Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb gisteren een bril aangeschaft en vandaag binnen gekregen. Buitengewone kwaliteit en je krijgt er zelfs één gratis bij. Krijg alleen maar complimenten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mijn zoon heeft 2 brillen besteld die binnen 2 dagen binnen waren. Goede, mooie, stevige brillen. Echter was er 1 beschadigd. Na die dag een mail te hebben gestuurd, direct antwoord ontvangen en e... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn tip: bestel niet bij Brilsz, echt een vreselijk bedrijf. 2 brillen retour gestuurd, op eigen kosten, wegens een missend onderdeel, kreeg alleen 1 bril weer vergoed, de 2e zou gedragen zijn, werd... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mijn vriend kocht ik afgelopen kerst een bril van een bekende influencer, en afgelopen donderdag heb ik voor het eerst bij Brilsz besteld. Tot mijn verbazing is de kwaliteit precies hetzelfde, ma... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Vreemd bedrijfje

Vreemd bedrijfje. Twee brillen besteld, een daarvan was een totaal andere kleur. Met retourneren blijken pakketjes 9 van de 10 keer 'niet aan te komen', aldus Brilsz. Verzendbewijsjes dus goed bewaren. Ik uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen na veel mailverkeer.

1 novembre 2022

Beste,

Het kan inderdaad voorkomen dat retour bestellingen niet juist worden geleverd. Daarom staat in ons retourbeleid ook duidelijk het track en tracé code goed te bewaren. Gr, Team Brilsz

Goede service! Snelle levering en goede kwaliteit. Erg tevreden

23 septembre 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb meerdere brillen besteld bij…

Ik heb meerdere brillen besteld bij brilsz en ik ben er heel tevreden mee, het zijn fijne mooie brillen en de levering was snel. Zeker een aanrader

21 septembre 2022

Groeten,

Noté 1 sur 5 étoiles

DE BRIL DIE IK KREEG WAS KAPOT na veel…

DE BRIL DIE IK KREEG WAS KAPOT na veel mail conact de bril terug gestuurd . maar zij zeggen niks ontvangen te hebben gekregen, geen geld terug en geen bril . een bagger zaak . BESTEL HIER NIET ZIJN OPLICHTERS

30 août 2022

Bril kwam kapot aan

Bril kwam kapot aan. uiteindelijk mijn geld terug gevraagd na veel mail contact met veel late reacties. daar konden zij niet akkoord mee gaan en wilde een nieuwe bril opsturen. Die bril heb ik nooit meer ontvangen. Nog steeds bezig om mijn geld terug te krijgen. BESTEL HIER NIET!!!!

9 septembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Brillen zijn goeie kwaliteit.
Erg snel geleverd, en netjes verpakt.
Mijn zoon is er blij mee.

7 septembre 2022

Noté 2 sur 5 étoiles

Een verkeerde bril gekregen heel ander…

Een verkeerde bril gekregen heel ander montuur en andere kleur glazen

Sorry voor het ongemak.
U kunt ons altijd e-mailen, dan lossen wij graag het probleem op.

Helemaal top!

3 dikke brillen gekocht voor festivals en dagelijks gebruik. Topkwaliteit en supersnel bezorgd! 1 bril perongeluk in de verkeerde kleur besteld en contact opgenomen, kosteloos en snel kunnen ruilen. Super service! Thanks!

Aanrader

Twee brillen besteld. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Brillen zijn erg mooi en top voor het festivalseizoen.

Noté 1 sur 5 étoiles

0,0 bescherming tegen de zon, waardeloos retour beleid.

De brillen die ik heb besteld bieden 0,0 bescherming tegen zonlicht. Zonder de bril op kijkt het nog prettiger. Dit kan uiteraard niet geconcludeerd worden zonder de bril op je neus te hebben gezet. Daarna heb ik de bril niet meer gedragen en een paar dagen later teruggestuurd.

De webshop accepteert vervolgens mijn retour niet omdat de brillen "gedragen" zouden zijn en de "orginele verpakking" ontbreekt. De orginele verpakking waar deze klantenservice medewerker naar refereert is een dun plastic celefaantje.

Antwoorden van deze "zonnebrillen expert" waren:

"Dit lijkt me vrij logisch, de glazen zijn doorzichte gekleurd".

Die 30 euro voor de brillen mogen ze houden, ik hoop zo anderen te waarschuwen hier niet te kopen.

10 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Super snelle levering en goede…

Super snelle levering en goede kwaliteit brillen heb er 2 besteld de volgende dag waren ze bezorgd echt top! Thanks brilsz

7 juin 2022

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service! Snelle levering en echt een goede actie 1+1 gratis! Super blij met mijn aankoop! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Bedankt!

28 mars 2022

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Op de site stond dat je de bestelling kon annuleren binnen 14 dagen, niet retourneren. Nu kan ik mijn bestelling niet meer retourneren. Slechte klantenservice, wordt niet naar oplossing gezocht en klant krijgt meteen de schuld voor iets wat het bedrijf zelf niet duidelijk heeft gemaakt bij de retourtermijn. Nooit meer wat bestellen daar

5 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, duidelijke site en goede kwaliteit!
Bij vragen word je snel geholpen, binnenkort een extra bril bestellen!

17 août 2021

Team Brilsz

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus