Kaart met verrassing besteld maar door een fout van mij twee keer afgeschreven door Molli. Mail gestuurd en gelijk een mail retour van Jeroen dat het teveel betaalde werd teruggestort, wat ook gebeurd... Voir plus
Lisez les avis des autres
Erg teleurstellend Kaart besteld op datum naar keuze Nog geen 5 minuten na bestellen bevestiging gehad en zag dat de datum van de andere dag erop stond dus gelijk mailen, bellen (neemt niemand op... Voir plus
Een cadeautje voor jarige vriendin besteld met een duidelijke leverdatum erbij. Helaas kreeg ik gelijk een bevestigingsmail dat het 2 dagen later al verzonden zou worden terwijl dit 2 weken later moes... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Boemby is de plek waar je de leukste en meest unieke geschenken kunt vinden voor ieder moment.
Coordonnées de contact
Ondernemingsweg 3, 2404HM, Alphen aan den rijn, Pays-Bas
- +31172255822
- info@boemby.nl
- boemby.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Super mooi moment
De ontvanger was enorm enthousiast en blij verrast met haar vlinderkaart! Missie geslaagd! Deze kaart was bedoeld als
Opsteker om een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden het was haar mooie momentje van die dag, exact zoals ik gehoopt had!

Confettikubus
Confettikubus explodeerde niet na het openen van de verpakking. Binnen een week is de kubus vervormd en laat de onderkant los
30/8
Mijn complimenten aan de klantenservice
voor de dienstverlening en de goede service waarmee de klacht snel en correct is afgehandeld

Confetti kwam er niet uit ! En klantenservice is overleden
Ten eerste heb ik op tig manieren contact gezocht 2 dagen lang omdat er fout zat in adres nummer 14 perongeluk gedaan ipv 54. 6x gebeld en nummer achtergelaten 4x gemaild nooit een reactie.. gelukkig was het wel dezelfde straat dus heb het pakketje kunnen ophalen en heb het filmpje nog voor de jarige er boemt helemaal geen confettie uit het doosje!!!
Dus naast de walgelijk slechte klanten service!!!! Werkt het ook nog eens niet echt zonde van me 10euro !!!! Namelijk ook NOOIT een reactie terug ontvangen ja zoveel moeite slecht bedrijf! En zeker waardeloos artikel dat niet doet wat het zou moeten doen
Verkeerd open gemaakt
***Contact met Boemby gehad,
Netjes opgelost ***
Het pakketje kwam aan bij diegene maar deze maakte de zijkant open waardoor het effect van de confetti en het doosje niet kwam, heel jammer. ..
Misschien een lipje aan het ritsje toevoegen, nu was het € 11,95 voor niets helaas 😔

Réponse de Boemby
Had een bestelling gedaan op 10/08 en…
Had een bestelling gedaan op 10/08 en gevraagd of hij 18/08 geleverd kon worden. (Ruim optijd zou je denken) vervolgens komt hij binnen op 20/08 te laat voor de verrassing.
Vervolgens maakt de persoon hem open plopt hij niet. Ik baal hier zo van !!!!

Réponse de Boemby
Bij het openmaken van de kaart gebeurde…
Bij het openmaken van de kaart gebeurde er niks. Kaart bleef plat. Kost tocha aardig wat, als het vervolgens niks doet..

Réponse de Boemby
De foto was verschrikkelijk slecht…
De foto was verschrikkelijk slecht afgeleverd.. paar keer mail gedaan geen antwoord op bellen geen gehoor.. echt super jammer dit

Klantenservice niet te bereiken
Klantenservice niet te bereiken. Erg ontevreden.
Aanrader! Blij verrast.
Ik had een kaart besteld ,maar helaas had ik een foutieve kaart waardoor de bijzondere kaart het niet deed,heel jammer natuurlijk,maar ik heb de volgende dag al een nieuwe gekregen.
En nu was de jarige blij verrast en ik ook! Top service en hartstikke leuke kaarten ,weer eens wat anders ,ga zo door.

Réponse de Boemby
was een leuke verrassing doorcde…
was een leuke verrassing doorcde brievenbus

Réponse de Boemby
N Boemby laat de Jarige stralen …
De Boemby voor onze kleindochter was wederom n Succes. Prachtig om haar gezicht te zien toen daar na n Boem zowaar allemaal confetti hartjes over haar heen kwamen en drie kubussen met de leukste foto s van haar en afbeeldingen plus tekstjes eruit kwamen.
Allemaal uit zo n Bijzonder plat doosje!!!
Wat n leuke verrassing elke keer weer voor n Dierbare Jarige. Ja de Boemby' zijn geweldig!!

Gewoon 2 dagen te laat…
Gewoon 2 dagen te laat bezorgd....waardeloos denk je wat leuks te doen....nooit meer doei boemby

Réponse de Boemby
Kaart besteld voor onze vriend die…
Kaart besteld voor onze vriend die jarig was. 3 dagen er voor dat hij zo en zo op zijn verjaardag die kaart kreeg. en tot op heden nog steeds niks. En wat denkje de betaling wel gedaan. Hun een app proberen te bellen maar helemaal niks terug horen van hun jammer hoor
Desillusie door slechte ervaring met boemby
Een kaart besteld voor Vaderdag. 4 dagen van tevoren zodat ie zeker de dag voor zaterdag bezorgd zou worden. Echter geen kaart. Een week later wordt er alsnog een kaartje bezorgt na een claim bij Paypal neergelegd te hebben. Waardeloos bedrijf! Geen service…
Geen levering, geen contact…
Fantastische filmpjes maar resultaat drama.. althans pakketje is nooit aangekomen bij de persoon. Inmiddels meerdere pogingen gedaan om contact te krijgen met boemby maar helaas... geen gehoor...
Geen contact met dit bedrijf kunnen leggen, belachelijk!!
Voor m’n vaders verjaardag vanuit het buitenland De trio kubus besteld. In eerste instantie op 9 juni al contact proberen te hebben om te vragen of het echt op 14 juni bezorgd zou worden, geen reactie. Daarna op 11 juni nog via Facebook, instagram contact proberen te krijgen, geen reactie.
Vervolgens toch besteld, omdat zij adverteren met voor 14:00uur besteld is de volgende dag in huis.
Maar op de verjaardag van m’n vader geen Boemby hoor..
Vervolgens nogmaals een mail gestuurd en wederom geen reactie.
Belachelijk dat je met dit bedrijf met geen mogelijkheid in contact kan komen.
Mijn verrassing is in duigen gevallen en het kwam te laat aan en dat voor bijna €20,-.
Onbereikbaar
Was de 2e keer dat ik bestelde. Eerste keer ging goed, bezorgde ze op de gewenste dag. 2e keer wilde ik ruim op tijd bestellen, maar gaf wel voorkeursdatum op, bezorgen ze 4 dagen te vroeg. Via WhatsApp een bericht gestuurd, die wordt niet gelezen, proberen te bellen, nemen ze niet op. Klantbereikbaarheid doen ze niet aan. Erg jammer.
Helaas werkt dit niet
Helaas werkt dit niet, de Kubus sprong niet en het confetti wat erbovenop lag haalde mijn vriendin eerst weg om te kijken wat eronder zat.. Contact via hun contactformulier levert niets op, je krijgt geen reactie terug.
En savoir plus sur les différents types d'avis.