Bildeler.no – Norsk Bildelsenter Avis

TrustScore 3 sur 5

2,8

Rask levering. Bestilte ett bremselys til min golf, monterte det og det passet, men jeg så at det ble en glipe øverst, så det passet ikke 100%. Med den glipa kunne det mest sannsynlig ha ført til vann... Voir plus

L'entreprise a répondu

Bildeler.no er ein overaskende dyr bildel side vist du vil ha meir valg i varer og lavere priser med kvalitets merker så kjem ei til og fortsette å bruke Eurodeler.no Og eg rekomendera at alle an... Voir plus

L'entreprise a répondu

Enkelt og oversiktlig når det kommer til bestilling. Ikke det største utvalget på de samme komponentene, men det spiller i grunn ingen rolle så lenge det leveres kvalitet. Det jeg bestiller kommer... Voir plus

Bestilte ett speil til min Caravelle T5.1. Imponerende leveringstid. Fikk den i postboks dagen etter. Men etter å ha montert speilet som fungerer med justering og alt så er nesten alt ok. Man ser jeg... Voir plus

1. Magasin de pièces détachées automobiles

Écrit par l'entreprise

Bildeler.no er en norsk nettbutikk for bildeler og slitedeler til personbiler. Nettbutikken drives av Norsk Bildelsenter AS og ble etablert i 1990. I over 30 år har selskapet levert bildeler av original kvalitet til norske bileiere, verksteder og bilentusiaster. Bildeler.no spesialiserer seg på bildeler til biler som er eldre enn fem år, som utgjør en stor del av bilparken i Norge. Nettbutikken tilbyr et bredt utvalg deler til over 39 bilmerker, inkludert bremser, filtre, fjæring, motor- og elektriske komponenter. Målet er å gjøre det enkelt, trygt og rimelig å kjøpe riktige bildeler på nett i Norge. Bildeler.no drives av Norsk Bildelsenter AS, et norsk selskap med lang erfaring innen import og distribusjon av bildeler. Selskapet har utviklet seg fra en tradisjonell deleleverandør til en moderne netthandelsaktør med avansert lager og logistikk. Gjennom direkte samarbeid med produsenter og leverandører kan Bildeler.no tilby bildeler med høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Effektivt lager og logistikk For å sikre rask levering til kunder over hele Norge benytter Bildeler.no et moderne lager- og logistikksystem. Lageret er automatisert med robotteknologi (AutoStore), noe som gjør det mulig å håndtere et stort vareutvalg effektivt og sikre rask ordrebehandling. Dette gjør at kunder kan få riktige bildeler levert raskt og sikkert, uansett hvor i Norge de befinner seg.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg synes at ansatt på ekspedisjonen er…

Jeg synes at ansatt på ekspedisjonen er veldig uhøflig !!!

19 octobre 2023
Logo de Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Réponse de Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Hei Waleed. Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at du har hatt opplevelse av en frekk butikkansatt. Jeg kjenner dessverre ikke hendelsen, men har videreformidlet din opplevelse til butikkansvarlig. Vi håper ellers du blir fornøyd med varene. :)
Hilsen Fredrik, Bildeler.no

Dårlig kundeservice

Kjøpt hjelpebremselys. Kom skadet. Ga beskjed med en gang jeg åpnet pakken og så skaden. Problemet mitt var at jeg måtte montere lyset pga. EU kontroll.

Det var ikke aktuelt for dem å tillate at jeg bruker lyset for eu kontroll. Sier det er ikke lov å bruke vare etter at beskjed om skaden var gitt og at garantien faller bort hvis jeg monterer lyset!?
Ba om informasjon fra det offentlige om dette men fikk ikke noe svar.
Ba da om avslag, men det var uaktuelt og.

De har ikke flere lys og jeg hadde vært nødt å kjøpe ny lys et annet sted.

Alt dette gjorde meg så usikker på deres kundeservice at jeg valgte å beholde den skadde varen. Grunnen var at de kunne fint påstå at jeg har skadet varen selv spesielt da jeg ikke fant i posen delen av lyset som manglet og selv om det er ingen tegn til noe skade forårsaket av støt eller noe sånn.

Lyse dyttes bare inn så det er, så å si, umulig å skade den ved montering

På den andre siden kommunikasjon gikk fort unna da de var flinke å svare.

Oppdatering 19.08.

Så dum så jeg er altid så har jeg ikke studert ordentlig bildene jeg tok. Var openbart at det var levert skadet. Nå tok jeg nærmere titt på bildene og det var faktisk tydelig tegn / skade av fall.

Så de har faktisk solgt meg skadet del.

Bra jeg valgte å beholde den fordi jeg tviler sterkt at jeg ville kommet noen vei med klagen

18 août 2023
Logo de Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Réponse de Bildeler.no – Norsk Bildelsenter

Hei Mustafa. Takk for tilbakemeldingen. Skader kan fra tid til annen oppstå, dessverre. Det fraktes flere ganger mellom produsent og kunde, og skaden kan til og med oppstå som følge av en produksjonsfeil. Dette er heldigvis noe som svært sjeldent oppstår.
For å reklamere på et skadet produkt må produktet sendes i retur. Ser av epostkorrespondansen at du har valgt å bruke varen selv om den er skadet.
Det stemmer det du skriver; vi er for tiden dessverre utsolgt for dette bremselyset. Men send gjerne ditt i retur til oss, så får vi sett nærmere på det.
Hilsen Fredrik, Bildeler.no

Fornøyd

Rask levering, gode produkter, veldig fornøyd. Bilen fikk alle filtre og olje, liker at dere har ferdige service pakker til bil.

6 juin 2023

Rask levering

Rask levering, raske svar på kundeservice. Bildeler til priser man kan leve med.

14 juillet 2023

Jeg fikk snakke med en meget hyggelig…Herremann, som virkelig kunne sakene sine.

Jeg fikk snakke med en meget hyggelig og serviceminded herremann. Jeg spurte om råd, fordi jeg kan for lite om bil selv. Skulle ha nye komplette bremser bak til min VW Golf R-Line 2010. De var slitt ned til stålet og fikk hjelp til å få de rette delene. Bremseklosser, ventilerte skiver og bremsesensor klips.
Tusen takk for rask hjelp og levert. Med denne hjelpen slapp jeg og reise frem og tilbake for å få riktig deler med en eneste gang.
Hilsen Superfornøyd :)

17 juillet 2023