Bestilte en propel til min Yamaha om søndagen. Leveret om tirsdagen. Desværre var det til en Mercery. Kontaktede dem på tlf og de sendte den rigtige samme dag. Leveret to dage senere. Det er top servi... Voir plus
Super fin kundeservice, blev betjent af Nadiia, som løste vores problem i et snuptag, Havde bestilt en impeller til en nyere Yamaha motor, og ud fra beskrivelsen skulle den passe, hvilket den... Voir plus
Billigpropel er billig. Sparede mange tusinde kroner på at købe en påhængsmotor og tilbehør i Danmark i stedet for Sverige. Er en glad amatør, så jeg fik en del gode råd. De svarer detaljeret og sober... Voir plus
Billigpropel.dk er generalimportør af bl.a. Hidea, JP Oliefyr og en lang række produkter. Disse produkter sælges til dig kun med os som mellemled - det sikre dit de absolut bedste online priser. Herudover sælger vi en lang række kendte mærker som Yamaha, Webasto og Hempel. Vi er DKs ubetingede største største webshop indenfor marinebrachen og vi tilbyder telefonsupport alle hverdage mellem 12 - 16:00
Kejlstrupvej 241, 8600, Silkeborg, Danemark
- 30365533
- info@billigpropel.dk
- billigpropel.dk
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Fin oplevelse på hjemmeside og god og…
Fin oplevelse på hjemmeside og god og hurtig forsendelse.

Kompetent kundeservice.
Venlig og kompetent behandling og kundeservice ifm. fejlfinding på oliefyr til båd. Sendte billededokumentation.
Kan varmt anbefales.

Réponse de Billigpropel.dk
Virkelig godt og effektiv betjening
Virkelig godt og effektiv betjening, og hurtige og personlige svar hvis man havde spørgsmål el. ønsker.

Réponse de Billigpropel.dk
I recently brought a new outboard
I recently brought a new outboard, and bundled ot with the engine prep service, I bundled it with the prep service (oil and run test) quite glad I did as they ran it for an hour which means that part of running it in is done. Delivery was quick, but read the small print here, I didn't realise that if you missed your slot you had to pay a big chunk for it to be redelivered. Luckily I was home.
Overall a happy customer so far, although I havent quite finished installing and testing the engine yet

Réponse de Billigpropel.dk
Alt var perfekt,hurtig levering og…
Alt var perfekt,hurtig levering og virkelig god motor.💪👍

Den passede
Bestilte en nøgle, og den passer sandelig, det gjorde den fra nøglebaren så ikke

Réponse de Billigpropel.dk
Efter en misfortåelse fik jeg en super…
Efter en misfortåelse fik jeg en super behandling af en venlig medarbejder.Nu er min projekt igen i gang.Tak for venlighed og professionel service.