Mijn eerste ervaring met de producten van Bodyspeakcosmetics is al even geleden, maar ik ben altijd super tevreden geweest. Wanneer ik laatst telefonisch contact zocht werd ik ook goed geholpen. Profe... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ik bestel hier nu bijna 2 jaar mijn spulletjes en ben nog steeds super tevreden over alle producten. Het assortiment is ook enorm gegroeid in deze 2 jaar en er komen steeds weer mooie en fijne pro... Voir plus
Wat een geweldig bedrijf. Mooie nagellak en echt uitmuntende service. Met mijn laatste bestelling was iets misgegaan en ik kreeg de liefste dame aan de telefoon die meteen voor mij aan de slag is gega... Voir plus
Per ongeluk de verkeerde kleur geleverd gekregen. Dit per mail aangegeven en binnen een half uurtje super vriendelijk antwoord van Ginny. Binnen 2 dagen de juiste kleur gekregen. De verkeerde kleur he... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Bodyspeak Cosmetics is het nagelproducten merk met hoogwaardige vegan gels. Deze ontwikkelen we speciaal voor professionals en starters. Onze hoofdproducten zijn UV/LED Builder gel, PolyAcryl gel en Gel Nagellak.
Coordonnées de contact
Rijswijk, Pays-Bas
- 0702161000
- cosmetics@bodyspeak.nl
- bodyspeakcosmetics.com
Aucun historique récent de demande d’avis
Toppers
Toppers! Gebruik de producten voor professioneel gebruik en ben enorm tevreden. Levering is ook altijd supersnel!
Super bedrijf en snelle service
Weer heel blij mee
Snelle levering, producten netjes verpakt. Blijbmet alle mooie nieuwe kleuren
Gellak
Mooie kleurtjes. Lakt fijn. Niet te lang gewacht op de levering. Goede verpakking alleen Zonde van de hoge verzendkosten.
Hier vind je nét even andere kleurtjes…
Hier vind je nét even andere kleurtjes dan ergens anders.
Topcoat en zwarte lak besteld
Topcoat en zwarte lak besteld. Beide zeer goeie kwaliteit. Heel blij mee.
Tevreden mooie kleuren
Goede kwaliteit en altijd goed contact
Top. Altijd goed contact en erg leuk dat je via Instagram altijd wat te horen krijgt als je ze tagt.
Producten werken altijd fijn en van goede kwaliteit
Wauw wat een super mooie producten
Wauw wat een super mooie producten. Voor het eerst besteld en super tevreden dit merk blijf ik gebruiken. Super snelle levering.
Super service
Super service
Gellak kleuren lakken goed dekken ook mooi
Als er wat is lossen ze het snel op.
Mega snelle levering
Hartstikke blij met mijn wax-tip…
Hartstikke blij met mijn wax-tip pick-up pen. Echt een heel handig gereedschap. Nu kan ik zo gemakkelijk kleine steentjes en andere versiering oppakken . Ik gebruik het voor make-up art. Netjes verpakt en een snelle levering.
Snelle levering en ze lossen problemen…
Snelle levering en ze lossen problemen echt super op!
Top service.
Top service.. tot aan bellen van klant als er iets is en of navraag te doen.
Keurig en snel geleverd
Keurig en snel geleverd, super producten en de kleine verrassing bij mij bestelling was zeer attent.
L’expérience Trustpilot