Absolut den ringeste service jeg har oplevet i mange år! Ordre afgivet i starten af april 2021 og dags dato har jeg endnu ikke modtaget varen. Dette påtrods af utallige opkald, mails og været... Voir plus
Måtte flere gange rykke for levering af mit produkt, trods at de skriver 1-3 dage på hjemmesiden. Havde først mit produkt efter 14 dage. Ved levering var produktet ridset (i mindre grad), hvilket... Voir plus
Har købt en del produkter gennem tiden hos Blacksnow.dk, og har desværre også været uheldig med et af dem som gik i stykker. Dialogen omkring fejlsøgning, konstatering af fejl og hjælpen tll få om... Voir plus
À propos de Blacksnow.dk
Informations provenant de diverses sources externes
Scandiagade 25, 2450, København SV
- 61 61 61 95
- mail@blacksnow.dk
- blacksnow.dk
Les gens ont aussi consulté
Svindel
Købte 4 forskellige produkter i marts mdr. Fik aldrig varerne tilsendt. Mange undskyldninger i starten. Til sidst fik jeg ingen svar på mail. Pludselig kontakter de mig på mail efter flere mdr., og undskylder. Jeg siger at de stadig bare kan sende min ordre. De kan så kun sende andre modeller og farver. Jeg acceptere. De trækker pengene fra mit kort, og jeg har efterfølgende ALDRIG fået leveret min købte varer. De svarer igen ikke på mails, og man kan ikke komme igennem på telefonen.
KØB ALDRIG NOGET VED BLACKSNOW
Værste oplevelse med dansk e-handel til dato
Hvad sker der?
Vare bestilt flere uger siden ikke afsendt, der bliver ikke svaret på nogen henvendelser. Totalt uprofessionelt og amatøragtigt af en så veletableret dansk ski-webshop. Kom da med en opdatering hvis ordrer ikke kan behandles.
Absolut den ringeste service jeg har…
Absolut den ringeste service jeg har oplevet i mange år!
Dette påtrods af utallige opkald, mails og været forbi deres lager/butik i Holte.
De vender ikke tilbage på disse henvendelser.
Absolut under al kritik.
Den ene stjerne fortjener de heller ikke - men det er den eneste måde jeg kan skrive denne anmeldelse på.
Jeg kan ikke anbefale BlackSnow og finder deres service ikke eksisterende
Svarer ikke
Afholdt lagersalg, hvor jeg køber et rygskjold. Får desværre et forkert leveret og ovenikøbet også forkert str. Får en label til at returnere, men kan ikke leveres på adressen da der ingen modtager er. Efterfølgende har jeg forsøgt adskillige gange på mail, chat, Facebook eller telefon men har ikke kunne få hjælp eller svar i 2 måneder nu. Virkelig ringe service på en hjemmeside og det er uden tvivl sidste gang, jeg køber noget derfra.
Blacksnow.dk stole my money
I have had the worst experience with Blacksnow.dk after buying a ski helmet for Christmas.
As the helmet was too small (which was of course not their mistake) I had to return it. I first tried to get a larger one in return, but this was out of stock (which also is fair). But then the trouble started. I returned the helmet more than two months back, and I have still not received my money back, which I should have according to their purchasing conditions. I also have a confirmation from the postal operator that Blacksnow.dk have received the package.
In addition I was charged VAT for the original package (as it was cross border to Norway), despite the webpage stating that VAT is covered. I emailed with Blacksnow.dk and was told to pay the VAT invoice, and then they would reimburse me. I did so (quite stupid in retrospect) and still a month later I am waiting for the money. They have also stopped responding to my emails.
I would recommend never shopping from Blacksnow.dk.
Ralf The Rockstar
Rigtig fed webshop der besidder alt inden for skibumsens ønsker ;)
Kæmpe cadeau til Ralf herfra. Var lidt af en brokkerøv eftersom mine gavekort ikke virkede, men som en engel sendt fra himlen kom Ralf ind i billedet. Han virkede meget fattet og sagde at vi nok skulle finde ud af det. Jeg fik købt det jeg skulle bruge og Ralf fløj igen videre til den næste desperate kriseramte kunde.
Konklusion:
Giv Ralf lidt mere i løn, han fortjener det!
Utroligt dygtigt personale, men dårlig lagerstatus på hjemmesiden
Utroligt dygtigt personale, de ved hvad de snakker om og er altid klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige gear i deres butik.
Men deres lagerstatus på hjemmesiden kan man ikke regne med, da jeg nu for anden gang har fået oplyst at varen var på lager men det var den ikke alligevel.
Første gang bestilte jeg et par Oakley solbriller, hvor der stod at de var på lager og da jeg så havde bestilt dem blev jeg ringet op og blev fortalt at der var sket en fejl og de først skulle bestilles fra Oakley og der ville går 14 dage ekstra. Der blev jeg så lovet noget kompensation hvilket jeg IKKE fik da pengene blev trukket.
Og nu har jeg idag kørt forgæves fra Frederikssund til deres butik for at spare fragtet da der stod at de skisokker jeg skulle bruger var på lager i butikken og online. Da jeg så kommer der ind var der ikke flere på hylden og jeg spurgte derfor en af deres flinke personale og han sagde at der ikke var flere, efter han havde været på lagret for at tjekke. Derefter kørte jeg hjem igen og bestilte dem online uden problemer hvilket betød at jeg lige skulle betale fragt oven i.
Super fed butik
Super fed butik. God service.
Der var lidt problemer med min ordre, men det ordnede Blacksnow hurtigt. Flinke og rare mennesker i butikken, og altid klar til at give gode råd og tips.
Det gik utrolig hurtigt fra man…
Det gik utrolig hurtigt fra man bestilte og til man havde udstyret hjemme
God service og konkurrence dygtige…
God service og konkurrence dygtige priser. Fedt at der er showroom så man kan komme og prøve tøjet på.
Indgangen gennem vareelevatoren giver et ekstra touch til oplevelsen ;)
God service og jeg fik de varer jeg kom efter til en god pris👍🏻 Vil klart kunne anbefale Black Snow til andre.
Utrolig dårlig kundeservice
Utrolig dårlig kundeservice. Har ventet over 1 måned på de ski jeg har bestilt. Hver gang jeg har kontaktet dem, fortæller de, at de nok skal holde mig opdateret. Det gør de så bare ikke...
Har fået så god og fantastisk service…
Har fået så god og fantastisk service både på mail og tlf. Absolut top sevice
Danmarks fedeste skisport shop
Købte nogle Faction ski for to måneder siden ca. Jeg kom til at bestille dem i forkert størrelse og jeg skulle afsted på ski dagen efter, så var max presset! Ringede til dem for at høre om jeg ikke kunne komme ud og bytte selvom de allerede havde lukket. Det endte med at Christian som ejer Blacksnow kom ned i butikken og åbnede op for mig så jeg kunne bytte til rette størrelse, hvilket reddet min skiferie! Tak for super god service!
Altid en fornøjelse at handle hos…
Altid en fornøjelse at handle hos Blacksnow, deres shop kan varmt anbefales til alle!
ALDRIG har jeg oplevet så god en…
ALDRIG har jeg oplevet så god en service! En oplevelse uden lige, kan kun anbefale Blacksnow.dk
Gode priser og stort udvalg af fedt…
Gode priser og stort udvalg af fedt gear.
Hurtig levering.
Alt i alt en super oplevelse!