Bussen overholdt tiden. God modtagelse og billettering. Chaufføren, "Bornholms smukkeste" forlød det, havde behagelig kørsel til hospital/retur og leverede muntre bemærkninger, der bidrog til god stem... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vores reservation med BORNHOLMSLINIEN, - Ystad-Rønne og retur 1 uge senere annullerede vi desværre p.g.a. sygdom 3 dage før første tur. BORNHOLMSLINIEN modregnede et gebyr på 24% - kr. 200 for annul... Voir plus
Magen til sur og dårlig kundeservice skal man lede længe efter. Bestilte en returbillet til min MC, men af en eller anden årsag forsvandt returbilletten fra deres system, så jeg købte en ny billet... Voir plus
Havde bestilt billetter med campingvogn med da vores campingvogn gik i stykker ringede jeg og fortalte at det kun var bilen som skulle med så er der jo plads til en bil mere, men det koster lige 350... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Bornholm er tættere på, end du tror. Rejs med BORNHOLMSLINJEN til Lavpris fra bare 99 kroner - inkl. bil og 5 personer. Kombardo!
Coordonnées de contact
Aucune trace de demande d’avis
Manglende rettidighed og omhu igen og igen.
Vi var sat til 20.30, får besked om, at tiden er ændret til 19.30. Vi kommer til havnen ved 19 tiden, blot for at konstatere, at man ikke kan komme ind på området endnu. Lidt efter kommer færgen, som det tager 40 minutter at fylde op. En del af personalet på kajen står det meste af tiden med hænderne i lommerne, hvilken entusiasme! Af sted 20.10 og inde 21.35. Den gamle færge præsterede at gynge lidt, selv om det var fint vejr med meget lidt vind. Manglende rettidighed og omhu betragtes af rederiet selv som et mindre problem. Det synes vi efterhånden ikke.
Nu stopper det!!!
Nu stopper det!!!
VI har siddet i Ystad havn i 4 timer nu! Min gamle mormor er med, og man kan ikke gå nogle steder hen for at få må mad eller drikke!!!
ABSOLUT SKANDALØST AT DETTE KAN BLIVE VED!
Det er utroligt at man underbetaler…
Det er utroligt at man underbetaler personale og ik gir løn under kursus i Sverige det gjorde færgen og der var bedre arbejdsvilkår og håber virkelig at i vil komme til at mangle personale til sommer
Sikke en devaluering af en Bornholmden
Siden de overtog linien har jeg rejst med dem 4 gange - på 3 uger - og ikke een gang er vi kommet af i Rønne før 25 minutter efter ankomst!! Sikke en forringelse!!
L’expérience Trustpilot