Bodyspeakcosmetics Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestel hier nu bijna 2 jaar mijn spulletjes en ben nog steeds super tevreden over alle producten. Het assortiment is ook enorm gegroeid in deze 2 jaar en er komen steeds weer mooie en fijne pro... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een geweldig bedrijf. Mooie nagellak en echt uitmuntende service. Met mijn laatste bestelling was iets misgegaan en ik kreeg de liefste dame aan de telefoon die meteen voor mij aan de slag is gega... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de cosmétiques

Écrit par l'entreprise

Bodyspeak Cosmetics is het nagelproducten merk met hoogwaardige vegan gels. Deze ontwikkelen we speciaal voor professionals en starters. Onze hoofdproducten zijn UV/LED Builder gel, PolyAcryl gel en Gel Nagellak.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Producten en service zijn super!

Mijn eerste ervaring met de producten van Bodyspeakcosmetics is al even geleden, maar ik ben altijd super tevreden geweest. Wanneer ik laatst telefonisch contact zocht werd ik ook goed geholpen. Professioneel en vriendelijk, wat wil je nog meer!

27 novembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig producten en heel blij met klantenservice

Ik gebruik nagellakken al een lange tijd en ik ben nog steeds heel verast en zeer blij met kwaliteit en het resultaat. Mijn nagels blijven lang mooi, glans nog steeds te zien na drie weken. En je doet heel lang mee met je aankoop. En assortiment is heel erg groot, zoveel keuzes. Ik ben zeer tevreden en ik raad iedereen aan. Dank jullie wel

4 février 2025

Positive vibes

Tijdens de coronatijd ben ik begonnen met mijn eigen nagels. Ik heb mooie lange nagelbedden en deed daar “niks” mee. Advies gevraagd en gekregen. Door de toenmalige lange levertijd (rondom lockdown) vroeg ze of ze het pakketje zelf kon langs brengen. Omdat mijn schoonouders is Rijswijk wonen werd het toen daar gebracht. Super lief! Tot op de dag van vandaag gebruik ik alleen producten van bsc. Een keer een uitstapje gemaakt naar een ander bekend merk, maar kon niet tippen aan de kwaliteit en service van bsc. Een cursus bij jullie staat al lang op mijn bucketlist. Al met al super dus.

15 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Een van de fijnste bedrijven voor…

Een van de fijnste bedrijven voor gellak. Zo ontzettend tevreden. Ik doe m'n gellak zelf en gaat ontzettend lang mee. Mijn nagels blijven wel tot 3 weken zitten! Alleen maar positief over bsc :)

13 janvier 2023

Top!

Snelle levering en fijne producten. Hele goede prijs-kwaliteit verhouding en het pakketje is zorgvuldig ingepakt. Ik ben altijd blij als ik mijn nieuwe spulletjes uitprobeer! Top!

1 janvier 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed contact en snelle levering

Nadat ik zelf een fout had gemaakt bij de bestelling reageerden ze erg snel op mijn mail en hebben zij het netjes voor mij opgelost. De levering was erg snel en alles zat netjes ingepakt.

2 décembre 2022

Super service en lakjes!

Per ongeluk de verkeerde kleur geleverd gekregen. Dit per mail aangegeven en binnen een half uurtje super vriendelijk antwoord van Ginny. Binnen 2 dagen de juiste kleur gekregen. De verkeerde kleur heb ik mogen houden en zelfs nog een super mooie glitter en een lief persoonlijk berichtje erbij gekregen. Dit is pas service!! Kunnen een hoop bedrijven van leren. Daarnaast zijn de lakjes ook super mooi en dekken goed. Ik ben blij!

1 décembre 2022

Aanbevolen

Hele goede producten, die heel fijn werken. 1 kleur kwam niet helemaal overeen en ik had contact opgenomen met klantenservice. Ze denken gelijk met je mee en komen met een hele goede oplossing. Zal dit bedrijf en de producten zeker aanraden!

15 novembre 2022
Logo de Bodyspeakcosmetics

Réponse de Bodyspeakcosmetics

Beste Vera, bedankt voor jouw review! We hebben helaas geen contact formulier gezien maar we helpen je alsnog graag verder natuurlijk. Liefs, Team BSC

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus