te delen. We vinden het enorm jammer om te lezen dat jouw dochter in deze situatie terechtkwam. Een aangename leeromgeving is voor ons heel erg belangrijk.

Tot op vandaag hebben we per mail (of telefonisch) geen melding ontvangen die we kunnen koppelen aan jouw review. Hierdoor kunnen wij ook niet verder nagaan in ons systeem over welke begeleiding dit gaat.

We vinden het belangrijk dat elke leerling zich comfortabel voelt tijdens een bijles en dat praktische zaken, waaronder het gebruik van wifi wanneer dat nodig is voor de bijles, duidelijk worden afgesproken.

We nodigen jullie daarom graag uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen per mail via hello@bijleshuis.be, met de vermelding van deze review, zodat we dit samen kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen voorzien.

Zeer tevreden

Ik werk al enkele jaren via bijleshuis, nog nooit een slechte ervaring mee gehad. behulpzame werkgevers en een makkelijke werking!

19 février 2026

Dag Ellen,

Bedankt voor de mooie review en je vertrouwen in BijlesHuis.
Op nog vele jaren samen ondersteuning bieden!

Noté 5 sur 5 étoiles

Professioneel, duidelijke communicatie en flexibel

Ongeveer vijf jaar geef ik bijles via BijlesHuis en voor mij is dat een heel positieve ervaring. De organisatie is professioneel en de communicatie verloopt altijd vlot en duidelijk. Als bijlesgever krijg je de kans om leerlingen echt te helpen en hun vooruitgang te zien, wat veel voldoening geeft.
Wat ik vooral apprecieer, is de flexibiliteit. Je kan je bijlessen goed combineren met je eigen planning, en er wordt rekening gehouden met je beschikbaarheid en voorkeuren. Daarnaast staat het team van BijlesHuis altijd klaar om te helpen als je vragen hebt of ondersteuning nodig hebt.
Het is fijn om deel uit te maken van een organisatie die kwaliteit en persoonlijke begeleiding belangrijk vindt. Ik kan BijlesHuis zeker aanraden aan iedereen die graag zijn kennis deelt en studenten wil ondersteunen in hun leerproces.

2 mars 2026

Dag Luc,

Bedankt voor deze mooie woorden. Heel erg fijn om te lezen dat onze communicatie en flexibiliteit zo gewaardeerd worden. Dat onze persoonlijke toets echt het verschil maakt, blijft ons motiveren.

Op nog vele mooie bijlesverhalen!

TOPondersteuning

TOPondersteuning, zowel can Bijleshuis van Obe als de super toffe mevrouw Katty!!! Sinds februari tot vandaag.
Professioneel, vriendelijk, sympathiek, onderbouwd, persoonlijk, geduldig, op maat, goeie communicatie en opvolging,......
MEER DAN 10/10 waard. Blij jullie te hebben gevonden!

17 février 2026

Dag Sarah,

Bedankt voor de lovende woorden. Het doet ons enorm veel plezier dat onze persoonlijke aanpak en opvolging zo gewaardeerd worden. Bijlessen op maat, daar staan we voor!

Ik wens L. alvast nog héél veel lesplezier toe!

Betrouwbaar en professioneel

Uitstekend platform voor planning van de bijlessen en voor online lessen.
Goede opvolging van de bijlessen
Stipte betaling.

20 février 2026

Dag Chris,

Dankjewel voor deze mooie review. Fijn dat je via BijlesHuis ondertussen al tientallen leerlingen hebt kunnen verderhelpen.
We vinden het heel belangrijk dat de samenwerking vlot verloopt, dus het doet ons veel plezier om te horen dat jij dat ook zo ervaart.

Alvast nog heel veel succes met jouw huidige en toekomstige begeleidingen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meest professionele organisatie voor bijles

Ik ben al drie jaar leerkracht bij het Bijleshuis en kan enkel hun professionaliteit benadrukken. Elke medewerker is heel responsief, meedenkend en ze volgen elk dossier goed op. Vroeger gaf ik nog bij andere organisaties les, maar nu enkel nog bij Het Bijleshuis omdat zij er voor mij met kop en schouders bovenuit steken

19 février 2026

Dag Céline,

Wat een hartverwarmende review! We vinden het belangrijk dat onze lesgevers zich gesteund en gehoord voelen. Heel fijn dat jij al drie jaar deel uitmaakt van ons verhaal en voor BijlesHuis blijft kiezen.

Samen maken we het verschil voor onze studenten. Fijn dat jij daar mee je schouders onder zet!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus