bijleshuis.be Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Uitermate tevreden van het bijleshuis. Ze zoeken samen met jou naar de juiste lesgever/lesgeefster en je kan altijd met hen contact opnemen als er iets is. Al 3 verschillende lesgevers gehad en alle... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ellen is een heel rustige geduldige leerkracht. Ze laat Theo zelf nadenken door vragen te stellen over hoe hij bepaalde problemen moet oplossen. We zijn ook heel tevreden over haar flexibiliteit.

À propos de l'entreprise

1. Service de soutien scolaire
  2. Fournisseur de services d'éducation et d'orientation professionnelle
  3. Centre d'éducation
  4. Institution éducative
  5. Professeur particulier

Écrit par l'entreprise

Sinds 2013 ontzorgt BijlesHuis ouders, studenten en scholen over heel Vlaanderen en Nederland met hun studies. Van complexe rekensommen tot de Franse grammatica, onze docenten helpen leerlingen op ieder niveau verder. Ook professionals die hun kennis, zoals Frans of Excel, willen verdiepen, kunnen op ons rekenen. Onze aanpak? Individuele begeleiding op maat, met een persoonlijke service van topniveau! We helpen jou of jouw kind een studiemethode te vinden die écht werkt. Aan huis of online, de leerstof wordt begrijpelijk en behapbaar gemaakt o.b.v. jouw persoonlijke leerbehoeftes. Graag een andere docent? Met onze fitgarantie garanderen wij de persoonlijke klik! Jij kiest het tempo, wij zorgen voor de juiste ondersteuning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

55 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

TOPondersteuning

TOPondersteuning, zowel can Bijleshuis van Obe als de super toffe mevrouw Katty!!! Sinds februari tot vandaag.
Professioneel, vriendelijk, sympathiek, onderbouwd, persoonlijk, geduldig, op maat, goeie communicatie en opvolging,......
MEER DAN 10/10 waard. Blij jullie te hebben gevonden!

17 février 2026

Dag Sarah,

Bedankt voor de lovende woorden. Het doet ons enorm veel plezier dat onze persoonlijke aanpak en opvolging zo gewaardeerd worden. Bijlessen op maat, daar staan we voor!

Ik wens L. alvast nog héél veel lesplezier toe!

Betrouwbaar en professioneel

Uitstekend platform voor planning van de bijlessen en voor online lessen.
Goede opvolging van de bijlessen
Stipte betaling.

20 février 2026

Dag Chris,

Dankjewel voor deze mooie review. Fijn dat je via BijlesHuis ondertussen al tientallen leerlingen hebt kunnen verderhelpen.
We vinden het heel belangrijk dat de samenwerking vlot verloopt, dus het doet ons veel plezier om te horen dat jij dat ook zo ervaart.

Alvast nog heel veel succes met jouw huidige en toekomstige begeleidingen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Meest professionele organisatie voor bijles

Ik ben al drie jaar leerkracht bij het Bijleshuis en kan enkel hun professionaliteit benadrukken. Elke medewerker is heel responsief, meedenkend en ze volgen elk dossier goed op. Vroeger gaf ik nog bij andere organisaties les, maar nu enkel nog bij Het Bijleshuis omdat zij er voor mij met kop en schouders bovenuit steken

19 février 2026

Dag Céline,

Wat een hartverwarmende review! We vinden het belangrijk dat onze lesgevers zich gesteund en gehoord voelen. Heel fijn dat jij al drie jaar deel uitmaakt van ons verhaal en voor BijlesHuis blijft kiezen.

Samen maken we het verschil voor onze studenten. Fijn dat jij daar mee je schouders onder zet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor onze dochter was dit de ideale…

Voor onze dochter was dit de ideale begeleiding en voorbereiding op haar examens voor de examencommissie. Goeie communicatie, aanpak en vriendelijke benadering

20 février 2026

Dag Tom,

Heel erg bedankt voor deze fijne review. We zijn dan ook heel erg trots op ons team en jullie docente en dat de juiste klik écht het verschil heeft kunnen maken.

Proficiat aan jullie dochter met het mooie resultaat en veel succes met het verdere traject!

Correcte dienstverlening

Correcte dienstverlening. Goede service en ervaren begeleiders.

11 février 2026

Dag Marc,

Dankjewel voor deze korte, maar krachtige review! Heel erg fijn dat je tevreden bent over onze werking en aanbod, daar doen we het voor.

