Vuxen.se Avis 4 695

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Blixt snabbt leverans, varan motsvarar mina förväntningar men är mycket mindre än som visar på bilden och väldigt väldigt mjuk den böjer sig höger/vänster vid användning och är svårt att rengöra därfö... Voir plus

Alltid snabba leveranser . Smidigt att hämta paket i samband met matinköp. Ibland har produkten inte varit det bästa , men inte ert fel alla gånger Jag har ägt 3st Irresisteble lufttrycks stimul... Voir plus

Hade önskat en medföljande sladd för laddning. Fick köpa en då jag inte har en USB-C laddare. Dom är inte billiga. I slutändan blev produkten betydligt dyrare än vad jag hade tänkt mig. Annars var jag... Voir plus

Snabb leverans och enkelt att beställa. Ett litet minus är att det är lite dåliga instruktioner samt att vissa saker i leveransen inte är bra, men de är ju billiga. (Man får ju vad man betalar).

1. Magasin de sex-toy
  2. Magasin de vêtements érotiques

Vuxen är Sveriges absolut största Vuxenbutik för att köpa sexleksaker och sexiga underkläder diskret med snabbleverans och minst 1 års garanti. Vi skickar ut ungefär en halv miljon beställningar varje år till våra underbara kunder som vill ha lite mer från sitt sexliv.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

5 k avis

Bra service

Bra service. Lite läckage från oljeflaskan. Kapsylen öppen, har nog fått en knuff under leverans. Säkra den med en tejpbit!

15 avril 2026

Godkänd

Snabbt, smidigt, diskret

Hejsan!

Tack för din recension! 😊 Välkommen tillbaka! 💖

nöjd

jag tyckte att leveransen var snabb & smidig. Inga krångligheter.

Hej Phoebe!

Tack så mycket för din recension! 😊
Vad roligt att höra att leveransen var snabb och smidig och att allt gick utan krångel. Varmt välkommen tillbaka! 💖

super

super! fast delivery

11 avril 2026

Hello!

Thank you so much! We’re really glad to hear that you’re satisfied and that the delivery was fast 😊 We truly appreciate your feedback!

Enkelt att handla

Enkelt att handla, snabb leverans

11 avril 2026

Hej Kjell!

Tack så mycket för din recension! 😊
Vad roligt att höra att du tyckte det var enkelt att handla och att leveransen var snabb. Välkommen tillbaka! 💖

Snabb och diskret leverans

Snabb och diskret leverans, toppen!

Hej Amanda!

Tack så mycket för din fina recension! 😊

Varmt välkommen tillbaka 💖

Emma

Snabb leverans stort utbud och bra…

Snabb leverans stort utbud och bra priser!

Hej Fredrik!

Vi är glada att du uppskattar vårt stora utbud, snabba leverans och bra priser! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Snabbt och diskret

Snabbt och diskret

Réponse : Vuxen.se

Tack för din recension! 🌟 Vi är glada att du uppskattade den snabba, diskreta leveransen.

Emma, vuxen.se

Falsk marknadsföring av svindyr produkt

Om en produkt inte motsvarar den beskrivning som basuneras ut kan jag tycka att ett företag ska ta de synpunkterna på fullaste allvar. Xtensity med ”multi-orgasmisk” upplevelse som utlovas. ”Njut av den bästa orgasmen någonsin” osv. Rent bullshit. Svindyr produkt som känns billig i utförande och direkt obehaglig i sin funktion.

Kundservice bemöter en med oförstående och löfte om rabatt på alternativ produkt. Att köpa mer löser inte det faktum att 1499:- (utan rabattkod 1999:-) redan betalats för skräp. Erbjuds till slut 10% rabatt på redan gjort köp. Uselt? Ja, det kan jag tycka. Falsk marknadsföring bör resultera i en rättighet att returnera. Funderar på att öppna ärende via ARN. Kan invänta någon form av respons här.

29 mars 2026
Avis spontané

Réponse : Vuxen.se

Om något i din beställning inte motsvarar dina förväntningar vill vi självklart hjälpa dig att lösa det. Vänligen kontakta vår kundtjänst direkt med dina orderuppgifter, så kan vi titta på ditt ärende och ge dig korrekt hjälp.

För att kunna utreda och åtgärda eventuella problem behöver vi en direkt dialog – att skriva här ger tyvärr inte tillräckligt underlag för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Bra produkt och snabb leverans

Bra produkt och snabb leverans

9 avril 2026

Réponse : Vuxen.se

Tack för din recension! 🌟 Vi är glada att du uppskattade den snabba leveransen och din nya produkt.

Bra upplevelse

Bra sida, bra priser och snabb leverans!

7 avril 2026

Réponse : Vuxen.se

Vi är glada att du är nöjd med ditt köp, våra priser och snabba leverans. Tack för din återkoppling!

Perfekt o snabb leverans

Perfekt o snabb leverans, fina kläder ☺️

19 mars 2026

Hej Carina!

Tack så mycket för din fina feedback! 😊
Vi blir glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kläderna. Välkommen tillbaka snart igen.

4 avril 2026

Réponse : Vuxen.se

Tack för din recension! 🌟 Vi är glada att du uppskattade den snabba leveransen.

Emma, vuxen.se

En savoir plus sur les différents types d'avis.