Kaart met verrassing besteld maar door een fout van mij twee keer afgeschreven door Molli. Mail gestuurd en gelijk een mail retour van Jeroen dat het teveel betaalde werd teruggestort, wat ook gebeurd... Voir plus
Lisez les avis des autres
Ten eerste heb ik op tig manieren contact gezocht 2 dagen lang omdat er fout zat in adres nummer 14 perongeluk gedaan ipv 54. 6x gebeld en nummer achtergelaten 4x gemaild nooit een reactie.. gelukki... Voir plus
Erg teleurstellend Kaart besteld op datum naar keuze Nog geen 5 minuten na bestellen bevestiging gehad en zag dat de datum van de andere dag erop stond dus gelijk mailen, bellen (neemt niemand op... Voir plus
Een cadeautje voor jarige vriendin besteld met een duidelijke leverdatum erbij. Helaas kreeg ik gelijk een bevestigingsmail dat het 2 dagen later al verzonden zou worden terwijl dit 2 weken later moes... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Boemby is de plek waar je de leukste en meest unieke geschenken kunt vinden voor ieder moment.
Coordonnées de contact
Ondernemingsweg 3, 2404HM, Alphen aan den rijn, Pays-Bas
- +31172255822
- info@boemby.nl
- boemby.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Waardeloos ik bestel wat en het komt 4…
Waardeloos ik bestel wat en het komt 4 dagen later aan hele punt van verassing is weg.
Zeer slecht
Zeer slecht! De Boemby kaart werkte niet. De confetti viel er gewoon uit ipv het effect dat ze beloven. Direct contact opgenomen via Whatsapp (nu een week later is het bericht nog steeds niet aangekomen) en via de mail ook geen reactie. IK WIL MIJN GELD TERUG!
Bedrijf onbereikbaar!!
Bestelling geplaatst, gecontroleerd of het adres klopte, dit stond juist. Echter na betaling stond er plots een heel ander adres! Een combinatie van het accountadres en het verzendadres. Gelijk gebeld...krijg je te horen dat alle medewerkers telefonisch niet bereikbaar zijn (de gehele dag door gebeld, steeds dezelfde boodschap!) Zoals gevraagd berichtje ingesproken op de voicemail; er wordt dan z.s.m contact met je opgenomen... nog steeds niet teruggebeld. Ook per mail contact gezocht, nog geen reactie. Krijg vervolgens in de avond wel een mailtje dat mijn bestelling verstuurd is, nu ben ik benieuwd waar naar toe...want het adres klopt niet! Op geen enkele manier contact te krijgen met dit bedrijf! Schandalig!!
Koop er niet!!
Koop er niet! zaterdag een bestelling geplaatst, dubbelcheck of het adres klopte ( wat ook klopte) echter na betaling stond er plots een heel ander adres! gelijk gemaild, gebeld, via fb en instagram contact gezocht maar niemand reageert. te schandalig voor woorden en ik eis mijn geld terug. ze zijn al niet de goedkoopste.
Erg teleurstellend
Erg teleurstellend
Kaart besteld op datum naar keuze
Nog geen 5 minuten na bestellen bevestiging gehad en zag dat de datum van de andere dag erop stond dus gelijk mailen, bellen (neemt niemand op !!! Meerdere uren geprobeerd) messenger Facebook geprobeerd maar er word nergens op gereageerd!!! Nu is mijn verrassing veel te vroeg bezorgd ,
Ik zal hier nooit meer bestellen!!!
Ineens email contact gehad krijg me geld terug was waarschijnlijk een storing in systemen dat het fout gegaan was en excuses gehad en geld terug ,!!
Fotokaart met vlinder besteld:
Fotokaart met vlinder besteld:
Kaart foto bedrukking is matig.
Vlinder vliegt niet goed.
Kaart moeilijk te openen.
Tekst bedrukking in Kaart goed.
De optie 12e bezorgen gekozen
De optie 12e bezorgen gekozen
Kreeg e-mail dat het de 14e zou worden maar dat is ook niet gelukt heel jammer
Wel goed opgelost!
Komen afspraken niet na.
Komen afspraken niet na.
Wordt niet op tijd geleverd.
Tel niet bereikbaar, reageren niet op mail.
Stelletje oplichters

Leuke verrassing
Leuke verrassing, mooie kaart, op tijd geleverd. Ga er zeker vaker gebruik van maken
Mijn vriendin was super verrast
Mijn vriendin was super verrast. Echt verrassend wat er uit zo'n klein pakketje kan komen.
Super..
Het werd netjes op tijd verstuurd, geleverd en het was echt een verrassing voor degene die het opende.. Het sprong alle kanten op.. Echt leuk en ga het zeker vaker gebruiken en anderen aanraden..
Top product als verassing
Leuke verrassing op tijd geleverd en hebben de moeite gedaan een fout te verbeteren

Hele leuke kaarten
Hele leuke kaarten. Is voor de ontvanger een hele leuke verrassing.

Geweldige surprise box
Geweldige surprise box!
Ik heb het gekocht voor mijn vriend zijn verjaardag! En omdat hij het niet verwacht had dat er wat uit zou springen is hij zich rot geschrokken. Zijn reactie was geniaal. Ook vond hij het heel leuk en attent. Zeker een aanrader!

Réponse de Boemby
Mn dochter vond de verrassing erg leuk
Mn dochter vond de verrassing erg leuk. En wat gaaf dat er een kubus uitvloog!! Gewoon Al ik 1 x :)
Voor herhaling vatbaar t weer te bestellen!

Geweldig
Wat een leuke kaart..ik had de kaart met de 3 kubussen besteld. Deze kun je helemaal in je eigen stijl maken. De kaart werd netjes op tijd bezorgd.
Het effect is geweldig..

Mooi verrassingseffect
Ondanks dat degene weet dat er iets gaat komen, was het verrassingseffect geweldig. Super leuk!!

Réponse de Boemby
En savoir plus sur les différents types d'avis.