Op nog vele mooie bijlesjaren!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke opvolging

Mijn samenwerking met BijlesHuis is al meer dan vijf jaar een bijzonder fijne en professionele ervaring. Als bijlesdocent Frans, Engels en Nederlands voel ik mij sterk ondersteund door een organisatie die kwaliteit, duidelijke communicatie en persoonlijke opvolging centraal stelt.
De administratie verloopt steeds vlot en correct, en er is altijd een aanspreekpunt beschikbaar bij vragen of praktische zaken. Wat ik vooral waardeer, is de respectvolle manier waarop ze omgaan met hun docenten en de zorg waarmee ze leerlingen en leerkrachten aan elkaar koppelen. Dat zorgt voor gemotiveerde leerlingen en aangename samenwerkingen.
Dankzij BijlesHuis heb ik de kans gekregen om vele leerlingen te begeleiden en hun vooruitgang van dichtbij mee te maken. Het is motiverend om deel uit te maken van een organisatie die inzet op kwaliteit en persoonlijke groei, zowel voor leerlingen als voor docenten.
Ik kijk ernaar uit om onze samenwerking nog vele jaren verder te zetten!

10 février 2026

Dag Ilse,

Dankjewel voor je warme review! We doen ons uiterste best om een goede match tussen docent en student te voorzien met vlotte, correcte opvolging achter de schermen.

Heel erg fijn dat we met zo’n betrokken talendocent als jij al zoveel leerlingen zagen groeien. Op nog veel lesplezier!

-Obe

een topsamenwerking!

Het is een zeer aangename samenwerking tussen hen en mij. Ik geef lessen in talen waarvoor ik door hen ingeschakeld wordt. Alles gebeurt zeer correct, wordt netjes opgevolgd en bij problemen staan ze onmiddellijk klaar om te helpen.

10 février 2026

Dag Sophie,

Heel erg leuk om te lezen dat onze nauwkeurige opvolging gewaardeerd wordt door onze docenten. Zo kunnen we snel schakelen en onze studenten nóg beter verderhelpen!

Met docenten zoals jij kunnen we alleen maar trots zijn op deze duurzame samenwerking. Nog heel veel succes met jouw huidige en toekomstige studenten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Samenwerking met het Bijleshuis te Gent en in Nederland…

Sinds corona werk ik met het Bijleshuis als docente samen. In al die jaren was onze samenwerking meer dan voortreffelijk. Men reageert steeds direct op vragen, zowel naar de leerling als ook naar de docent(e) toe. Er zijn geen misverstanden, Hun uitleg via hun website is duidelijk, helder, overzichtelijk en betrouwbaar. Ben blij, aan het succes van het Bijleshuis mijn bijdrage te mogen leveren en vertrouw in de toekomst op verdere goede samenwerking.

6 février 2026

Dag Elke,

Wat een geweldige review, dankjewel daarvoor! Heel erg fijn om te lezen dat onze communicatie zo gewaardeerd wordt. Heldere en vlotte afstemming maakt voor ons echt het verschil. We zijn dankbaar voor de positieve impact die je ondertussen bij tientallen studenten hebt gemaakt. We zijn dan ook super trots dat je deel uitmaakt van ons BijlesHuis-verhaal.

Op naar een nog lange en fijne samenwerking!

Professionele en vlotte samenwerking

Ik werk nu al bijna 4 jaar samen met Bijleshuis als zelfstandig bijlesdocent wiskunde en fysica. In al die jaren is de communicatie met elke Bijleshuiscoördinator steeds vlot, professioneel, respectvol en ondersteunend verlopen. Op elke vraag krijg ik steeds een antwoord en ik heb altijd het gevoel, als er eventuele organisatorische, les-gerelateerde of technische problemen opduiken, dat er prompt tezamen naar een oplossing gezocht wordt. Dit alles maakt de samenwerking dag in dag uit aangenaam en is de reden waarom ik nu nog steeds met Bijleshuis samenwerk. Wat ik bovendien een enorme plus vind is het interactief online platform, ingedeeld m.b.v. whiteboards die je per onderwerp kan aanmaken, dat heel gebruiksvriendelijk is en de lessen bijzonder vlot faciliteert. Tenslotte geef ik nog mee dat Bijleshuis ook qua uitbetalingen in onze 4 jaren van samenwerking steeds correct gehandeld heeft en elke maand de lessen tijdig uitbetaalt.

Ik zou dus Bijleshuis zeker aanraden aan iemand die graag bijlessen wil geven en die dit wil doen in de context van een ondersteunend netwerk.

28 janvier 2026

Dag Olivier,

Dankjewel voor je vertrouwen en betrokkenheid de afgelopen jaren. Vlotte communicatie, transparantie en goede ondersteuning vinden we heel erg belangrijk om écht het verschil te maken. Fijn om te horen dat ook onze online leeromgeving en onze opvolging jou helpen in je lessen.

We zijn heel erg blij dat je deel uitmaakt van BijlesHuis. :)
Nog veel succes met jouw toekomstige bijlessen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer positieve ervaring als lesgever!

Ik werk al enkele jaren met veel plezier als lesgever bij Bijleshuis. Ze streven steeds naar de perfecte match tussen student en lesgever en slagen erin om alles snel en efficiënt af te handelen. Bij vragen of onduidelijkheden krijg ik als lesgever telkens een snel en correct antwoord. Daarnaast word ik voortdurend uitgedaagd om het beste van mezelf te geven, wat de kwaliteit van de bijlessen zeker ten goede komt. Een absolute aanrader!

2 février 2026

Dag Katrien,

Bedankt voor jouw mooie feedback. Het volledige BijlesHuis-team waardeert onze samenwerking minstens even hard. We zetten steeds in op duidelijke en snelle communicatie, dus het is heel fijn om te horen dat jij dat ook zo ervaart.

Dankjewel dat je blijft kiezen voor BijlesHuis!

Mooi

Steeds vriendelijk en behulpzaam. Vlot bereikbaar. Betrouwbaar.

30 janvier 2026

Dag Dominique,

Bedankt voor je mooie woorden. We zijn erg dankbaar voor de leerlingen en studenten die je via BijlesHuis al jaren ondersteunt. Wederzijds vertrouwen staat voor ons aan de basis van een goede samenwerking, dus het doet ons extra plezier dat ook zo te mogen lezen.

Op nog vele, toekomstige bijlessen! :-)

Dag Marleen,

Bedankt voor de mooie feedback. We proberen steeds helder te communiceren en waarderen onze samenwerking enorm.
Op nog vele mooie bijlesjaren!

Heel blij

We kregen een bekwame en aangename leerkracht die volledig mee is met de leerstof.
Zowel voor wiskunde als voor fysica gingen de punten van onze dochter op een trimester tijd met 20 percent omhoog. Ze heeft weer zelfvertrouwen en begint zelfs zin te krijgen in een wiskundige richting in de derde graad.
Heel blij.

13 janvier 2026

Dag An,

Bedankt voor jouw mooie woorden. Heel fijn om te lezen dat jullie dochter zo'n mooie vooruitgang heeft geboekt, en dat haar zelfvertrouwen een boost heeft gekregen.
Hartelijk dank voor het vertrouwen in BijlesHuis!

Uitstekende ervaring!

Snel opgestart, heldere communicatie en met Jacques een fantastische docent voor onze bijlessen Frans. Altijd correct, stipt en wekelijks aangepaste teksten op basis van onze feedback. Aanrader!

9 décembre 2025

Dag Milan

Wat fijn om te lezen dat de bijlessen vlot en naar wens verlopen! Bij vragen weet je ons altijd te vinden. :)

Alvast veel succes bij het verdere verloop van jullie lessen Frans!

