Afleverede to cykler lørdag, som skulle have skiftet hhv. baghjul med indre gear og krank. Begge var færdige mandag til den aftalte pris. Kranken havde Fri Bikeshop i Rødovre givet op på, men heldigvi... Voir plus
Lisez les avis des autres
Brøndby cykler Fik rettet op på misforståelsen ang bestilling af rep og service af vores Cykler igennem mobil cykel service. De har her Fredag d 28/2 2025 afleveret vores cykler på vores adresse se... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde været så uheldig at tabe min cykel nøgle og skulle have brudt låsen op. Brøndbycykler både hentede og bragte min cykel retur til min bofæl uden gebyr. Jeg fik brudt lås op, fik ny lå... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg anbefaler ikke COOP cykler... De har en meget lav kvalitæt eller jeg har været uheldig, fordi min har været til mekaniker allerede 5 gange når den er kun et år gammel. Men denne gang har brøndby c... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Mobil cykelværksted med fokus på kvalitet og service. Vores fokus område er, at give den ultimative service oplevelse ved at vi afhenter cyklen og levere den tilbage igen, til en fornuftig pris. Vores mobile cykelværksted er placeret centralt i Københavns omegn. Vi tilbyder erhvervs aftaler på salg og reparationer af cykler til virksomheder og institutioner. Brøndby cykler er en af de få cykelhandler der fokusere på at genbruge cykler. Vi gør en stor indsats imod smid væk kulturen og tilbyder en miljøvenlig løsning. Hos os kan du købe en istandsat billig brugt cykel. Vi sælger billige brugte cykler til herre og damer. Se vores udvalg af billige brugte damecykler og herrecykler.
Coordonnées de contact
Brøndby Parkvej 4C, 2605, Brøndby, Danemark
- info@brondbycykler.dk
- brondbycykler.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Imponerende service!!!
Jeg fik afhentet 2 cykler fredag formiddag. Min cykel skulle ha tjekket en del, da den har stået urørt i et skur i 7 år!!! Onsdagen før havde jeg ringet og forklaret hvad jeg mente der skulle laves og klargøres på begge cykler, så afhentning fredag blev og aftalt og de ville være klar igen, senest tirsdag.
Fredag eftermiddag, blev jeg ringet op, vores cykler var færdige, om de måtte komme med dem nu... Ja selvfølgelig...!!
Jeg var dog en anelse skeptisk, om de virkelig også havde lavet det ordentligt, og alt det vi havde talt om....
Cyklerne kom, og ALT var perfekt, og til en Yderst mere end rimelig pris!!!!!
Service og opgaven løst til langt mere end 5 stjerner!!
Kan trygt anbefale dem😁😁😁😁

Réponse de Brondby Cykler
Rigtig god service og meget i mødekommende..hurtig afhentning og levering

Positiv oplevelse
Da Sms'en først var modtaget, gik det super hurtigt med at lave aftale, afhente og få cyklen retur fra eftersyn. Meget venlig og behagelig betjening ved gadedøren.
Alt i alt en positiv oplevelse, jeg gerne gentager til næste år.

Réponse de Brondby Cykler
Kan næsten ikke få armene ned!
Kan næsten ikke få armene ned!! Tænk at der findes et firma med så god service👏Brugte deres mobil-rep. gratis afhentning og levering!! Super søde mennesker, der kan sit kram👍Vil til hver en tid anbefale dem!!!Tak for en super oplevelse🥰Lone fra Herlev

Réponse de Brondby Cykler
Fantastiske brugte cykler til rimelige…
Fantastiske brugte cykler til rimelige priser! God stand, flot og dejlig med god vejledning samt service!

Réponse de Brondby Cykler
Super service og venligt personale
Afleverede vores cykel dagen før de gik på ferie og da de ikke havde alle reservedele hjemme, kunne den desværre ikke nå at blive færdig. Vi aftalte så at De beholdte cyklen, mens De havde ferielukket. De har så alligevel lavet cyklen i deres ferie og har lige leveret den i dag.
Derudover er personalet glade, venlige og ikke mindst professionelle.
Vi har fundet Vores cykelsmed.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! De afhentede cyklen i går aftes og fik den retur for 1/2 time siden. Min cykel var fikset og gennemset som aftalt 👍 prisen var en del under hvad jeg havde forventet... Kan kun anbefales!

Réponse de Brondby Cykler
Super service. Cyklen blev hentet torsdag aften og leveret tilbage fredag ved middagstid.
Reparation udført professionelt og til en god pris.
Ingen tvivl om, at jeg vil bruge dem igen.

Réponse de Brondby Cykler
Henter og bringer din cykel uden gebyr.
Brøndbycykler både hentede og bragte min cykel retur til min bofæl uden gebyr.
Jeg fik brudt lås op, fik ny lås installeret og skiftet en punkteret slange for under 600 kr.
Igennem hele forløbet havde vi en god dialog og firmaet var yderst behagelige at snakke med.
Jeg tror jeg har fundet min faste cykelbutik ;-).

Helt fantastisk service!
Helt fantastisk service!
Gjorde brug af deres gratis afhentning og levering af cykel der skulle til eftersyn, og er absolut tilfreds.
Super nemme at snakke med og ringer og aftaler tid for både afhentning og aflevering så det passer ind til hvis man nu skal noget.

Réponse de Brondby Cykler
God service, gode priser samt god kvalitet.
Jeg købte en cykel fra butikken for en uge siden, som jeg er blevet rigtig glad for.
Medarbejderen som hjalp mig med valget af cyklen, var rigtig hjælpsom og serviceminded.
Jeg fik også bestilt en cykelhjelm og en cykellås fra deres hjemmeside. Leveringen var rigtig hurtig og de varer jeg fik var af god kvalitet til en rimelig pris.
Det meget dejligt, at de både har en butik og en hjemmeside som man kan bestille varer fra.

L’expérience Trustpilot