Brondby Cykler Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Afleverede to cykler lørdag, som skulle have skiftet hhv. baghjul med indre gear og krank. Begge var færdige mandag til den aftalte pris. Kranken havde Fri Bikeshop i Rødovre givet op på, men heldigvi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Brøndby cykler Fik rettet op på misforståelsen ang bestilling af rep og service af vores Cykler igennem mobil cykel service. De har her Fredag d 28/2 2025 afleveret vores cykler på vores adresse se... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde været så uheldig at tabe min cykel nøgle og skulle have brudt låsen op. Brøndbycykler både hentede og bragte min cykel retur til min bofæl uden gebyr. Jeg fik brudt lås op, fik ny lå... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg anbefaler ikke COOP cykler... De har en meget lav kvalitæt eller jeg har været uheldig, fordi min har været til mekaniker allerede 5 gange når den er kun et år gammel. Men denne gang har brøndby c... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vélos

Informations provenant de diverses sources externes

Mobil cykelværksted med fokus på kvalitet og service. Vores fokus område er, at give den ultimative service oplevelse ved at vi afhenter cyklen og levere den tilbage igen, til en fornuftig pris. Vores mobile cykelværksted er placeret centralt i Københavns omegn. Vi tilbyder erhvervs aftaler på salg og reparationer af cykler til virksomheder og institutioner. Brøndby cykler er en af de få cykelhandler der fokusere på at genbruge cykler. Vi gør en stor indsats imod smid væk kulturen og tilbyder en miljøvenlig løsning. Hos os kan du købe en istandsat billig brugt cykel. Vi sælger billige brugte cykler til herre og damer. Se vores udvalg af billige brugte damecykler og herrecykler.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig og lige til

Ganske kort. Helt ekstrem god og hurtig service. Jeg har ikke så meget at aige andet end at de varmt kam anbefales :)

25 avril 2022

Noté 1 sur 5 étoiles

Godkendte en regulær dødsfælde

I forbindelse med en reklamationssag hos COOP, havde COOP sendt min el-cykel til Brøndby Cykler, fordi cyklen bremsede umotiveret og motoren modarbejdede mig. Efter få dage får jeg en besked tilbage om at "alt er som det skal være". De kunne ikke finde nogle fejl.

Jeg kører cyklen ned til min lokale cykelsmed for at få en uvildig mening. Cykelsmeden fandt følgende:
1. styret var monteret forkert
2. kablerne var viklet den forkerte vej rundt om styret, så de vred i hele konstruktionen
3. Styret var ikke fastspændt

Med andre ord: Jeg kørte rundt på en citat: "regulær dødsfælde" og cykelsmeden sagde, at det var et rent held, at jeg stadig var i live.

Men "alt er jo i den skønneste orden".

Jeg kan derfor kun komme frem til en af følgende muligheder:
1. Brøndby Cykler har en såkaldt "I kiss yours and you kiss mine"-aftale med COOP

2. De har overhovedet ikke gidet at kigge på cyklen

3. Eller også er de bare dybt, dybt inkompetente, når de kan overse et forkert fastmonteret styr med udvendige kabler der er viklet forkert rundt.

24 avril 2022

Réponse de Brondby Cykler

Hej Kirsten, vi beklager den ubehagelig oplevelse du har haft med os. Vi arbejder hverdag med mange cykler og gøre vores bedste, for at fikse fejlene på dem.

Vi kunne dog ikke "finde" den fejl coop sendte til os. Det er selfølgelig ikke i orden, og det sker ikke igen.

venlig hilsen, Brøndby Cykler

Super fin

Super fin, hurtig samt meget venlig og informativ betjening.
Jeg har kun godt at sige om hele min oplevelse med Brøndby Cykler

17 juin 2021

Super god service

Super god service. Ringede kl 10,30 cykel hentet kl 12 cykel færdig kl 15 og leveret med ny slange og dæk, super flink mand ( bilal )

Kan kun anbefale dette sted

2 février 2021

Hurtig og god service

Bilal fra Brøndby cykler hentede min el-cykel i sidste uge og i dag har jeg fået den tilbage som ny. Hurtig betjening trods julen. Jeg har en lungelidelse og er meget afhængig af min elcykel til lungetræning. Dette var der stor forståelse for og Bilal var venlig, omsorgsfuld og meget serviceminded. Stor ros herfra. Godt nytår

30 décembre 2020

Hej, tak for de 5 stjerner:)
Bilal er bare en stjerne !

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og rimelige priser

God service og rimelige priser. Afhentning/Aflevering er hurtig og praktisk. Bilal var yderst behagelig og professionel. Kan absolut anbefales.

14 décembre 2020

Noté 5 sur 5 étoiles

Super gode priser og virkelig…

Super gode priser og virkelig serviceminded.
Jeg ringede for at høre priser og havde kontakt med en yderst behagelig medarbejder som kunne guide mig i priser mm.
Mine 4 cykler blev hentet og der skulle skiftet støtteben, slangeskift på 2 cykler, tjek af dæk/luft og udskiftning af kæde.
Jeg bliver ringet op med prisen og fik af vide at kæden ikke behøvede at blive skiftet men bare kunne strammes. Jeg syntes at det er super god stil at de ikke bare tænkte profit men var oprigtige i hvad der skulle foretages.
Oven i dette så kom de og hentede cyklerne og bragte dem hjem igen.

Virkelig god oplevelse og de kan helt klart anbefales.

27 octobre 2020

Réponse de Brondby Cykler

Hej, tak for de 5 stjerner og den meget fine anmeldese! det er yderst værdsat:)

god og hurtig service

god og hurtig service, altid smilende personale som sætter kunden i fokus,
kan varm anbefalde dem.

12 juin 2020

Perfekt service af cykel

Havde en helt ødelagt cykel jeg kom ind med og da jeg fik den tilbage lignede den en ny cykel til en kanon pris 🙏🏽

Réponse de Brondby Cykler

Hej Jannick, tak for de 5 stjerner:)

Altid super service

Altid super service, hurtig ekspedition, gode priser samt yderst behageligt personale!

Kort sagt: seriøst og professionelt!

Réponse de Brondby Cykler

Hej Jonas, tak for den gode anmeldelse!

Venlig hilsen, Brøndby cykler

Super god service

Réponse de Brondby Cykler

Hej Ambraen, tak for de 5 stjerner!

Fantastisk service

Fantastisk service - hentede og bragte cyklerne
Ringede hvis de fandt yderligere der kunne trænge til en udskiftning
Og det hele i løbet af ganske kort tid

Réponse de Brondby Cykler

Hej Kai, tak for de 5 stjerner:)

Kan varmt anbefales!

Virkelig god service! - og personalet kan man heller ikke klage over😉

De overholder altid en aftale, og yder deres bedste for, at kunden får en god oplevelse.

9 juin 2020

Réponse de Brondby Cykler

Hej Therese, tak for de 5 stjerner og de fine ord!
Det er værdsat.

Kan varmt anbefales

Meget imødekommende og hjælpsom, såvel som dygtig. Arbejdet udføres i god kvalitet. Hurtig reparation og levering af cyklen.
Kan varmt anbefales.

5 juin 2020

Réponse de Brondby Cykler

Hej Ramazan, tak for de 5 stjerner:)

Tip top service

Tip top service, meget flinke mennesker
hurtig reparation 👍

4 juin 2020

Réponse de Brondby Cykler

Hej mette, tak for de 5 stjerne og de fine ord.

Noté 5 sur 5 étoiles

Yderst tilfreds med mit køb!

Jeg havde brug for en ny cykel og fandt den helt rigtige hos Brøndby Cykler, med en kyndig vejledning og et koncept efter tidens tand "vælg brugt - vælg grønt". Efter montering af kurv og lås blev cyklen leveret direkte hjem til døren dagen efter af butikken. ANBEFALES!!!!!

1 juin 2020

Réponse de Brondby Cykler

Hej Husna, tak for de 5 stjerner!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus