Købte 4 forskellige produkter i marts mdr. Fik aldrig varerne tilsendt. Mange undskyldninger i starten. Til sidst fik jeg ingen svar på mail. Pludselig kontakter de mig på mail efter flere mdr., og u... Voir plus
Lisez les avis des autres
Absolut den ringeste service jeg har oplevet i mange år! Ordre afgivet i starten af april 2021 og dags dato har jeg endnu ikke modtaget varen. Dette påtrods af utallige opkald, mails og været... Voir plus
Måtte flere gange rykke for levering af mit produkt, trods at de skriver 1-3 dage på hjemmesiden. Havde først mit produkt efter 14 dage. Ved levering var produktet ridset (i mindre grad), hvilket... Voir plus
Har købt en del produkter gennem tiden hos Blacksnow.dk, og har desværre også været uheldig med et af dem som gik i stykker. Dialogen omkring fejlsøgning, konstatering af fejl og hjælpen tll få om... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de Blacksnow.dk
Informations provenant de diverses sources externes
Coordonnées de contact
Scandiagade 25, 2450, København SV
- 61 61 61 95
- mail@blacksnow.dk
- blacksnow.dk
Les gens ont aussi consulté
Fremragende..
Simpelthen så positivt overrasket over hvor god service man stadig kan opleve visse steder. Vil helt sikkert anbefale BlackSnow til andre. Bravo!!
Bra service
Väldigt trevlig service och personalen verkar proffsig och kunnig. Fick väldigt bra tips om både kläder och goggles. Hoppas grejerna håller nu bara...
Forståelse for kundeservice
Har også fået super service i en sag med en udsolgt vare. Kan anbefales.
Her haft flere køb. Senest super service i forbindelse med sag om udsolgt varer.
Har haft flere køb på Blacksnow.dk. Har senest fået super service i forbindelse med sag om udsolgt varer.
God vejledning i tlf. tid
Returlabel vedlagt
Penge kom retur 2 dage efter returnering :-)
Handler gerne her igen :-)
Verdensklasse
Levering dagen efter, gode priser, fede varer, stort udvalg og godt nyhedsbrev! Ligesom en nethandelshjemmeside skal være, pisse fedt!
Fantastisk service og mails efter køb
Købet gik smertefrit og bekræftelsen på mail var skrevet meget mere personlig end andre webshops. Og det elsker jeg :)
God vejledning og god service
Super oplevelse at kigge forbi Blacksnow. De ved hvad de snakker om.
Super service.
Helt igennem positiv oplevelse at handle hos BlackSnow. Skaffevarer var ingen problem og ventetid oven i købet kvitteret med en gratis T-shirt...sådan!
handler der helt sikkert igen.
Mega god service
Mega fed butik har rigtig godt stort udvalg til gode priser. Jeg manglede en dag en holder til mine skibriller på min poc hjelm, og ringede ind til dem og hørte om de havde sådan en. Det havde de ikke lige på lager men de kunne hurtigt skaffe en. Den fik jeg samme dag og enda nogle stickers oven i. Helt klart et sted jeg vil købe mit næste udstyr
FANTASTISK
Aldrig har jeg handlet et bedre sted end hos Blacksnow! Fantastisk service, hurtig levering - generelt bare en positiv oplevelse at handle her.
Professionel og hurtig service!
Super god service som efterlever kundernes ønsker, og som samtidig har en utrolig stor viden indenfor deres felt!
Efter en del ventetid på nogle vare, retter blacksnow op på tingene ved at give afslag i prisen og sende ekstra tilbehør med..
Efter omstændighederne har de vist den gode service og har beklaget meget. Alle laver fejl.. Så god service :)
Fantastisk service og hurtig levering
Sikke en fantastisk service man får. Kan slet ikke huske hvornår man har fået så fin, og så venlig en service. Det er ikke sidste gang jeg køber der, og jeg husker også at anbefale firmaet til alle jeg kender.
Fantastisk service!
Jeg har fået verdens bedste service, vidste slet ikke der fandtes så god service! Jeg vil til enhver tid anbefale Blacksnow til andre, og bruge dem til mit næste køb!
Tusinde tak for subilm service, og hjælpen med at redde min über-fantastiske pink poc hjelm, for at skulle skiftes ud, fordi jeg manglede en dims. Dagens absolutte helt!
Tak! :)
Smadder god service
Hurtig levering og meget god service. Er yderst tilfreds og handler her igen en anden gang!
Herlig kundeservice
Sjældent set god kundeservice! Blev ringet op da den hue jeg havde bestilt ikke var på lager i den rigtige farve.
Personlig service af højt niveau
Drengene fra Black Snow er super cool og fortæller altid en røve fra alperne hvis man kommer forbi og henter tingene i butikken.
Klart favoritbutikken når det gælder ski.
En af de bedste købsoplevelser på nettet
Har nu handlet skitøj- og udstyr fra Blacksnow.dk tre gange og har endnu den dårlige oplevelse til gode.
Varerne er altid på lager, kundeservice er altid behjælpelige ud over det man må forvente i dagens Danmark og de sender altid hurtigt.
Som en bonus er hele købsoplevelsen og de efterfølgende mails meget mere personlige end hos mange andre ehandelsfirmaer.
F.eks. lyder ordrebekræftelsen sådan her:
- "Det bedste ved at have solgt ski- eller snowboardudstyr til dig er at du har en skiferie lige om hjørnet. Vi elsker skiferie. Ja faktisk, så lever vi for, og af dem.
Du kan derfor være sikker på at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at din skiferie kommer til at spille på udstyrsfronten."
Det virker lidt federe at handle sådan et sted fremfor et sted hvor der står: "Din bestilling er modtaget. Vedhæftet er din ordrebekræftelse".
Jeg vil helt sikkert handle skitøj- og udstyr hos Blacksnow.dk igen!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.