Noté 2 sur 5 étoiles

Planning veranderd - docent niet onderlegd - uren "verdwijnen" uit lespakket

Wat ging er goed? De bijles wiskunde werd in september opgestart, net omwille om ons kind te helpen en niet verder achterstand te laten oplopen. We engageerden ons voor een pakket met de bedoeling (en dit werd vooraf duidelijk gecommuniceerd) elke week langs te komen. Eerste weken was dit ok. Na enkel weken kon het plots niet meer elke week, maar zat er bij momenten meer dan anderhalve week tussen. Bij het hoog tempo op school, loop je op deze manier opnieuw achterstand op. Geen oplossing dus.
Leerkracht was ok maar geen ervaring met kinderen met mogelijke leerstoornissen. In september, bij de start van onze zoektocht werd wel iemand voorgesteld met ervaring in leerstoornissen, die dezelfde dag;-) nog, niet meer beschikbaar bleek op het moment dat wij mailden dat we graag de samenwerking opstartten. Dus dan wordt iemand anders voorgeschoteld. Niet echt ok naar de ouders toe.
Maar het beste moest nog komen: er werd een extra begeleiding opgestart voor studiebegeleiding. Bij deze opnieuw de eerste voorgestelde kandidaat niet meer beschikbaar plots en iemand anders werd naar voor geschoven. Een pakket van 8 u. Er moest toegang worden gegeven tot Smartschool, samenvattingen worden doorgestuurd. We kregen een planning (totaal onhaalbaar), dit was gewoon copy paste merkten we. Tips kwamen gewoon uit documenten dat je kan google'en of kon terugvinden op Smartschool. Auteursrecht voor de leerkrachten denk ik dan. Voor de rest inhoudelijk quasi niets, dus ik stel me grote vragen bij de deskundigheid van de 'studiebegeleiders'
Voor de opmaak van de planning hebben wij uiteindelijk 'achter de schermen' uuuren betaald. Dat men niet alles tijdens de online tijd kan bespreken en er voorbereidingstijd wordt aangerekend, begrijpen wij volledig maar de uren verdwenen als sneeuw voor de zon. Dus 1 tip: Bijleshuis niet doen!! En absoluut geen studiebegeleiding!

Antwoord op bijleshuis:
Wij weten niet wat u bedoelt. Onze lesgever was een dertiger! Inderdaad prima man maar jammer van het veranderen van de lestijden.
De studiebegeleiding: even corrigeren de bijles was bij ons thuis en niet online. Wij zijn steeds in contact geweest dus graag dossiers nakijken. Profielen? Wij kregen er maar 2 aangeboden en nooit zoals gevraagd.
Voor de bijles van onze zoon die bijles kreeg waren wij wel tevreden over de jonge maar enthousiaste leerkracht.

1 décembre 2025

Beste,

Bedankt voor de feedback. We vinden het jammer om dit te lezen, zeker omdat er gedurende de volledige begeleiding steeds open communicatie is geweest en we tot op heden geen eerdere negatieve signalen van jullie ontvingen.

Voor de bijles wiskunde werd gestart met een leerkracht met een pedagogisch diploma en meer dan 25 jaar ervaring in het secundair onderwijs, volledig in lijn met jullie oorspronkelijke aanvraag.

Ook voor de studiebegeleiding werden meerdere begeleiders voorgesteld, telkens leerkrachten van opleiding, waaronder profielen met ervaring met leerstoornissen. Omdat beschikbaarheden telkens opnieuw moeten worden afgestemd, kan het gebeuren dat een eerst voorgesteld profiel uiteindelijk niet inzetbaar blijkt. Dit werd steeds transparant gecommuniceerd en opgevolgd met gelijkaardige alternatieven. Uiteindelijk is de begeleiding online kunnen opstarten, na een eerste proefles die positief werd ervaren.
Doorheen het traject werd af en toe gepolst naar alternatieven, waarop we telkens nieuwe profielen met een pedagogische achtergrond en relevante ervaring hebben voorgesteld. Deze voorstellen werden door jullie niet altijd verder bevestigd of opgevolgd.

Wat betreft de planning en opgenomen uren: het aanrekenen van voorbereidingstijd is in samenspraak tussen de ouders en docent. Bij onduidelijkheid hierover hebben we meermaals geprobeerd om de agenda samen met jullie te verifiëren via mail en telefoon, maar na meerdere pogingen ontvingen we tot op heden helaas nog geen reactie.

Onze docenten werken tevens steeds met het lesmateriaal van de leerling en stemmen hun aanpak af op de noden van de leerling en de accenten die de scholen zelf leggen op de leerstofinhoud.

We vinden het jammer dat dit traject op deze manier werd afgesloten en jullie een mindere ervaring hadden. We blijven steeds bereid om dit verder te bespreken en samen mee te denken over een mogelijke oplossing.

Update: Naar aanleiding van de toevoeging in de review hebben we dit opnieuw intern bekeken. Op basis van de vermelde naam en informatie kunnen we geen overeenkomstige aanvraag of account terugvinden. Gelieve rechtstreeks contact met ons op te nemen met een verwijzing naar deze feedback, zodat we dit intern correct kunnen bekijken en samen kunnen oplossen.

Met vriendelijke groeten en bedankt voor het begrip,
Obe

Waarom deze 5 sterren?

Waarom deze 5 sterren?
Ik werk reeds sinds 2021 samen met Bijleshuis.
De samenwerking verloopt top en de coordinatoren zorgen voor een goede interactie tussen ouders, student en docent.
De betaling verloopt steeds correct.
Doe zo verder, team Bijleshuis!!!!!!

1 décembre 2025

Dag Edgard

We kennen elkaar inderdaad al enkele jaren en ook wij vinden het enorm fijn om met jou samen te werken!

Op naar nog vele jaren. :)

Professionele organisatie

Reeds meer dan een jaar geef ik met veel plezier les bij het bijleshuis. De communicatie en planning verloopt heel vlot. Ik krijg de vrijheid om mijn eigen aanpak te gebruiken, maar tegelijk is er voldoende begeleiding en materiaal om elke leerling optimaal te helpen groeien.
Kortom: een warme, professionele en goed georganiseerde organisatie. Een aanrader voor iedereen die als bijlesleerkracht aan de slag wil!

28 novembre 2025

Hallo

Bedankt voor jouw fijne woorden.
We doen elke dag ons uiterste best om jullie als docent professioneel te ondersteunen. Dit telkens met een warm hart voor onze studenten en docenten. :)

Een kwalitatieve samenwerking met Het Bijleshuis

Sinds oktober geef ik Frans voor Het bijleshuis.
Alvorens te solliciteren heb ik de website van verschillende bijlesorganisaties verkend en zij staken er voor mij bovenuit. De kwaliteit die zij van de lesgevers verwachten is cruciaal, zij volgen alles goed op : het plan van aanpak, de regelmatige feedback door de lesgever en de beoordeling door de ouders.
Bovendien organiseren zij " bijscholing" over actuele thema's.

27 novembre 2025

Dag Ann

Bedankt voor jouw review.

Het doet ons plezier te lezen dat onze waarden en normen goed boven komen op de website. Het is uiteraard enorm belangrijk voor onze studenten dat ze kunnen rekenen op kwalitatieve docenten.

Fijn dat je koos voor BijlesHuis! Op naar vele jaren samenwerken. :)

8 jaar positieve ervaring

8 jaar positieve ervaring en meer dan 80 studenten als bijlesdocent. Altijd goede match met student verkregen. Correcte betaling en vlotte bemiddeling indien nodig.

27 novembre 2025

Dag Bernard

Ook wij ervaren al jaren een positieve samenwerking met jou als docent! Laat ons deze samenwerking nog enkele jaren verderzetten. :)

Bedankt voor jouw inzet en veel succes bij alle toekomstige begeleidingen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne samenwerking met betrouwbare partners

Als docent Frans, Spaans, Nederlands voor anderstaligen en culturele communicatie geef ik sinds 2023 heel regelmatig les bij het Bijleshuis en bij Hello Prof. aan leerlingen SO, hogeschoolstudenten en volwassen werknemers. Bij leerlingen en studenten zijn het meestal individuele bijlessen. Bij volwassenen zijn het ook groepslessen op vraag van bedrijven. Als docent heb ik alleen zeer positieve ervaring met Bijleshuis en Hello Prof. Ze werken professioneel en zijn goed georganiseerd. De communicatie loopt vlot en de follow-up is prima. Ze nemen de tijd om een goed match te zoeken tussen de noden van de studenten of cursisten en de lesgever.
Ik vind deze samenwerking bijzonder waardevol. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en bereid om voor de nodige ondersteuning te zorgen. De online platform werkt goed en is gemakkelijk te gebruiken. Bovendien zorgt het Bijleshuis voor een aanbod aan pedagogische en didactische Webinars, die voor ons als lesgever zeer interessant zijn.
Bijleshuis en Hello Prof zijn voor mij betrouwbare en efficiënte partners.

26 novembre 2025

Dag Marie-CLaude

Bedankt voor jouw mooie woorden. Het is altijd enorm fijn om te lezen dat onze docenten appreciëren wat we voor hen doen en dat de samenwerking als positief wordt beschouwd.

Ook vanuit BijlesHuis/HelloProf kunnen we alleen maar trots zijn dat docenten als jij ervoor kiezen om via ons te werken en studenten vooruit te helpen.

Op naar nog vele bijlessen!
Veel succes.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus