BlushMe / WooMe Avis 3 172

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Nettbutikken er ryddig og det er lett å finne frem blant de forskjellige kategoriene. Prisene er også veldig bra sammenlignet med andre butikker jeg har tittet på, og jeg mottok min ordre ganske ras... Voir plus

Supersnabb leverans.diskret. Är inte supernöjd med grejen jag köpte, men det beror på att jag ville att den skulle funka exakt som min gamla pryl. Men, jag kommer handla här igen när de fått in min... Voir plus

Toimitus oli nopea sen jälkeen kun siihen reagoitiin.. Joulun ja uuden vuoden pyhät hidastivat toimitusta ja se on ymmärrettävää. Tuotteet oli osin juuri sitä mitä luvattiin mutta yksi tuotteista oli... Voir plus

Snabb leverans, typ 3 dagar. Paketet var diskret, inga logon eller liknande vilket är trevligt. Det skulle underlätta om det fanns video av produkten med dess inställningar och volym.

1. Magasin de sex-toy
  2. Magasin de vêtements érotiques

Vuxenbutik med fri frakt, snabba leveranser och diskreta försändelser.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

3 k avis

15 avril 2026

Paljon kiitoksia viidestä tähdestä, mahtavaa! Aurinkoista kevättä teille! 🌞

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding! 😊
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med den raske leveringen – det setter vi stor pris på!

9 avril 2026

Réponse : BlushMe / WooMe

Lämpimät kiitokset arvostelun jättämisestä ✨ Hienoa kuulla että toimitus sujui sutjakkaasti. :)

Best

Best Toys friend

11 avril 2026

Hello!

Thank you so much for 5 stars. 😊

Emma

Bra priser, blixtsnabb leverans.

Kvalitetsvaror till superbra priser. Diskret och mycket snabb leverans.

11 avril 2026

Hej JS!

Stort tack för din fina recension! 😊

Vad roligt att höra att du är nöjd med både priserna, kvaliteten och den snabba leveransen. Vi uppskattar verkligen att du delar din upplevelse – varmt välkommen tillbaka! 💖

Mye for pengene

Rimelige priser, bra utvalg, billig frakt, kjapp levering

10 avril 2026

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både prisene, utvalget og leveringen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – velkommen tilbake! 💖

Emma

Plastig leksak med en klen vibrator...

Plastig leksak med en klen vibrator som låter mer än den faktiskt vibrerar. Största missen är att on-knappen är under sugproppen, så det går inte att byta vibrationsläge in action. Köp inte det här skräpet!

25 mars 2026

Réponse : BlushMe / WooMe

Om något i din beställning inte motsvarar dina förväntningar vill vi självklart hjälpa dig att lösa det. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt med dina orderuppgifter, så kan vi titta på ditt ärende och ge dig korrekt hjälp.

För att kunna utreda och åtgärda eventuella problem behöver vi en direkt dialog – att skriva här ger tyvärr inte tillräckligt underlag för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Emma, woome.se

Pedofilens dröm?

Pedofilens dröm?
Jag kunde i varje fall inte använda den. Direkt till PK!

9 avril 2026

Réponse : BlushMe / WooMe

Tack för din feedback. Vi tar starkt avstånd från den typen av påståenden.

Vårt sortiment är noggrant utvalt och riktar sig uteslutande till vuxna. Samtliga produkter är designade utifrån vuxna kroppar och vi erbjuder olika storlekar och utformningar för att passa olika behov och preferenser – men inga produkter är eller kan uppfattas som avsedda för något annat än vuxna användare.

Om produkten inte passade dig är du självklart välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig att hitta ett bättre alternativ.

Vi ser allvarligt på den här typen av anklagelser och står fast vid att vårt sortiment följer både lagstiftning och våra egna strikta riktlinjer."

No tracking or shipping update – very poor service

I ordered and only received the order confirmation.
After several days I still have no shipping confirmation or tracking number.
I sent emails to customer service but received no reply at all.
Very disappointing experience. Communication is extremely slow and unreliable.
I do not recommend woome.no.

6 avril 2026
Avis spontané

Hi there!

If any part of your order doesn’t meet your expectations, we’re of course happy to help resolve it. Please contact our customer service directly with your order details so we can review your case and provide the right assistance.

To properly investigate and address any issues, we need a direct dialogue—unfortunately, messaging here doesn’t give us enough information to help you in the best way possible.

Best regards,
Emma, woome

Service

Snabb o bra service

2 avril 2026

Hej Anna!

Tack för din feedback! 💜 Välkommen tillbaka!

Toimiva kokonaisuus

Laaja valikoima, hyvät tuotteet, kilpailukykyiset hinnat ja nopea toimitus.

19 mars 2026

Réponse : BlushMe / WooMe

Kiitos paljon palautteesta! ❤️ Kiva kuulla että olette tyytyväinen nettisivuumme ja toimitukseen. Toivotamme ihanaa kevään aikaa teille! 🌞

Woome.fi

Bra sortiment och snabb leverans

Bra sortiment och snabb leverans. Toppklass

4 avril 2026

Hej Tomas!

Tack så mycket för dina fina ord! 💜
Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattar vårt sortiment och den snabba leveransen. Välkommen tillbaka snart igen!

Emma

Snabb leverans. Diskreta paket om man oroar sig för sånt.

3 avril 2026

Hej Stefan!

Tack för din feedback! 😊
Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att du uppskattar våra diskreta paket. Välkommen tillbaka snart igen!

Nopea toimitus

Nopea toimitus. Hyvä tuote. Selkeät sivut.

Réponse : BlushMe / WooMe

Suuret kiitokset viidestä tähdestä! Oikein aurinkoista kevättä ja toivottavasti saamme toimitella teille uudestaan! 🌞

Woome.fi

Thanks I got my package delivered very…

Thanks I got my package delivered very quickly.

2 avril 2026

Hi!

Thank you for your feedback! 😊
We’re glad to hear your package arrived quickly. Enjoy, and we look forward to serving you again soon!

Inte bra

Inte bra
Produkt

Réponse : BlushMe / WooMe

Om något i din beställning inte motsvarar dina förväntningar hjälper vi dig gärna att lösa det. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt med dina orderuppgifter så att vi kan granska ditt ärende och ge rätt hjälp.

För att kunna undersöka och åtgärda eventuella problem på bästa sätt behöver vi en direkt dialog – meddelanden här ger tyvärr inte tillräckligt med information för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Emma, woome

Snabb leverans. Sen var inte produkten som jag hoppats på men det var ju inte deras fel.

Réponse : BlushMe / WooMe

Tack för din feedback och för att du delar med dig. Vi är glada att leveransen gick snabbt! Vi beklagar att produkten inte riktigt motsvarade dina förväntningar.

Om du vill kan vår kundtjänst gärna hjälpa dig med tips på andra produkter som kanske passar bättre.

Emma

En savoir plus sur les différents types d'avis.